Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (196)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_a spune:
Biri, da, e clar ca eu sunt subiectiva ...Imi place cum zici tu, mi se pare si normal sa fie asa.
Pe vremea cand era Stefi mic eram innebunita cu toate astea, aveam o gramada de activitati cu Stefi, cu mine a invatat fff multe lucruri, acu realizez ca Matei na avut parte de mine in felul asta nici la jumatate...
Suntem la sora mea la tzara, am intrat doar sa va spun ca la interviu a fost ok, eu zic ca m-am descurcat
am fost 6 canditate, acum, depinde de cel care selecteaza, ramane sa astept sa vad daca ma suna pe mine sau nu. Mi-ar place, pare ok si cred ca mi s-ar potrivi. Insa, am un dezavantaj, faptul ca am stat 2 ani acasa si am cam pierdut contactul cu meseria, azi mi-am luat notite despre leasing auto, ca este vorba de un dealer de masini si daca ma suna cumva sa dau vreun test de conta sa fiu pregatita.
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
maitreyi spune:
S a nascut bb Bogdan Filip,3700g si 53cm.a facut baita si acum nani pui.e baby in miniatura 
-----
Mami de
roza +
38 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
AnnaBaby spune:
Mai3 felicitari, sa-ti traiasca minunea mica, sa fie sanatos si tu sa te recuperezi repede!
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
moni_or spune:
MAYTREYI, felicitaaari!
Sa-ti traiasca puiutul scump, sa fie sanatos, norocos, sa aiba o viata binecuvantata si voi pe langa el! Recuperare rapida si mult laptic pentru voinic!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Tecky spune:
maitreyi felicitari!!!
Ce nume frumos i-ai pus puiutului!
Eu azi am fost la Baby Expo sa-i caut Ralucai geaca si ghetute sau cizmulite si bineinteles ca nu am gasit si am cheltuit banii pe alte prostioare...
Va mai intreb odata: stiti pe ce data a lunii intra pe card alocatia copiilor?
Pupici,noapte buna!
bujo spune:
Mai3 muuulte felicitari.

Bogdan Filip... ca pe puiul meu si ca pe finutul meu
Sa va traiasca si sa fie sanatos. Dar park aveai cezariana pe 23 cum de ai nascut acum?
bujo mami de Filip
ankalaura spune:
MAI3 - sa va traiasca micul sufletel!
ANA - bafta cu jobul!
TECK - luna trecuta, la mine alocatiile au intrat tot ca de obicei (in cazul meu, 17-18 ale lunii).
gallyb spune:
Mai3 muuuuuuuuuuuulte felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa va traiasca amandoi! Refacere rapida si asteptam bineinteles poze. 

monalac spune:
FELICITARI,MAI3!!!!!SA TI TRAIASCA FECIORUL SI SA FITI SANATOSI!ABIA ASTEPT SA NE PUI POZE!!!
LA MULTI ANI,ESTRELLA!
LA MULTI ANI,TUDOR!IOANA,SA TI TRAIASCA BAIATUL!
LA MULTI ANI,MARINA!
si multe,multe scuze pt intarziere!
CAMI,nu s suparata!
va multumesc tuturor pt gandurile bune!
sunt ok acum,ne am impacat....ce sa zic,asa cum bine a sintetizat moni,lucrurile nu s deloc asa de simple...si eu am partea mea de vina pt ca s cu gura mare,o sa va detaliez altadata,daca n am tp...stiu ca nu i normal sa mi vb asa,dar....
baietii il adora,e un tata bun pt copii.
va pup pe toate.
Tecky spune:
mona mersi mult pt raspuns.
Ma bucur ca stau mai bine lucrurile intre tine si sotul tau.

Stef's blog