De Ce Nu? Femeile Care Inseala (2)
Raspunsuri - Pagina 9
ivona_st spune:
@ hannen:
"Ah, cu amicul sotului cum e situatia? Va vedeti in continuare la o bere cu totii? Ce simti cind il vezi acum?"
- "in continuare" nu isi are locul pt ca niciodata nu am socializat ca familii iar pe sotia lui nu o cunosc
- ce mai simt cand il vad sau vorbesc cu el: o anumita complicitate
sper ca e mai limpede acum ca NU socializam. si, pt ca nu vreau sa plictisesc pe nimeni, aici ma opresc cu trimiterile la mesajele mele anterioare. cele asa cum sunt, nu asa cum le-ai inteles sau cum le-ai citit in diagonala.
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Si ce ma rog inseamna "abordare pasiva la actul sexual"?Faptul ca nu ma sexez cu amicii sotului te-a adus la concluzia asta? |
Nu, ci exprimarea...barbatul care a sexat-o, barbatul care a pe femeie. Deci care va sa zica barbatul a facut tot. Asta inseamna raportare pasiva la sex. De multe ori e asociata si cu a vedea sexul ca pe ceva umilitor pentru femeie. Ori pentru astfel de doamne e suficent ca se lasa sexate de sotul lor. Probabil din datorie.
ivona_st spune:
@ hannen:
repet: nu stii nimic despre acel cuplu iar in ceea ce am scris nu am facut si nu am sa fac nicio referire la trecutul lor comun. daca e atat de important pt tine sa faci presupuneri fara fundament, fa un efort si indreapta-le exclusiv asupra mea.
hannen spune:
Dar totusi il vezi nu? daca sunteti in doi despre ce complicitate este vorba?Insa daca sunteti in 3 sau 4 ,inteleg.
Bine,sa lasam asta ,totusi despre ce premisa gresita este vorba?Daca tot am ajuns cu discutiile pina aici ar fi pacat sa ramanem si eu si Luna si cristoiu la premise gresite.Eu sunt curioasa sa aflu premisa a buna.
Whatever happens don`t let go of my hand!
ladyJ spune:
Hannen, abordare pasiva adica: ´´el m-a sexat´´sau ´´cum e vazut sotul meu de cel care i-a sexat nevasta´´-ca sa te citez exact.
Deci el,amantul a facut tot, iar sotia , fiind de fapt ´´a sotului´´-aparine acestuia, a stat asa...fara nicio urma de activitate, adica pasiva, ca si cum lucrurile se intampla undeva in afara dorintei ei.
Asta a vrut sa zica accept.
Luna1 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Luna, dar de ce trebuie sa simta Ivona ca si-a prostit sotul, in complicitate cu amantul? Complicitatea in acest caz este ´´doar noi stim ce s-a intamplat´´ si nicidecum´´ha, am reusit sa-l fraierim pe prostul asta´´. Ei au avut aventuri pentru ei doi nu ca sa-l fraiereasca pe sot. Sotul nici nu exista in ecuatia dintre Ivona si amant. Exista doar atractia aia despre care vorbeste ivona. |
Pai sotul exista in ecuatie pentru ca nu e un necunoscut de pe strada ci este amic al sotului si fost amant al sotiei.
Daca era unul de pe strada care nu imi cunostea sotul atunci nu as fi simtit asa, insa fiind un amic al sotului as considera ca amantul meu are un nivel de superioritate fata de sotul meu pentru ca i-a sexat sotia. (pe cand sotul presupun ca nu i-a sexat inca sotia amicului). Dar na, probabil am si eu o atutudine pasiva asupra sexului dupa cum zice Accept. Desi nu cred, m-as simti superioara si eu daca as intalni-o pe sotia amantului pe principiul "ti l-am avut si eu o data si tu nu stii."
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Nu, ci exprimarea...barbatul care a sexat-o, barbatul care a pe femeie. Deci care va sa zica barbatul a facut tot. Asta inseamna raportare pasiva la sex. De multe ori e asociata si cu a vedea sexul ca pe ceva umilitor pentru femeie. Ori pentru astfel de doamne e suficent ca se lasa sexate de sotul lor. Probabil din datorie. |
Am impresia ca ccc cam sari calu`.
Da,pt. mine o femeie care isi inseala sotul e o femeie care s-a lasat sexata de altul.Intr`o casnicie nu exista asa ceva.Te sexezi activ sau pasiv cu ala de ti l-ai luat.
Sexul nu este umilitor atit timp cit il faci cu cel caruia ii esti datoare moral cu fidelitate.Insa cind iese din sfera casatoriei pt. mine nu este ceva laudabil.
hannen spune:
citat din mesajul lui Luna1
Pai sotul exista in ecuatie pentru ca nu e un necunoscut de pe strada ci este amic al sotului si fost amant al sotiei. Daca era unul de pe strada care nu imi cunostea sotul atunci nu as fi simtit asa, insa fiind un amic al sotului as considera ca amantul meu are un nivel de superioritate fata de sotul meu pentru ca i-a sexat sotia. (pe cand sotul presupun ca nu i-a sexat inca sotia amicului). Dar na, probabil am si eu o atutudine pasiva asupra sexului dupa cum zice Accept. Desi nu cred, m-as simti superioara si eu daca as intalni-o pe sotia amantului pe principiul "ti l-am avut si eu o data si tu nu stii." |
exact!
accept92 spune:
citat din mesajul lui hannen Da,pt. mine o femeie care isi inseala sotul e o femeie care s-a lasat sexata de altul. |
Cand de fapt ar fi trebuit sa fuga. Si sa nu se impiedice. Esti simpatica.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Luna1
Pai sotul exista in ecuatie pentru ca nu e un necunoscut de pe strada ci este amic al sotului si fost amant al sotiei. Daca era unul de pe strada care nu imi cunostea sotul atunci nu as fi simtit asa, insa fiind un amic al sotului as considera ca amantul meu are un nivel de superioritate fata de sotul meu pentru ca i-a sexat sotia. (pe cand sotul presupun ca nu i-a sexat inca sotia amicului). Dar na, probabil am si eu o atutudine pasiva asupra sexului dupa cum zice Accept. Desi nu cred, m-as simti superioara si eu daca as intalni-o pe sotia amantului pe principiul "ti l-am avut si eu o data si tu nu stii." |
Daca scopul amantului ar fi fost ´´ia sa-i f nevasta tanmpitului astuia´´ atunci punct ochit punct lovit.
Dar ma tem ca in cazul asta, aventura ar fi avut ecou. mai exact amantul ar fi avut grija ca sotul sa afle ce barbat e el cu cum i-a zapacit nevasta. Ceva de genul scos limba si strigat: ciuda,ciuda..
Ivone si-a dorit aventura si i-a pus capat cand a considerat ea.Ei s-au sexat impreuna, uite la ce greseli ajungem daca ne gandim ca doar barbatul e cel care...sexeaza. Si femeia ce face? E prada care a picat de fraiera pentru ca planul diabolic al amantului sa fie ok?
Ca daca e asa, o absolviti de Ivone de orice vina! Ala a zapacit-o si a sexat-o, iar ea ´´saraca´´ a cazut in capcana lupului din nestiinta..scenariu de basm, totusi.Deci ea chiar iese victima in toata treaba asta si lupta e intre amant si sot. Zmeul si fat frumos, c-o Ileana ingenua.
Serios, nu cred ca-i cazul.