Romanii din Marea Britanie (25)
Raspunsuri - Pagina 15
motanik spune:
Hello, eu tot astept programarea pt interviul nr 2, sper sa vina mailul ala mai repede.
Am citit azi ca e scandal intre fetele lui Cheryl si ca de fapt credem noi ca are grupa cea mai usoara dar de fapt e un chin pt ea. ca Cher si-a luat lumea in cap, nu o intereseaza decat sa castige, in prima saptamana inainte de live a intrat peste Cheryl in cabina ei si a tipat ca ea nu se imbraca cc cu ce ii pregatisera stilistii, cica pana la urma nici nu a purtat, a avut ce a vrut ea, i-a luat pantofii lui Cheryl cu cateva minute inainte sa intre pe scena si cica e tensiune mare intre ea si Treyc, ca se evita una cu alta si deja se vorbesc pe la spate.
Si nu numai fetele fac probleme, cica a inytervenit security intre John si Wagner care mai aveau un pic si isi carau pumni, John acuzandu-l pe Wagner ca foloseste deodorant la greu si ii distruge lui vocea :) Astfel ca Wagner s-a mutat din casa X factor si sta separat.
Pffff, ce probleme au si astia
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorana deci fara suparare , tre sa pricepi ca aici nu ii intereseaza ce ai studiat ce ai facut ce experienta aia daca nu e din UK. Eu de aia m-am apucat de la zero sa studiez pt ca de aplicat la joburi si etc pot aplica pana zboara porcul ca tot nu primesc nici unul intr-un job care il vreau eu. Nici la univ nu merg sa aplic numai cu diploma mea din ro si etc pt ca e concurentza din ce in ce mai mare la universitati si am mai multe sanse sa ma accepte dupa ce termin cursul asta care e special pt admiterea la univ, nu am nici o calificare anume dupa ce il termin, e numai sa ma ajute sa intru la univ si nici asa nu imi garanteaza ca am sa intru am si back up plan in caz ca nu. Deci na e complicata treaba,nu-i usor deloc.
Tre sa faci cum zice Letitia si Luna, sa studiezi aici un curs doua la colegiu ca sa ai calificare de Uk si sa incepi de pe un post mai jos de admin sau ceva.
Plus cu bb mic e f greu ca e f scump childcare eu am stat cu fetele mele acasa pana acuma adik 4 ani am stat cu ele acasa si acuma e greu cu childcare da am avut noroc cu o vecina ca ma ajuta totpe bani of course da mai ieftin decat childcare ofsted registered.
Nu e usor sa intri pe piata muncii daca esti nou venit,mai ales daca ai copil mic si nu ai nici o calificare de Uk sau experienta. Era greu si inainte dapai acuma cand e criza si se tot taie de peste tot.
Noi iti spunem cum e realitatea chiar daca nu e roz si frumos si etc. Eu zic cel mai bine sa nu iti faci planuri si nici sa nu te tii de o pozitie anume sau un domeniu anume. Fii open minded si pregatita sa stai acasa o perioada ca nu e usor cu bb mic si childcare si cautat de munca. Poti face curs part time seara la colegiu cand e sotul acasa, da de gasit job direct asa eu nu cred ca ai sanse, no offence.
Si aia highly skilled isi gasesc greu joburi, daca isi gasesc, deci na daca vii aici tre sa fii pregatita sipoti profita cat stai cu bb sa iti faci studiile si atunci cand e bb la gradi sapoti incepe sa capeti ceva experienta intr-un post mai low si apoi abia sa mergi dupa ce job vrei tu.
Va pup pe toate sorry ca nu am mentionat pe toata lumea da stiti ca ma gandesc la voi fug ca tre sa ma ocup de un eseu sa corectez ceva la un draft si sal depun final draft maine.
Edit: ca am uitat , Letitia and hug, si sa ma laud si eu ca ma tot plang de esee si scoala si etc am luat deja doua distinctions la human physiology sis tare mandra de mine.
MissJJ spune:
Fug la teme.
Edit ca pe urma uit: Saga cu DVLA continua. Dupa ce m-am ratoit la ei ca am verificat pe royalmail daca au ajuns sau nu actele ca ei ziceau ca nu au ajuns , si le-am zis ca eu nu le trimit nici un green slip ca nui vina mea ca au pierdut plicul pe undeva prin birou, am gasit azi scrisoare de la ei cu un V62 si cu scuzele de rigoare de la un nene de la alt birou of course. Si l-am sunat sa-i zic ca eu nu-i trimit green slip cu V62-ul si-a zis ca nu trebuie si ca daca imi fac griji de cum va ajunge scrisoarea sa trimit formularul pe fax asa ca l-am trimis si-a zis ca azi le si baga datele noi deci na cu oleaca de inistenta o sa am si eu finally V5C. Fingers crossed ca nu mai pierd vreo ceva detalii pe drum.
Manowar spune:
Si voi, femeile care stati acasa, din ce traiti si din ce cresteti copiii aia, ca nu inteleg?
Sunteti toate intretinute?
Intreb pentru ca nu-mi dau seama, eu sunt barbat, dar as vrea sa stau si eu acasa si nu-mi dau seama cum se face.
Multumesc.
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Manowar Si voi, femeile care stati acasa, din ce traiti si din ce cresteti copiii aia, ca nu inteleg? Sunteti toate intretinute? Intreb pentru ca nu-mi dau seama, eu sunt barbat, dar as vrea sa stau si eu acasa si nu-mi dau seama cum se face. Multumesc. |
M-am razgandit: e asa cum zice Motanik mai jos si Letitia.
Laura25 spune:
Luna1, prea multa energie consumata pt raspuns. Nu merita atata atentie si efort.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Letitia1 spune:
Manowar: Si voi, femeile care stati acasa, din ce traiti si din ce cresteti copiii aia, ca nu inteleg?
Sunteti toate intretinute?
Raspuns: Da, am fost intretinuta 5 ani de barbata-miu ca sa-i cresc copkiii. Problems?
Laura
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Luna1, prea multa energie consumata pt raspuns. Nu merita atata atentie si efort. Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Da asa-i, dar m-am gandit ca o vrea omu' sa vina in Anglia crezand ca p'aici umbla cainii cu covrigi in coada.
MissJJ spune:
Fetelor www.santaclauspost.co.uk/" target="_blank">uite ce am gasit in caz ca va intereseaza pt copilasi de Craciun. Creca la astia mai marisori le-ar place, mai ales ca vine si cu un sticker in plic, ale mele is innebunite dupa stickere.
motanik spune:
Manowar, ne tine statul, asa bine e in tara asta, nu trebe sa faci nimic, iti dau ei de toate
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson