Aradence DC - (149) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Salutare!

Este ok sa ma duc eu la Flavia, ca tot merg dupa Ale la gradinita langa Kaufland si mergem pe jos acasa daca e frumos afara. Trebuie sa stiu la ce ora o gasesc sau un nr. de telefon sa putem comunica.

Moni eu am vazut factura mea, am intrat pe 'contul meu', 'ma loghez ca membru forum', si acolo vei vedea cate ai cumparat si cat ai de plata si factura.

Voi face cunoscut si la noi la lucru cazul Cristinei, numai sa primim banii, ca acum nu are nimeninici un sfant.

Ma duc sa fac ceva papa si am si o durere de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am pus si eu la bazar un set Metropolitan (lantisor + cercei) pentru Cristina. Daca va intere...
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4153

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, ma intere pe mine

Alina a, multa sanatate lui Eli

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Eu, dupa cum am spus, am facut donatia din contul unui vecin, pe numele Drig Adrian. Am primit de la el chitanta de confirmare a tranzactiei, o am acasa, deci banii ar trebui sa fie intrati in contul ei. Vad ca e un pic cam complicata treaba cu bazarul asta...
Si Alex e cam mucos dupa primele zile de gradi, dar deocamdata il duc in continuare. Sunt destui la fel pe acolo.
Si mie imi cam da tarcoale raceala, am luat un Paracetamol, ca Ovi se tot plangea de frig si eu muream de cald si am o stare naspa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Poze cu scolarelul meu drag
Le-am selectat ca am avut peste 100...
Alina foarte faine pozele cu tortul. Aparatul nostru s-a descarcat taman inainte de tort Le-am descarcat si cele de la ziua Ioanei, dar trebuie sa fac o selectie. Sper sa reusesc sa le pun in seara asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

Alina, ma intere pe mine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Clau, vezi ca te supraliciteaza!

Gabi, nu gasesc pozele.

Anca, multa sanatate!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, incearca acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, vezi ca pe extras era o cineva care avea ca explicatie donator DC, Dooz sau Dozz, nu am nervi sa caut acum.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Gabi, ce faina-i scolarelul! Si ce serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Ada, vezi ca pe extras era o cineva care avea ca explicatie donator DC, Dooz sau Dozz, nu am nervi sa caut acum.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Dozz e de la subiectul unde scriu eu, la prietene.

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput