Romanii din Marea Britanie (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Luna, La multi ani pt sot si mama !!!

sorana 34+ cu Tudor

Sorana multumesc. Cand ajungi in ce zona vii?

Intr-un orasel destul de mic numit Crawley, e langa aeroportul Gatwick. Cam brusca trecerea de la Bucurestiul cel aglomerat ..dar sper sa ma obisnuiesc si sa cumparam repede masina ca sa pot sa ajung prin Londra. Asta daca nu-mi scoate plimbarile din cap bebe Tudor

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Alina, la multi ani pt Jaime, sa fie sanatos! La multi ani si pt mami tau!

Sorana, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si nastere ca fulgul!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Ptiuuu, Mota acum am vazut urarea, scuze, nu ti-am multumit. Multumesc acum. Ce face burticuta?

Sorana sa calatoresti cu bine. Mie nu mi-a scos Adelise plimbarile din cap, eu din a treia zi de viata o puneam in scaun in masina si plecam in explorari. In primul ei an de viata am descoperit cu adevarat zona in care stau, parcuri, oresele in jur, shopping center-uri. Conduceam putin apoi vedeam un parc sau ceva interesant, opream, o puneam in carut si exploram. In fiecare seara ma intreba sotul pe unde am mai calatorit in ziua resp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:

Alina, la multi ani pt Jaime, sa fie sanatos! La multi ani si pt mami tau!

Sorana, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si nastere ca fulgul!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Ptiuuu, Mota acum am vazut urarea, scuze, nu ti-am multumit. Multumesc acum. Ce face burticuta?

Sorana sa calatoresti cu bine. Mie nu mi-a scos Adelise plimbarile din cap, eu din a treia zi de viata o puneam in scaun in masina si plecam in explorari. In primul ei an de viata am descoperit cu adevarat zona in care stau, parcuri, oresele in jur, shopping center-uri. Conduceam putin apoi vedeam un parc sau ceva interesant, opream, o puneam in carut si exploram. In fiecare seara ma intreba sotul pe unde am mai calatorit in ziua resp.

Suna bine, cred ca si eu voi face la fel. Oricum in cele doua saptamani petrecute in Anglia (acum in septembrie) m-am tot fatait cu autobuzul cand era sotul la serviciu. N-a fost tocmai usor, asa 2 in 1 dar m-am descurcat. Ce nu face omul pt putin shopping ? Da' acum am cam invatat oraselul, de la centrul comercial pana la ateliere de reparat pantofi si facut chei ...cand ma intorc trebuie sa ma duc si mai departe de casa

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

E vineri ...uraaaaa......

Planuri de weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai intrat sa mai scriu dar sunt super busy si stresata cu universitatile astea, imi dau cosmaruri sincer.
Plus a trebuit sa las biologia si sa aleg psihologie sau sociologie si of course am ales psihologie ca sociologia nu ma ajuta mai cu nimic in ce vreau eu sa fac si acu is stuck cu un eseu de 1200 de cuvinte despre teoria lui Piaget despre cognitive development.
Nici mail-ul nu apuc sa-l verific plus ca am fost ieri la prima open day si cand ne-a zis tanti la ce program sa ne asteptam in timpul facultatii si cate locuri sunt si cati inscrisi m-a luat cu lesin. Sper sa reusesc sa intru si eu undeva, din 5 m-o accepta macvar 1, sper.

Na pupicim trupa ,incerc sa mai dau pe aici cat de des pot da is mereu pe fuga. Ma duc la Piaget a meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Fetelor am nevoie de un sfat.Am acum un stres pe care mi l-am creat singura.
La indemnul unor prieteni romani de aici am cumparat bilete lowcost la blueair de pe Luton pentru vacanta copiilor din octombrie.Stiam ca au aparate noi de zbor si am zis ca este ok,dar in urma cu cateva minute citesc despre ei(blueair) ca au probleme materiale si au fost nevoiti sa renunte la 5 aparate de zbor din 11 si ca au scos de la naftalina pe cele vechi despre care se spune ca sunt adevarate "bombe zburatoare".Daca stiti pe cineva care a zburat(in ultimile 2 saptamani) sau va zbura pana la 21 oct.va rog mult informati-ma si pe mine ce aparate de zbor folosesc.
Si ca bonus am facut si rezervare la masina pe aeroportul din Luton.
Multumesc mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mota ai vazut x factor? M-a enervat ca iarasi Danii si Cheryl au luat cele mai bune grupe iar Luis a luat iarasi cea mai proata grupa. Cheryl de 3 ani de cind participa a avut fie fete fie baieti. Cu asa grupe cistig si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Adelyna,noi am zburat in vara cu Blue Air pt prima data si a fost absolut ok. Nu stiu ce e cu stirea pe care ai aflat-o tu, e oficiala? Chiar si asa, sunt convinsa ca nu ai voie sa puna in uz aparate care nu corespund din toate punctele de vedere, trebuie ca sunt verificate la sange pt ca nu e o joaca ce fac ei, transporta mii de oameni, nu si-ar permite o prostie care sa ii scoata cu totul apoi de pe piata.
Stai linistita, o sa fie bine.

Letitia, nu pierdem x factor. Chiar am zis ca iar castiga Cheryl :)) preferatele mele sunt Cher si Gamu, dar imi plac si doua trupe, aia de constructori si fetele Husstle sau ceva de genul plus Mary aia de 50 de ani si vreo doi baieti. Sa vedem care raman dupa weekendul asta. Tu ai favoriti deja?

Alina, am primit kindle-ul. Partea proasta e ca nu are posibilitatea sa luminez ecranul daca vreau sa citesc seara cu lumina stinsa in camera de ex. Al tau are?
Altfel, am pus cartile pe care mi le-ai trimis, multumesc. Am pus si inca vreo 100 altele si mai am 650 in computer :)) Am tras un programel Calibre si ala mi le converteste pe toate la formatul kindle, mai putin pdf-ul care poate urca asa pe el. Imi pare totusi rau ca am dat 40 lire in plus ca sa am netul pe el, merge doar sa intru pe contul amazon sa trag carti daca vreau, altfel experimental deocamdata alta pagini de net, si eu nu am putut deschide. Am pus si cateva mp3uri pe el, e ok, e usor, micut, daca avea si ecran luminat era perfect.

Salutari tuturor si cum e aproape vineri, weekend frumos!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

Alina, am primit kindle-ul. Partea proasta e ca nu are posibilitatea sa luminez ecranul daca vreau sa citesc seara cu lumina stinsa in camera de ex. Al tau are?
Altfel, am pus cartile pe care mi le-ai trimis, multumesc. Am pus si inca vreo 100 altele si mai am 650 in computer :)) Am tras un programel Calibre si ala mi le converteste pe toate la formatul kindle, mai putin pdf-ul care poate urca asa pe el. Imi pare totusi rau ca am dat 40 lire in plus ca sa am netul pe el, merge doar sa intru pe contul amazon sa trag carti daca vreau, altfel experimental deocamdata alta pagini de net, si eu nu am putut deschide. Am pus si cateva mp3uri pe el, e ok, e usor, micut, daca avea si ecran luminat era perfect.

Salutari tuturor si cum e aproape vineri, weekend frumos!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Ma bucur mult ca ai primit kindle-ul. Nici al meu nu are back light, ideea e ca ecranul e special si daca ii pune back light va straluci precum ecranul la pc si atunci iti afecteaza ochii (plus ca nu poti citi la soare). Cu internetul nu stiam ca poti intra doar pe pagina lor, al meu n-are internet.

De unde ai frate 650 carti? Ca eu ma pregateam sa merg acum acasa fuguta sa-ti mai trimit carti dar vaz ca nu duci lipsa. Ce carti ai? In romana ceva? Iti citeste diacriticele? Ca al meu le inlocuieste cu un simbol.

Eu imi iau (si) IPad, dar de Craciun (combinat cu ziua mea) insa ala il iau pe post de pc adica o sa bag si carti dar tot ereaderul e mai bun pt citit.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mota, nu am favoriti inca, dar nu imi place Gamu ca face niste grimase groaznice cind cinta. Plus ca nu mi-a placut cind a zis ca ea e la x factor ca sa faca bani sa-i ofere ma-sii o viata mai buna. Ma enerveaza toti care sint acolo ca sa se imbogateasca. Una e sa fii acolo pentru ca te da talentul afara din casa si simti nevoia sa arati lumii ce poti si alta sa fii acolo numai pentru bani. Sau daca esti pentru bani macar nu o spune.

Grupa over 28 mi se pare cea mai slaba anul asta. Si aia de la Tesco, are ea ceva voce dar eu nu o vad vinzind discuri, decit in calitate de vinzatoare la tesco poate. Bietul Luis, I feel for him.

Mergi la inceput