Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (447)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

am vazut si eu pozele de la Ocne. Frumos!
l-am vazut pe Razvan scolar si pe Rebe cea gatita....
asa face si ilinca cand face o prostie cu lucrurile mele!

Sovi, tu de ce mai ai nopti albe?
Care nu te lasa??

Kya si Olga, si eu procedez la fel cu timpul, cu minutele...la Ilinca a functionat aproape mereu, Sebul inca nu e asa intelegator...

Naspa e ca pe Seb nu prea stiu sa il pedepsesc...cred ca daca i-l confisc pe Thomas e cea mai mare pedeapsa, ca in rest n-are asa mari placeri. Imi place de el ca stie sa inventeze jocuri din orice.
La el orice obiect se poate transforma in masina....
Acum are o ambulanta frumoasa pe care o umple cu masinute mici...eu ii explic ca aia cara oameni bolnavi...si el imi zice ca masinile sunt bolnave!

Stela, subconstientul te incearca!

eu ma bucur nespus ca l-am facut pe Seb....m-a echilibrat destul de mult in ceea ce o priveste pe Ilinca.
Adik n-am mai facut din tantar armasar, am invatat sa accept mai usor anumite lucruri de neacceptat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai ca si tu esti gravida si eu cu mintea in vacanta!
Bine ca nu naste nimeni, inca!

Zoze, unde o sa nasca pana la urma??
Sau s-a deschis giulestiul si nu stiu eu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Alina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nu s-a deschis, dar poate naste cu doctorita ei ( si a lu' Naty ) la CMU sau la Medlife, unde doreste, unde pofteste. Deci asta e rezolvata! Ar fi Medlife-ul in carti , numa' ca acum e cam devreme. Ca a trecut de 34 de saptamani, ar mai putea astepta putin cu nascutul, ZIC Cica pe 01 oct s-ar deschide si Giulestiul...

Mai zi-mi cu echilibrul in urma aparitiei lui Sebi, daca m-as asterne sa spun ce simt acum...

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Tocmai am vorbit cu zozelici. Este bine, va pupa pe toate. Momentan nu are net.

Mergi la inceput

Ahhh, vad ca intre timp a postat Olga ce si cum. Scuze de mesaj cu info dublata.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

tuchi am discutat cu el ..imi zice doar ca lui nu-i place acolo,ca nu vrea la gradi...l-am intrebat de ce nu-i place ?nu-mi raspunde,zice doar ca nu-i place ..nu-mi da detalii...mai tot timpul ii spun cat de fumos este acolo,sunt copii si se joaca,d-na le spune povesti si cantecele..ca asa cum tati ,mamaie Elena(soacra ,nu a iesit inca la pensie) merge la seviciu,si mami si Andrei trebuie sa mearga la serviciu...ca mami il duce acolo si tot mami merge sa-l ia,i-am spus ca acolo doar se joaca ,mananca si doarme iar dupa ce se trezeste mami il ia...sunt alte gradinite dar asta este cea mai buna,nu stiu ,nu stiu ce sa zic...

cine naste?

Mergi la inceput

NIMENI! Muscati-va limba

Mergi la inceput

Gudinduta, ai mai parasit butoiul? Ai primit PM-ul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI FERICITI ALINA DRAGA!
Mdaa, vad ca...de cate ori am zis ca merg pe Valea Doftanei nu m-a bagat nimeni in seama, acum ca a plecat Luny va duceti toate la pensiunea noastra (si nici macar nu m-a intrebat cineva daca nu vrem sa mai dam si noi o fuga in week-end)
Ramo spune-mi de fapt care e motivul principal pt care ai vrut tu sa-l dai pe Andru la gradi? Ca sa-ti cauti serviciu si ca sa NU stea cu soacra ta daca-ti gasesti? Ca idee nu suna rau dar daca tu acum simti ca nu-i e bine copilului la gradi mai tine-l acasa (parerea mea, evident). Inteleg perfect ca esti turbata de lipsa unei schimbari, perspective, ca vrei sa te simti altfel valorizata si utila. Dar uite ca INCA nu se brodeste ceva. Iar copilul e mic si, in plus, a stat numai si numai cu tine. De ce nu incerci sa-ti mai faci de lucru si sa mai lipsesti de acasa si sa-l lasi cu soacra? Nu i se poate intampla nimic rau dar socul rupturii nu ar fi atat de mare. Nu i se potriveste gradi, asta e, va fi pt mai tarziu, nu vezi ca nu exista retete universale, nu vezi ca nu-s doi copii la fel, nici contextul lor familial, social, emotional nu e la fel?? Noi aici dam sfaturi cu buna intentie dar...ele sunt utile DACA sunt si aplicabile, uneori nu sunt...
La fel si in cazul Iuliei. Citind ce ar face Olga in locul meu mi-a aparut un zambet pe fata...Ce i-ar spune fetei...Crezi ca eu nu i-am spus,cu calm, toate astea? credeti ca eu nu aplic tactica anuntatului "mai sunt X minute, etc"? Dar am cu cine vorbi?? In fine, e prea laborios de raspuns in scris, pe forum. Cel mai relevant mi s-a parut ca azi m-am intalnit la un loc de joaca cu sotia unui vechi pacient si fetita lor, cu 2 luni mai mare ca Iulia. Recent venisera la control la mine la cabinet, cu tot cu fata iar eu remarcasem ca e mult mai cuminte si docila decat a mea. Tipa imi raspunsese ca nuuuu, nici vorba, ca ii scoate peri albi fiica-sa cu crizele pe care le face. Ei, azi s-au intalnit in parc...Concluzia tipei: "credeam ca exagerez eu sau ca e prea naravasa fiica-mea, dar Iulia o intrece cu mult".
Noi trebuie sa-i modelam dar nu toti pot fi modelati la fel, pentru ca din nastere nu sunt la fel. Tu poti sa ma condamni, Olga, dar nu cred ca am gresit ieri...Iulia a inteles FOARTE BINE de ce i-am luat calculatorul si care era legatura; anume ca am atins-o in punctul ei sensibil, ca nu poate obtine totul doar cand vrea ea si cum vrea ea, punct! asa cum s-a obisnuit sa creada. Poate alti copii se resemneaza mai usor cu "nu se poate" si "nu e voie", ea nu! Asa e croita! Poate nici n-ar fi supravietuit daca n-ar fi avut indarjirea si ambitia asta atavica in ea. In fine, nu stiu daca se inteege ce incerc sa explic si mai bine ma opresc. Eu oricum am apreciat toate sugestiile si incurajarile voastre
P.S. Nu, Kya, NU exagerez eu, TU ai un copil exemplar (si da, poate si o tehnica buna de stapanit fizic, eu sunt extrem de firava fizic, ma si mir de mine ca mai pot duce inca atata cu ea...in conditiile in care, macar din cauza problemei ochilor nu as avea SUB nicio forma voie sa fac astfel de eforturi)

Mergi la inceput