"Costuri" cezariana Cuza Voda Iasi

"Costuri" cezariana Cuza Voda Iasi | Autor: Alecsa_V

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor! Acum, pe ultima suta de metri (sunt in 38 de saptamani), ma bantuie zi si noapte o problema stringenta: spaga sau "multumirile" pe care trebuie sa le dau prin spital. Si aici ma refer nu numai la sumele pe care trebuie sa le pun in plicuri, ci si la modul cel mai "manierat" sau macar cel mai putin umilitor, atat pt mine, cat si pt doctor, de a le plasa plicurile cu "recunostinta".
In consecinta, rog din suflet pe cine a nascut recent la Cuza Voda in Iasi sa-mi dea niste informatii despre cat, la cine si cum a dat. A, si inca o intrebare: ce se intampla daca nu le dau (deloc sau atat cat se asteapta respectivii)?
Va multumesc frumos

Alecsa, cu Sebica in burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alecsa conteaza in primul rand cu cine nasti si daca va fi natural sau ceza.

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_V spune:

Nasc prin cezariana, cu dna dr Avatajitei Cristina, care pana acum a fost o scumpa, nu am absolut nimic sa-i reprosez, ci dimpotriva...numai cuvinte de lauda la adresa ei. Stiu ca preturile care se vehiculeaza pt cezariana pleaca de pe la 800 de lei si ajung la cat te tine buzunarul. Insa eu nu pot sa-i dau mai mult de 500 de lei, asta si pt ca tre sa platesc taxa aia de 500 de lei pt cezariana la care se mai adauga si rezerva(numai asa ma lasa sa stau cu bebe in camera si am si baia numai pt mine, ambele consider eu ca sunt apecte de care nu ma pot lipsi), si ceilalti dr (anestezist, neonatolog), plus asistentele si infirmierele...la mana a 2a m-am hotarat pana la urma sa nu ii dau...dar sincer nu stiu de unde as mai putea sa "tai" ca sa ajung la tariful "standard" de 800 de lei pt doctorita mea. Nu ii dau banii cu gandul ca altfel nu ar avea aceeasi grija de mine, ci ca un semn de multumire si recunostinta. Stiu ca, vorba aia, calul de dar nu se cauta la dinti...dar as vrea sa fie si dansa multumita.
In sfarsit, luni e operatia si de vreme ce nu am primit nici un fel de informatie referitoare la tarifele "informale" din spital si mai ales la consecintele nerespectarii acestora, am sa fac pana la urma cum ma duce pe mine capul de neofit intr-ale vietii de spital si am sa dau la fiecare dupa cum ma tine buzunarul si in functie de cum apreciez eu ca merita sa le multumesc.

Alecsa, cu Sebica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ce inseamna "taxa de cezariana"?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Probabil o taxa fixata de spital.
Am platit si eu una in 2007, am primit chitanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ok, dar spital particular sau de stat?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llieben spune:

Buna, Alecsa!

Ai nascut?
Si eu vreau sa nasc tot cu dr. Avatajitei si tot la Cuza Voda. As vrea sa vorbim, daca se poate.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

si eu sunt la dr. Avatajitei. poate vorbim

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am nascut ieri la cuza voda,inca sunt in spital,dar va zic sincer ca nu am auzit de sume din astea de 8-10mil pt ceza...majoritatea fetelor din salon cu mine si ce am mai intrebat au dat 5-6mil,la mana a2a nimic,anestezist 100-150 si in rest cate 50lei pe la asistente ASTEA SUNT TARIFELE!!!

eu am dat 150e la dr 200 la anestezista si 100 la cea care mi-a preluat copilasul,in rest asa cate 50 lei la asistente-cezariana impusa nu la cerere deci n-am platit taxa

nasteri usoare!

editez:am uitat sa zic acum 2ani cand am nascut pe david erau tarife mai mari acum e criza[:d]

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

nushulica, sanatate multa tie si bebelusului!

18 sapt

Mergi la inceput

salutari! fetele care au nascut cu dr. avatajitei sau la cuza voda,cand aveti timp poate povestiti despre experientele voastre eu sunt in sapt 28 si ma intereseaza cum a fost pentru voi!m

+26 sapt +

Mergi la inceput