Romanii din Marea Britanie (25)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Ab da mai e rece si la noi. Nasol cu termostatul, asa se intampla cand tie lumea mai draga se strica toate.
Ai mai fost la sarbatoare? Cum a fost?
ab5174 spune:
Nu am mai fost.....:-(
Din cauza ca termostatul nu a mai decuplat .....ne-am trezit ca a sarit si siguranta . Asa ca azi am tot incercat sa reparam , cumaparat sigrurante , etc- miine vine flacaul de la British Gas ....
Sper sa nu fie nevoie sa schimbam centrala.
Noi speram sa ne mai tina pina la primavara
sorana_23 spune:
MissJJ multumesc frumos pt sfaturi. Pana la urma am hotarat sa nasc in Romania si sa merg in Anglia cat mai curand; probabil cand va avea bebe vreo luna si jumatate.
sorana 34+ cu Tudor
Luna1 spune:
Sorana bine ai venit.
Gagici eu i-am oferit sotului cel mai tare cadou de ziua lui. De ani de zile e admiratorul lui Penelope Cruz, si, to cut the story short, ne-am oprit in Covent Garden la un restaurant sa papam si acolo, impreuna cu Javier, era Penny la un m de noi. Nu pot sa zic ce fericire pe mine, insa sotul asta al meu, english of course, nu si nu, ca sa nu-i deranjam, ca au iesit si ei la o cafea, etc etc. Asa ca nu i-am deranjat, desi acum regreta, i-ar fi placut sa schimbe doua vorbe.
In alta ordine de idei, Mada multumesc de urari, azi e ziua sotului plus ziua mamei mele (careia i-am luat o camera foto si tare s-a bucurat), asa ca diseara ne sarbatorim.
Piesa de teatru a fost super, daca aveti ocazia mergeti sa o vedeti, noi am fost la teatrul Noel Coward care e superb, iar piesa chiar super. E comedie neagra, plus putin thriller, am tipat pe acolo de cateva ori, nu numai eu, toata sala, ca tot aparea criminalul.
Va pupacesc.
DarkBendis spune:
Luna, LA MULTI ANI sotului si mamei tale!
Ei, chiar faina surpriza a primit sotul de ziua lui! Cum ii spunea la piesa? Si mie imi plac mult thriller-ele si comediile negre, desi la teatru nu am mai fost ... de cand eram gravida
Noi am fost in excursie in Highlands in weekend, am profitat de vremea faina, ca cine stie cat mai tine - sigur nu tare mult.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
motanik spune:
Alina, la multi ani pt Jaime, sa fie sanatos! La multi ani si pt mami tau!
Sorana, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si nastere ca fulgul!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
sorana_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Sorana, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si nastere ca fulgul! -------------------- Andra si bebe Theodora |
multumesc frumos
sorana 34+ cu Tudor
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorana_23 Luna, La multi ani pt sot si mama !!! sorana 34+ cu Tudor |
Sorana multumesc. Cand ajungi in ce zona vii?