De Ce Nu? Femeile Care Inseala (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Ivona, raspunde-mi si mie te rog la intrebarea legata de atractia sexuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

si momentul de "bilant" cum a iesit?ai reusit sa te simti vinovata sau nu?

Stii,eu ma intreb asa ca fraiera ,daca la o discutie/cearta...orice apare intre doi uamini pe lumea asta ,respectivul se supara pe sotul tau si`i zice "bai ****** io si cu nevasta`ta ne-am ...asa de control".Ce faci atunci?Ai garantia ca asa ceva nu se poate intimpla?
Pe mine numai gindul asta si ma face sa (nu batjocoritor) ci efectiv de rau fizic(asa cum ziceam mai devreme).

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivona_st spune:

@ accept:
Chiar as vrea sa o intreb pe Ivona ce anume a produs asa o atractie sexuala irezistibila? S-au intalnit intr-o conjunctura placuta, degajata, au glumit mult...sau a fost ceva fizic?

- nu cred ca stiu sa spun ce a produs atunci atractia sau ce o produce, in general; cadrul in care ne-am cunoscut a fost cum il descrii; cu siguranta, a jucat un anumit rol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivona_st spune:

@ hannen:
desigur, ce spui tu este posibil. cu conditia sa vrea sa-si piarda, pe loc, confortul de acasa doar de dragul de a-i da cuiva peste nas.

ma intrebi de garantii? nu am nicio garantie legat de nimic pe lumea asta. poate ca tu ai.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Stii,eu ma intreb asa ca fraiera ,daca la o discutie/cearta...orice apare intre doi uamini pe lumea asta ,respectivul se supara pe sotul tau si`i zice "bai ****** io si cu nevasta`ta ne-am ...asa de control".Ce faci atunci?Ai garantia ca asa ceva nu se poate intimpla?
Pe mine numai gindul asta si ma face sa (nu batjocoritor) ci efectiv de rau fizic(asa cum ziceam mai devreme).

Macar tu iti recunosti adevaratul motiv al "virtuozitatii"...teama. E mai bine decat cei care flutura moralitatea si valorile umanitatii.

Off topic oarecum: suntem educati intr-un asa hal de spirit de teama incat femeile nu mai vor sa nasca, unii nu se casatoresc de teama sa nu divorteze, altii nu divorteaza de teama sa nu ramana singuri, oamenii nu isi mai fac ochi dulci de teama sa nu fie refuzati...si zilele trecute o cunostinta mi-a spus ca nu face niciodata ciorba de perisoare de teama sa nu puna prea mult orez in carne si sa iasa tari. Sa nu mai vorbesc de teama ca ne racesc copiii la prima adiere de vant, ca or sa cada, ca tot ce facem e gresit...Mai bine am promova in educatia copiilor nostrii curajul, ca morala o sa se gaseasca mereu cate cineva sa le faca. Ce zici Marius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Accept multumesc pentru lamurire. Tu spui ca nu iti lipseste nimic pe latura sexuala si de aceea nu iti inseli sotul. Ivona a spus ca nu a facut-o pentru ca ii lipsea ceva acasa ci pentru ca a fost atrasa sexual si atat. Corectati-ma daca gresesc, atractia sexuala poate aparea si in conditiile in care ai tot ce iti doresti acasa (asta dupa teoria lui Ivona) sau nu apare deloc cand te satisface sexual barbatul (dupa teoria lui Accept).

Nu pot decat sa ajung la concluzia la care am ajuns cu totii, suntem foarte diferiti.

Eu una de ex imi pot stapani atractia sexuala, insa sufletul nu. La mine cumva sexul se imbina cu a face dragoste, nu prea vin una fara alta, mai exact daca fac sex (a se intelege fara sentimente) nu sunt satisfacuta si ma simt folosita.

Asa ca, daca sa zicem vreodata as fi pusa in situatia sa imi insel sotul as face-o in situatia in care sentimentele ar fi moarte, iar in situatia asta putin probabil ca as mai sta langa el oricum.

De aceea sunt idealista (sau nu, Hannen) pentru ca nu imi imaginez cum eu, intr-o buna zi mergand pe strada il vad pe unul si sunt atat de atrasa sexual ca imi pierd capul riscand TOT (si aici inteleg familia caci ei pentru mine sunt TOT). Nu as fi in stare sa imi privesc copii in ochi stiind ca, datorita mie am destramat o familie FUNCTIONALA. Ca Ivona zice ca familia ei e functionala. Da, daca familia era oricum ca si distrusa atunci se schimba datele problemei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
Corectati-ma daca gresesc, atractia sexuala poate aparea si in conditiile in care ai tot ce iti doresti acasa (asta dupa teoria lui Ivona) sau nu apare deloc cand te satisface sexual barbatul (dupa teoria lui Accept).

Nu pot decat sa ajung la concluzia la care am ajuns cu totii, suntem foarte diferiti.

Tocmai ca am vrut sa iti explic in ce fel suntem diferiti si de ce pot sa predic eu libertatea fara a promova si adulterul. In cazul meu particular una nu o implica pe cealalta. In cazul meu particular atractia sexuala apare pe un fond de prietenie si foarte atenta cunoastere a celuilalt. Si sa imi si placa ce cunosc. Asta nu inseamna ca nu au fost ocazii in care sexul s-a intamplat inaintea cunoasterii, dar aici vorbim de o atractie sexuala care iti testeaza curajul de a risca foarte mult, nu una careia ai putea foarte bine sa-i zici si pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:

Macar tu iti recunosti adevaratul motiv al "virtuozitatii"...teama. E mai bine decat cei care flutura moralitatea si valorile umanitatii.

Off topic oarecum: suntem educati intr-un asa hal de spirit de teama incat femeile nu mai vor sa nasca, unii nu se casatoresc de teama sa nu divorteze, altii nu divorteaza de teama sa nu ramana singuri, oamenii nu isi mai fac ochi dulci de teama sa nu fie refuzati...si zilele trecute o cunostinta mi-a spus ca nu face niciodata ciorba de perisoare de teama sa nu puna prea mult orez in carne si sa iasa tari. Sa nu mai vorbesc de teama ca ne racesc copiii la prima adiere de vant, ca or sa cada, ca tot ce facem e gresit...Mai bine am promova in educatia copiilor nostrii curajul, ca morala o sa se gaseasca mereu cate cineva sa le faca. Ce zici Marius?

Daca macar teama ma tine virtuoasa atunci tot e ceva.Eu sunt cladita in asa fel incit nu as simti "complicitate" intilnindu-ma cu cel care m-a sexat si cu sotul meu.Mi-ar fi o rusine teribila fata de mine ca om si pt. sotul meu care in naivitatea lui sta la un pahar de vorba cu cel care m-a "sexat" pe mine si m-as gindi oare cum este vazut sotul meu de cel care i-a nevasta (in timp ce nevasta aluilalt e fidela acasa ,deja are un atuu).Asta e complicitate?
Si cel mai teama mi-e de constiinta mea!Asa cum zicea crisotiu ,eu sunt cel mai aprig critic al meu si pt. prostioare insignifiante ma perpelesc cumplit.Cu asa o fapta pe constiinta cred ca nu as mai fi om.Teama de mine!Abia apoi teama ca se afla,ca`mi distrug familia.Dar pe primul loc e teama de a nu ma putea privi in oglinda,de a nu putea trai eu cu mine si cu faptele mele.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Mai bine am promova in educatia copiilor nostrii curajul, ca morala o sa se gaseasca mereu cate cineva sa le faca. Ce zici Marius?

Eu sunt de acord cu tine. Dar nu vad nimic curajos in felul in care ivon si-a inselat sotul. Dimpotriva.

Luind-o pe aratura putin, pe tema fricii de care vorbesti. E adevarat, frica este pentru multi o mare bariera. Insa as vrea sa afirm si contrariul. In spatele fiecarei actiuni, si chiar a curajului, se afla tot frica. Frica de a nu fi suficient de bun, frica de esec, frica de mediocritate, frica de a fi judecat, frica de ..., frica de ... si nu in ultimul rind, FRICA de MOARTE.

Mergi la inceput

Citat:
Daca macar teama ma tine virtuoasa atunci tot e ceva.Eu sunt cladita in asa fel incit nu as simti "complicitate" intilnindu-ma cu cel care m-a sexat si cu sotul meu.Mi-ar fi o rusine teribila fata de mine ca om si pt. sotul meu care in naivitatea lui sta la un pahar de vorba cu cel care m-a "sexat" pe mine si m-as gindi oare cum este vazut sotul meu de cel care i-a nevasta (in timp ce nevasta aluilalt e fidela acasa ,deja are un atuu)

Pe langa teama, mai ai si o raportare destul de pasiva la actul sexual. In mod clar nu esti o candidata buna pentru adulter, constiinta ta poate sta linistita.

Mergi la inceput