Aspirante optimiste > 20 ani (571)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Alooo, fetele. Am intrat si eu dupa ce v-ati dus voi la nani.
Ramo, cred ca ai sanse mari sa fie daca temp bazala e asa crescuta. Iti tin pumnii sa iasa un test pozitiv. Ce alte simptome mai ai?
Vitex e f popular aici, si ceai de frunze de zmeur. Eu am inceput cu ceaiul de cateva zile si de cum imi vin uratii incep Vitex iar (tinctura). Voi sub ce forma luati?
Pudra de maca mai e buna si pt femei dar mai ales pt barbati. O sa ma duc maine sa iau si din aia.
Eu am la activ 3 teste negative luna asta, deci m-am linistit
O duminica placuta va doresc! daca nu ploua maine ducem Bubulina la cules de mere

Mamica de Sarah-Aimée

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

'Neata fetelor! ce mai faceti?
Angie am o stare de somnolenta si de cateva zile ma simt foarte obosita. Sunt epuizata fizic. Si am niste greturi foarte usoare seara. cam atat.
dar mai am o intrebare: de ieri ma cam doare gatul si imi curge nasul. daca cumva as fi insarcinata as putea sa iau paracetamol, din acela simplu? sau sa nu iau nimic? acum m-au apucat racelile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata,

Haideti la

Ramo_b, poate e bebe la tine. Nu mai faci un test?

Ingerash, ai facut test?

Va pe toate

Mergi la inceput

buna eu sunt prima la cafeluta, adica as prefera un ceai. o sa fac un test dar astept sa fie intarzierea de o saptamana si apoi fac testul. asta inseamna ca il fac miercuri sau joi.
va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Ramo_b, mie mi-a iesit la test la 5 zile de intarziere. Incearca sa nu iei nici un fel de medicamente pana nu vezi ce si cum sau consulta un medic daca raceala devine serioasa

Eu sunt la coffee no. 2 deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetelor
va dorim o duminica minunata tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

anda multumesc de sfat. raceala nu e serioasa ca nu fac febra si alte complicatii doar ma doare gatul si imi curge nasul. acum, beau un ceai cu multa lamaie. sper ca asta imi va face bine. mie trebuia sa imi vina cm miercuri deci, azi e ziua 5 de intarziere. eu eram 6 zile cu rusii la mine. asa ca ma gandeam sa il las sa intarzie o saptamana. pe langa astea ma dor si sanii ingrozitor cam de o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crpopeasca spune:

neata fetelor

Am si eu o dilema...de ce va testati atat de tarziu? Eu cand am fost insarcinata mi-au iesit testele pozitive la 8,9 respectiv 11 zile DPO.

Chiar pe fertilityfriend exista un chart care arata clar ca peste 14 zile DPO (ziua in care ar trebui sa vina ciclul) se micsoreaza mult sansele sa mai iasa testele pozitive cu fiecare zi. Hai sa caut si linkul - www.fertilityfriend.com/Faqs/When-can-I-expect-a-positive-HPT-if-I-am-pregnant.html" target="_blank">aici

Eu una stiu ca embrionul se implanteaza intre 7 si 10 zile DPO. Deci in 12 DPO ar trebui sa apara pe teste. Apoi implantarile mai tarzii de 10 zile au sanse f. mari sa se elimine.

Binenteles exista si exceptii

Chiar nu stiu cum aveti rabdarea asta de fier...

la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Va multumesc din sufletpentru incurjari.
sunt de o saptamana casa cu minunea mea,cemai frumos bebe din lume.
au fost monemte de cosmar,18 ore de travaliu in carele urlamcapot sa imi faca cezariana,ptca bebe are diamninoxidaza si pt mine, dar degeaba,in care, cand nu a mia miscat bebe am trecut f usor granita dintre luciditate si nebunie.dup CE AU SOS PEBEBE,DECI APLECATSI DIAMINOXIDAZA, A INCEPUT COSMARUL.dupa cezariana,imeidat dupa ce l-au scos pe bebe, eram inca pe masa, neonatoloagami-aspus ca bebe va muri, ca socul apgarafost6,ca nu are nicio funciteok.
a oua zi a venit un alt neonatolog care mi-a spus ca sunt sanse minime.atunci am decis botezul.
dupabotez, lucrurile au fost cu totulaltfel.
a mai fot intubat doar o zidar a mai statlaincubator nca 10.ma duceam din 3 in3 oredoar sa-i vb,sa-l ating.
erau zile din car eim amintesc franturi,ptca,in crizelede durere,ptca nu mi-au putut face calmante, deliram , spuneamcaeu trebuie sa nasc,cavi naste naturalsanu nu imi atinga burta.
la 12zilede la nastere,l-am luat pe Sebi,asa pln defire cumera,de perfuzii si mi l-am pus pe piept.asaaramas deatunci,pepieptul lui mami mancam,dormin, zambim.
am cam o orape zi liber,dar a venit si premiul cel mare:neurologic Sebi e ca un bebe la termen, in varsta de o luna si o saptamana, adica exact varsta lui.Am pus deja 500 de gr si 3cm.
despre mine?
alergiile au atins cote pe car enu le banuiam.permanent in spial am stat cu o masca la gura,pt ca am facut bronhospasm cu edemglodic de la un parfum.
mananc 3 alimente, la care adaug uleiul de masline s cafeaua.
atat.carne,banza,cartofi.
sper sa se mai remita ceva din ele,daca nu sunt pregatita sa o duc o viata asa, pt ca am comoara mea langa mine.DAR MERIAT,ASLUA-O ORICAND DE LA CAPAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

MULTUMESC FETELOR DE PE ACEST FORUM.MULTMESC LUI BEBELU,PT RABDARE.
MULTUMESC IUBITEI MARA,PT CA A INTRAT CU MINE IN SALA DE NASTERI SI PT CA A FOST MEREU LA MINE SI SEBI.
VA MULTUMESC TUTUROR PT TOT.

Mergi la inceput