Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)
Raspunsuri - Pagina 15
My_Lady0091 spune:
mada glucoza?ce fel de glucoza?de unde o cumpar? dar zaharina ce are, nu-i buna?
mancarica de cartofi zici?si cum o faci...neprajita ceapa?si sare pui putina de tot, nu?...si pui bulion/pasta de tomate?sau rosii??(fii-mea e alergica la rosii)
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
MADALINA_T spune:
Lady nu stiu ce sa-ti depsre zaharina,dar stiu ca glucoza poti folosi linistita.O cumperi de la farmacie. Pentru mancarica eu nu calesc niciodata legumele,deci nici ceapa.Nici pentru noi nu fac asa.Le innabusesc,bineinteles pun si putin ulei.Rosii pun,ori pasta de tomate,ori rosii pur si simplu.Daca Rebe e alergica atuni nu folosi.Sau poate poti sa faci sos din pasta de tomate desi cred ca si ala contine seminte.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
MADALINA_T spune:
Am uitat sa-ti zic,pun si un praf fin de sare.Noi mancam in general nesarat.
MADALINA_T spune:
Fetelor voi puneti copiii la olita?
gabitza35 spune:
heiiii
Am intrat sa va salut,sa va spun ca noi deocamdata NU olita,nici nu am cumparat...cred ca o vor primi cadou la 10 luni.
La noi s-a terminat greva foamei la Eva(acum papa ca in zilele bune si se pare ca am descoperit si ingredientul secret la papa=usturoiul, de cand il amestec cu legumele totul e super), s-a redus si numarul de treziri pe noapte ale lui Dragos la una de papa si una de apa,acum si Eva busileaza si incearca sa se ridice...e ca la balamuc ... trebuie sa fiu cu ochii ca girofarul, prizele si cablurile sunt cele mai atractive jucarii ever.
Alte noutati nu mai am,dinti noi inca nu au aparut cu toate ca ii cam astept,de vorbit...la greu si se intrec in tipete...cred ca ne dau afara din bloc ( se aud de la parter si noi stam la 5
)
Cu cititul incerc sa fiu la zi,dar de postat....
O zi si o saptamana minunata si LMA tuturor celor care sarbatoresc ceva
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
vias spune:
atat mai am de umblat azi si maine...

fetelor, ia dati-mi idei de aperitive...pls!!!!
Gabitza
gemenii dragalasi
My_Lady stiu si eu ca poti indulci cu glucoza cumparata din orice farmacie...habar nu am cat e pretul ca nu am cumparat pana acum...
Bussy felicitari pt mers singurel...chiar si sustinut! Bravo Vladust!!!!

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
magdaz_ina spune:
My_lady, da: magda zlotea, FARA margele.
O gasim noi pe mamica talentata, se ascunde ea pe undeva pe aici. ![]()
pt. Cami, ma bucur ca sunteti bine.
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de
Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
allexa06 spune:
Of Camy , dar ce spui tu acolo,cred ca ati tras o sperietura groaznica ,bine ca v-a ferit Dumnezeu si nu a patit nimeni nimic,ati avut o cumpana
Bine ca in final este totul bine 
MADALINA - eu il mai pun pe Stefanut la olita...asa mi-a spus medicul pediatru, sa-l pun cate doua minute, nu mai mult, inainte de masa.Cica acum se poate lucra cu ei foarte bine.Stefanut maine implineste 9 luni
, il pun la olita...se mai intampla sa uit,nu-l pun tot timpul, si ...se intampla sa faca
.
Si noi asteptam primii dintisori, il cam necajesc de vreo doua zile...si pe el si pe noi
.I-am introdus si lapte praf,inca mai incercam sa ne obisnuim, cam refuza biberonul...cateodata mananca,alteori fac laptele degeaba si apoi il arunc
...Si el a inceput sa stea in picioare,de fapt de cand face asta ...nu mai sta deloc pe burtica...ori in fundulet ori in picioare toata ziua
. Si el spune tata,baba,mama.
Si pe noi ne-a luat raceala,si eu si Stefanut si Razvan suntem mucosi
...speram sa treaca repede...deja Razvan e bine,la el a fost cel mai lejer...eu am fost mai tare si probabil de aici si Stefanut..lui doar nasucul ii curge...dar bagam batista bebelusului de zor
.
Ce mai stiti ce Katy ? Nu a mai scris de mult .
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
My_Lady0091 spune:

LML
Mattia Gabriel..de
danangie
LML
Isabella Karina de
Jay
LML
Stefan Teodor de
alexxa06

...sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!

LA MULTI ANI DOAMNA MAMICA CAMELIA PUSTAI!!!!!!!!!! 

cadoul meu:
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |