Semn "Bebe la bord"
Raspunsuri - Pagina 2
sdcristian spune:
la scutece si lapte praf nu sunt stickere, ca eu am cumparat din toate la greu. stickere doar daca cumva prinzi vreo oferta ceva... dar nu stiu unde
asi spune:
Eu am luat de la Baumax si am vazut si la Practiker.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
andre_ea spune:
Sper ca nu te superi ca ma amuza putin problema ta.
Eu am 2 stickere nefolosite: unul de la Medsana cam transparent, si unul de la Happy in forma de triunghi.
Cu cea mai mare placere ti le ofer.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
abramburika spune:
Daca mai esti interesata, iti trimit eu, ca am mai multe nefolosite. Tot asa, primite de la diverse produse de bb. Da-mi PM daca vrei sa ti le trimit.
mamma bis - o fetita si 25s de
inaioana spune:
Abramburika, iti multumesc mult, dar nu are rost sa imi trimiti tu din Italia, doamne fereste, sigur gasesc aici.
Nu ma supar,Andreea, si mie mi se pare un strop ridicol ca asa cum spuneam, semnele astea sunt la propriu pe toate drumurile, dar eu nu gasesc.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
aka spune:
Inaioana am de la happy.
cum sa facem sa ti-l dau?
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
medeea76nou spune:
Ioana, joi incepe Expo Baby, gasesti acolo de la mai multe firme, daca vrei, iti iau eu (in cazul in care nu ai drum pe acolo).
Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 10+
_Ralu_ spune:
Cred ca toti la care vezi le au primite de pe la targuri....
Eu am de la Himalaya. Am cumparat de la Baby Expo candva un produs de la ei si mi-au dat si stickerul. Scrie "Healthy baby on board".
Am mai avut de la nestle, hipp....toate primite la targuri.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
inaioana spune:
Aka, multumesc , am trimis deja pm Andreei care imi oferise.
Medeea, eu nu merg la BabyExpo ca nu am de ce, daca ajungi si iti pica vreunul in mana, nu refuz, da-mi un telefon, te rog.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
abramburika spune:
inaioana - nu era nici o problema pt. mine sa ti le trimit, iti dai seama ca daca m-am oferit, era ok. Un plic si un timbru nu sunt o avere . Oricum, bine ca ai gasit pana la urma.
mamma bis - o fetita si 25s de