Aradence DC - (149) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzica spune:
Poze de la ziua Ioaneiincepand de aici. Mi-a dat eroare in timpul uploadului...si nu stiu de ce le-a pus in albumul ala...
Noapte buna.
Aradencele alaturi de maria_rubi
flavia ramona spune:
DianaR .
Anca, apare Drig in extras, e ok.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
ancapolgar spune:
Foarte dulci copilasii, sa va bucurati de ei!
Felicitari proaspetilor scolarei si mult succes mai departe!
ducky spune:
Buna fetele,
sunt si eu pe aici, mai citesc, dar nu apuc sa scriu...
Sambata era nebunie la Expo...ce-a fost pe acolo?? Noi eram in trecere in autobuz spre Carrefour.
Glad a inceput de luni gradi cu "dormi" cum spune el. E la Fortuna, program prelungit si ii place enorm. A venit si ieri entuziasmat de numa, educatoarele sunt super, conditiile ok. N-am nimic de reprosat momentan, deci nu pot decat sa ma bucur pentru el. Pe 1 oct incepe si la Palat cateva chestii, vom vedea ce o sa-i placa pana la urma.
Elena e super activa si n-am timp de respiro deloc. Intr-un fel abia astept sa merg la lucru...acasa n-am timp nici sa merg linistita la baie.
Am facut in primavara un curs de cofetar pentru 6 luni, cu tot cu practica, asa ca imi mananc timpul si cu praji mai nou. Plus clasicele curatenie, spalat, copii etc.
Cel mai posibil ma intorc la lucru exact la limita, adica in decembrie cand pitica face 2 anisori. E putin nasol ca la noi s-a dat afara mult, foarte multi au plecat iar al meu post s-a desfiintat. Oricum la vara termin masterul, asa ca sper sa intru in invatamant la un moment dat. Da, stiu, e o nebunie in ziua de azi, dar iubesc copiii si cred ca acolo mi-e locul.
Ii doresc Cristinei multa, multa sanatate si refacere rapida !!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
alinamoro spune:
Ducky, succes gradinarului!
La Expo a fost targul Agromalim.
Ceva retete de praji bune, ieftine si rapide ai?
Mai pune poze cu copilasii sa-i vedem.
Fug sa termin si eu mancarea ca plec la lucru apoi.
Edit ca am uitat: Clau, vezi ca a supralicitat nushulica bijuteriile de la mine.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Buna dimineata.
DIANA11 mersi de info,am gasit dar daca nu ziceai nu-mi dadea prin cap sa ma uit pe-acolo.
ALINA super cretulina ta cea frumoasa Seamana leit pe tine!
GABI ce faini sunteti toti patru asa bronzati! N-am apucat inca sa vad si pzele puse aseara de tine,sper sa apuc azi.
DUCKY nu la gradinita pp 16 e Glad? Ca acolo e si Diana mea la grupa mare A.Ma gandesc ca poate-s colegi cumva? Ca mi-a zis ca au 4 colegi noi, toti baieti.
ADA ok atunci,deci am terminat,ai hotarat cum facem? Duci hainele Flaviei si o sun eu pe urma sa ne intalnim sa le iau si sa ii dau banii?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
ILDI25 spune:
Ma bucur s-aud vesti mai bune despre CRISTINA ,trebuie sa fie bine pana la urma
Mersi de raspunsurile prompte despre inot .Oricum luni n-am rezolvat nimic la Activ ca pe septembrie e deja ocupat ,doar posibil la sfarsitul lui octombrie, suntem pe lista de asteptare. Saptamana viitoare trag o fuga si la Delfinul sa vad care-i treaba si pe acolo.
David cu gradi e ok ,acum e deja mare si nu s-a pus problema sa planga ,asteapta acum cu nerabdare ceva nou de la grupa mijlocie ,si anume cursurile de engleza ,ca asa am retinut de anul trecut ca fac de anul asta ,sper ca n-o sa-l dezamagesc daca n-o sa fie.
Maine o sa avem oricum sedinta si discutam toate cele ,cati bani si cate lovele si vedem care-s noutatile.
El e intr-o continua cautare de nou si de-abia asteapta sa fie mare ,acum declara ca deja are 5 ani ca a trecut de 4 ,sa para mai mare .
Ivett in schimb e tare dezamagita ca David e la gradi si n-are cu cine se juca si suparata ca pe ea n-o ducem ,ca ea vrea la gradi , si spre rusinea ei n-o primesc la gradi ca are pampers, dar imi tot promite ca face tot posibilul sa renunte ,e mortala ,atata ii umbla gura ,cum isi deschide ochii incepe si turuie .
revin
ILDI25 spune:
Gabi frumos scolarul vostru si tu la fel ,te-ai asortat . Dragute sunt uniformele ,da' ce serios a fost Tudor ,usor emotionat de cel asteapta .
Mult succes scolarului in noua "cariera".
Am vazut si pozele de la ziua Ioanei ,scumpa si ea ,o adevarata lady in miniatura .
Vreau si poze din concediu ,nu cred ca ne-ai pus sau le-am ratat eu
Alina m ce ii place la Ade sa pozeze ,ai mei mai nou nu prea stau ,numai cand au chef.
Ducky unde e Glad la gradi la pp16 sau 17?
Ada ce faci de arati asa bine ,intr-o poza arati ca la 15 ani ,faina treaba. Eu am luat-o rau pe aratura vara asta,nu ca as fi fost eu nu stiu ce manechin vreodata ,dar acum nu-mi place de mine si e grav .
Moni fa bine si mai lasa-mi si mie sa cumpar ceva ca prea te-ai bagat la shopinguiala .M-am uitat si eu aseara de curioasa dar n-am gasit nimic ce-mi trebuie , colierul Alinei e intr-adevar frumos dar nu-i nici ala de fata mea .
Nico cand o sa fie expozitia canina pe strand ,acum candva la sfarsitul lunii era in alti ani? Sa dai de stire .
Miha nu te-am vazut in nici o poza ,sa-nteleg ca n-ai participat ai trimis baietii doar cu tata . Ce trupa adevarata de barbatei ai
Flavia azi nu te mai sun ca n-am cum ,merg la dentist apoi in Gai sa recuperez pruncii,maine daca s tu esti disponibla sigur ajung la tine .
o zi buna
flavia ramona spune:
Diana11, ti-am trimis PM.
Gabi, ce serios era Tudor. Musai sa iau azi cd-uri sa pun pozele de la ziua lui Ioana si ale lui Bogdi si Ade.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)