Semn "Bebe la bord"
Vreau sa aflu de unde se cumpara sau ce produs sa cumpar ca sa primesc triunghi din ala care se lipeste pe luneta cu "bebe la bord".
Am vazut ceva in Bricostore dar erau oribile, am cautat pe la magazinele online dar au numai jucarii cu semnul, care se prind cu ventuza si se balangane pe acolo.
Eu vreau un sticker normal, cum are toata lumea si numai eu nu , cat mai vizibil deoarece luneta mea e cam inchisa la culoare (jucaria banlanganitoare nu cred ca s-ar vedea deloc.)
Am avut mai demult de la CMU cred,erau oferite gratuit la receptie, dar acum pare ca nu mai gasesc nicaieri...
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
Raspunsuri
sdcristian spune:
la auchan la chestii pt masini gasesti din cele galbene de plastic
tot la auchan unde sunt suzete, biberoane si chestii de genul asta pt nou nascuti gasesti unul gen testoasa - colorat si frumos, dar nu foarte vizibil
eu doar pe cele 2 le am
Androix spune:
Eu am primit de la scaunul de masina dar de 4 ani de cand tot sta in soare s-a rupt si s-a facut bucati, nu mai este. Cred ca cel mai bine daca luneta e mai inchisa la culoare cauti un sticker pentru pus direct pe masina undeva in spate. Eu asa am vrut la vremea respectiva dar nu am gasit, gaseam doar de-astea care se lipeau pe interior, ca si cel pe care l-am primit pana la urma si l-am folosit.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
emilia.m spune:
Gasesti aici ceva dar e cam scump si cred ca dureaza ceva pana il primesti www.shak-shuka.com/Bebe-a-Bord-Sticker.html" target="_blank">http://www.shak-shuka.com/Bebe-a-Bord-Sticker.html
De aceea iti recomand sa intrii pe site www.lipicios.ro la sectiunea contact si sa trimiti un e-mail cu ce ai dori. Iti vor da idei sau le poti trimite tu poza si mesajul dorite de tine si iti vor raspunde ce si cum pot face si cat costa si cat timp dureaza epedierea. Eu mi-am luat ceva de la ei de pe site si inca ceva personalizat si au fost foarte prompti si am fost super multumita. Raport excelent calitate-pret.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
delsim spune:
saptamana viitoare e baby expo
eu am primit de la hipp, de la un centru pentru recoltarea celulelor stem, de la nestle
in auchan e magazinul happy baby importator direct marca brevi, am cumparat de acolo scaunul de masina si mi-au dat si cei de acolo sticker
inaioana spune:
Androix, eu tocmai am cumparat doua scaune de masina de la Graco, varianta pana la 36 kg si eram precisa ca imi vor da si stickere, dar nu.
Va multumesc, o sa ma mai uit prin magazine si cred ca eventual am sa vorbesc cu cei de la lipicios.ro , sa imi faca ceva de lipit pe exterior totusi.
Dar sunt asa confuza, ca tot vad ca toata lumea are si nu stiu de unde???? Si nu pot opri lumea in trafic sa intreb.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
inaioana spune:
Pai am vazut ca sunt si de la Nestle si de la Hipp, Happy si altele, dar cum intru in posesia lor? Inteleg ca trebuie sa cumpar un produs, dar care? Scutece sau formula nu cumpar ca nu am ce face cu ele, as putea cumpara cereale sau asa ceva, dar care? Ca banuiesc ca nu fiecare cutie are un sticker d-asta... M-am gandit sa cumpar un astfel de produs , dar nu stiu pe care.
Oricum, e posibil sa ies mai ieftin daca o sa comand direct abtibildul la o firma specializata.
karmenutza spune:
Eu am de la Medsana, de la receptie. L-am luat dintr-un cosulet, autoservire. Se lipeste pe exterior dar este foarte rezistent la ploaie, murdarie etc. Se spala foarte bine. E triunghiular,alb cu margini roz si un bebe desenat in centru.
elyanne spune:
Unii (hipp, nestle) impart la targuri gen baby expo... sau in farmacii...
delsim spune:
du-te la expozitii pentru copii , nu se poate sa nu primesti cu mostre de exemplu
mai primesti in diverse pungute promotionale
eu cand am primit de la nestle si hipp mi-au dat pur si simplu, nu am cumparat nimic, eram insarcinata
uite, daca vrei, iti dau eu stickerul nostru brevi, ca nu avem ce face cu el, ti-l trimit prin posta