Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Adi ce povestesti tu acolo e scenariu perfect de aici.
Referitor la calm,am observat ca daca reusesc sa raman calma si cand face intentionat rele,se potoleste repede.
Erika a facut reguli:jumatatea dreapta a mea,jumatatea dreapta a Lisei,este vorba de corpul meu.Sunt impartita pe din doua.

Ieri am facut o prostioara si am tras foloase.Le-am dat cina supa de pui,care era de 2 zile in frigi.Am gustat inainte si mi s-a parut ok,am zis ca doua zile n-are nimic...
Pe la 11 noaptea au inceput amandoua sa vomite si fugeam,eu si sotul ori dupa una ori dupa alta.Am spalat doua masini pline cu asternuturi si prosoape.Pe la 2 noaptea s-au linistit si au dormit pana dimineata.
Ce mama inconstienta sunt,of!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina, sanatate fetelor!Auzi la ea, mama inconstienta

Adi, asa m-ai binedispus cu neuronii tai si tabla inmultirii, zic eu sa ne imbarbatam, vor veni zile bune si linistite, cand noi ne vom bea linistite cafeaua si ei se vor juca cuminti. Sa ma trezeasca cineva!!!!!!!

La noi, azi nu mai e asa roz situatia, de dimineata nu mai voia la gradi, voia sa o las sa doarma.Una peste alta, cu promisiuni de colanti roz si mov si inghetata am reusit sa o conving sa plece cu tati. Sunt curioasa cum va fi.

Ma bucur ca toata lumea a fost ok, sa speram ca asa va fi si de acum inainte. O zi frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, gabi, de-acuma trebuie sa incerci sa o culci mult mai devreme pe Sara :)

cand a inceput Sofia gradinita mi-am amintit de ce imi sounea o prietena care avea copii mai mari:
nu te necaji ca nu doarme noaptea (avea cateva luni),cand o sa mearga la scoala o sa-ti iei revansa

Adi, nu ai mei nu sunt vegetarieni, dar in curand , cand o sa fiu si eu sanatoasa, am sa le schimb dieta incet incet spre vegetarianism.

Cunosc f f f f multe cazuri de vegetarieni cu hemoglobina puternica.
Cel mai apropiat este al lui prieten e familie, fata lui n-a pus gura pe carne nicioata si acum la 13 ani e f inalta si f sanatoasa.

DAR. Atentie, vegetarian inseamna si sa stii ce sa mananci ca sa mananci sanatos.

Cu fructele asociate cu carnea ca sa se absoarba fierul eu nu sunt de acord (in urma a ce am citit si a discutiilor cu terapeutul meu). Fructele trebuie mancate inainte de masa si indepenent de orice aliment. De fapt,. chestia aia ca nu sunt lasati copiii sa manance corcoduse din pom ca-si strica pofta de mancare e o tampenie.
Corcodusele alea reprezinta o masa (extrem e bogata in vitamina C )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

F bun articolul cu TV.
Eu stiam de partea cu concentrarea mai emult.
Se pare ca atunci can ne uitam, folosim acea parte a creierului care proceseaza imaginile si o inhibam pe aia cu imaginatia, ceea ce uce la lipsa e concentrare si scade IQ.

Din pacate Gh al meu s-a uitat o groaza la TV iarna trecuta :(
La Busteni insa nu avem televizor.A mai prins el din cand in cand cate un Micky la laptop.

Sofia pana la 2 ani jumate nu s-a uitat absolut deloc. Apoi s-a imbolnavit e varicela, a stat 2 saptamani in casa si pana acolo ne-a fost.... :)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza si de la noi!
Salutam si noi gradinarii si mamicile lor!
La noi,succes total!
Mihnea superfericit,nu vroia sa mearga acasa la pranz!
Azi dimi l-a dus mamaia,si m-a sunat biata de ea,bocind rau ,ca m-a si speriat:ii era mila de el ca a ramas singurel acolo!
Nu zic ca ma luasera si pe mine emotiile!
Ehh,toate inceputurile sunt grele!

Supararea mea mare e alta:se pare ca Mihnea mosteneste thalasemia lui Nasti,i-am facut vineri analizele de sange si toata hemoleucograma e modificata!
Azi ii vor iesi rezultatele la electroforeza hemoglobinei si astea vor fi hotaratoare!
Chiar sunt necajita....

Greyeras,iti dau PM!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Teo, daca e talasemie Minor, nu ai de ce sa te ingrijorezi, serios, mi-au explicat mai ulti hematologi ca nu reprezinta absolut niciun pericol pt sanatate, doar daca se insoara ccu o fata care are si ea pot fi probleme la viitorii copii, in rest, nimic.

Ce a iesit moificat la HLG?
trimite-mi si mie pe mail, ma uit iseara.
acum fug, pup.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

tare micilor gradinari, ma bucur ca anul acesta au fost atatea vesti bune si copii multumiti. Mai sunt mici probleme dar sper sa se remedieze. La noi totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Natalia Ioana de mami toma_lly!
La multi ani Ana de mami anamica!
La multi ani Sasha Gabriel de mami Alice_!
La multi ani Rares Cristian de mami diwana!

Sanatate, noroc si multe bucurii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

La multi ani Sim!

La multi ani Dantje!

Sa fiti iubite, implinite, sanatoase si fericite!

=====================

Mergi la inceput

Un gand si-un balon inaltate catre cerul de unde Maya ne priveste!

=====================

Mergi la inceput