Aspirante optimiste > 20 ani (571)
Raspunsuri - Pagina 22
PaulaFrida spune:
Nico ma bucur tare mult ca si tu si Sebi sunteti bine
ma bucur ca ai ajuns cu minunea ta acasa
va doresc multa sanatate in continuare
si Sebi sa creasca mare,sanatos si norocos
oricum e norocos ca are o mamica asa de puternica

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
histamina spune:
multumesc tuuror aspiratelor.imi cr iertare daca am suparat pe cnva.andreea stiu ca a venit la spital, multumesc.
imi cer scuze fata de bebeal lui bebelu, ca l-am stresat.
anca, ai dreptate in ceea ceai scris.
v-am citit, mi-au dat lacrmilesuneti minunate.

anda15 spune:
Nike, eu sunt relativ noua pe la aspirante optimiste, dar te-am urmarit inca de la odisee
. Ti-am admirat curajul de a aduce un bebe pe lume in ciuda problemelor tale medicale si uite ca rugaciunile tale au dat roade
Va doresc sanatate si numai bine lui bebe Sebi, tie si intregii familii!

bebelu86 spune:
poftiti la capitol nou
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_b 'Neata fetelor! ce mai faceti? Angie am o stare de somnolenta si de cateva zile ma simt foarte obosita. Sunt epuizata fizic. dar mai am o intrebare: de ieri ma cam doare gatul si imi curge nasul. daca cumva as fi insarcinata as putea sa iau paracetamol, din acela simplu? sau sa nu iau nimic? acum m-au apucat racelile... ![]() |
Sa stii ca asa m-am simtit si eu la prima sarcina. Greturi doar seara si stare de oboseala si sanii f sensibili. Mie testul pozitiv mi-a iesit la 2 zile de intarziere (facusem unul cu 2 zile inainte si era neg) si liniuta era foarte vaga...dar uite ca a fost bine si a rezultat Bubulina. Asa ca, eu zic ca ai mari sanse. Bravo!!!
Mamica de Sarah-Aimée

acum m-au apucat racelile...