Romanii din Marea Britanie (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Felicitari Luna. E mare lucru in ziua de azi sa-ti schimbi jobul. Multi sint bucurosi ca au un job si tin de el cu dintii, ce sa te gindesti sa-l schimbi? De aia realizarea e si mai mare, in opinia mea. Bravo.

Letitia e poveste lunga, sunt multe motive sa plec. Momentan lucrez de ex numai cu barbati, 50 la numar, nu ca as avea ceva cu barbatii in general insa sincer e nasol, misoginismul e in floare, mai una mai alta... Cand am luat jobul asta intital aveam multa raspundere, responsabilitati, telul meu era sa "prove myself" si sa lucrez in Consiliu, mi-as fi dorit pe benefits. Insa acum consiliu face reduceri de personal masive, in feb mi-a venit un nou sef care e control freak, le face el pe toate, si cele mai mici rahaturi, in fine, m-a redus la zero aproape.

Asa ca sunt fericita, merg la o firma mare care se respecta, planuiesc sa o iau de la capat in alt domeniu (Merchandising).

M-au sunat acum de la HR, luni imi dau demisia si incep pe 16 nov la nou loc. Abia astept.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Luna, decit sa te duci cu scirba la servici in fiecare zi, mai bine demisionezi. La tine e un caz fericit ca ai gasit unde sa te duci si nu mai e nevoie sa suporti tot felul de mizerii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Luna, decit sa te duci cu scirba la servici in fiecare zi, mai bine demisionezi. La tine e un caz fericit ca ai gasit unde sa te duci si nu mai e nevoie sa suporti tot felul de mizerii.

Da asa e, bine caut job nou de prin iunie, atunci m-am saturat de mizerii, si desi ne permiteam sa renunt eu la job totusi n-am facut-o pana n-am gasit altceva din dorinta de a ma purta matur.

Oricum intr-un an de zile jobul asta mi-a daramat toata increderea in mine, si cand am mers la interviuri (doua au fost) am spus tuturor ca n-am sanse, ca nu se poate...asa m-au facut astia sa ma simt aici, ca o ia o pauzarusca cu creierul gol, buna doar sa scrie cateva scrisori si sa aiba si ei o femeie in birou sa dea bine. Mi-e mila de cine ma urmeaza, sincer.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

N-am apucat doamna sa vad pe fb, acum am intrat, am avut o saptamana la fel de nebuna ca cea trecuta (parca deodata toata lumea merge la dr, cand sunt zile cand nu am nimic de facut, apoi urmeaza unele nebune de alerg toata ziua!).
Felicitari din tot sufletul, stiam ca o sa reusesti, la cat esti de descurcareata, frumoasa si inteligenta nu se putea altfel! Ce anume presupune noul job? Presupun ca esti la birou undeva si nu la vanzare nu?
Sa fie intr-un ceas bun, abia astept sa incepi sa spui cum e.
Ca bani e mai bine decat ce munceai?
Ca eu traiesc ccc cu impresia ca lanturile astea platesc destul de prost. Intreb doar de curiozitate.

Am citit azi in Metro ca Wagner e indragostit de Mary si a cerut-o la o intalnire :)))
Si Mary e bookies' favourite!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Vai Motanik m-ai facut sa rosesc.

Doamna daca nu stiai (ca si eu am aflat doar acum cateva luni) Head Office Mothercare este in Watford la 5 min de mine. E o cladire mare, zici ca-i fabrica, insa in interior e tare posh. Acolo ma instalez. Ca bani e mai bine ca acum, nu cu mult, insa sincera sa fiu plecam si pe mai putin. Nu pot spune ca platesc bine, nici prost, insa fiind firma mare e pe level-uri, creste salariul destul de repede in fct de performante.

De facut ce am... e f interesant, n-am mai facut asa ceva, nu stiu cum naiba am luat job-ul. Practic e pe partea internationala, fac parte dintr-o echipa, (cica numai femei) mi se atribuie doua concepte si alea is ale mele. Eu tb sa stiu totul despre ele, apoi francizele cer info de la mine, eu le zic ce si cum, ele se decid cat comanda, apoi tu urmaresti sa ajunga marfa la francize(vb cu supplierul, alte dept, stockul din warehouse etc), feedback si rapoarte cum se vinde ce se vinde, etc. F interesant, cel putin pt inceput.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Luna, felicitari pentru jobul nou! Stiu ca de mult voiai sa il schimbi. Bine ca scapi de "mizerii". Sunt sigura ca te vei descurca super!
Eu am reinceput lucrul de 2 saptamani - dupa 4 luni de stat acasa cu Mister. Tot in banking - dar la alta banca. Si tati lu' bebe incepe job nou de luni (ma rog, el nu a stat acasa ca mine ).

Luna, eu cum te "gasesc" pe FB?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu pe fuga of course.
Azi am fost iar la open day mai am una ca deja is satula am un draft pt pers statement nui nemaipomenit dar e mai bine decat ce am scris pana acuma vedem sapt urm cum ilpot imbunatati.
In rest busy cu proiecte, copii, planuri, casa, rufe etc.
Dar suntem ok feteles bine noi ok, mergem inainte hopefully iese ceva din toata nebunia asta.
Luna bravo pt job. Suna super, sigur e mai exciting decat unde erai inainte.
DarkBendis bafta si voua cu joburile.
Na fug si eu sa dorm oleaca ca maine desi e dum am zi mega plina cu treburi casnice plus un proiect mumos de tot la chimie care tre sa duc un draft luni sa vada ca m-am apucat de el.
Va pup pe toate si have a nice sunday.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

dragele mele,
eu sunt tot in Romania, inca nu am nascut insa abia astept sa scap de burtica. pe 26 e programata nasterea si apoi daca totul e in regula ma voi instala in UK pe la jumatatea lui decembrie.
vroiam sa va intreb ceva...eu lucrez de prin 2001 in domeniul resurselor umane si as vrea sa imi caut si in UK tot un job asemanator.
puteti sa imi spuneti daca in UK exista ceva reglementari legale asemanatoare Codului Muncii din Romania. sau daca puteti sa imi dati sfaturi ref. la ce ar trebui sa stiu, raman datoare si va .
multumesc frumos,

sorana 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mota mie tot Mary mi-a placut cel mai mult si apoi Matt. M-am bucurat ca a plecat Storm ca ma calca pe nervi de acuma. Nu mi-am dat seama care a fost tema serii, dar nu mai are nici o importanta. Ore saptamina viitoare tot duble eviction o sa fie?

Sorana said: vroiam sa va intreb ceva...eu lucrez de prin 2001 in domeniul resurselor umane si as vrea sa imi caut si in UK tot un job asemanator.
puteti sa imi spuneti daca in UK exista ceva reglementari legale asemanatoare Codului Muncii din Romania. sau daca puteti sa imi dati sfaturi ref. la ce ar trebui sa stiu, raman datoare si va .

Sorana, experienta din Romania nu se prea pune pe aici. Deci faptul ca lucrezi din 2001 nu prea conteaza.

Nu lucrez in HR dar am lucrat cu HR si vreau spun ca trebuie neaparat sa faci tot felul de cursuri sa te califici si cu toate astea tot o sa-ti fie foarte greu sa-ti gasesti de lucru (ai calificari dar n-ai experienta UK) in acest domeniu, ca sint posturi foarte cautate. Este un domeniu in care se patrunde foarte greu si cu mult noroc si cunostinte. Asta pot sa-ti spun din experienta mea personala, poate alte fete stiu mai mult.

Mergi la inceput

Hello girls

Mie mi-a placut cel mai mult Rebecca, Aiden m-a dezamagit sapt asta.

Referitor la HR sunt de acord cu Letitia, greu de patruns, sunt f multe legi de stiut, cursuri de facut, experienta din Romania nu conteaza prea mult aici, eu nici ca admin n-am reusit sa patrund pentru ca si in cazul asta isi doreau pe cineva care cunoaste partea legala.

My reason

Mergi la inceput