Gasca de Constanta ***123***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pentru Ema putina vreme buna de la noi! E chiar frumos azi!

Azi dimi am fost pe fuga, ca de altfel mai tot timpul....
Ce ziceati, o intalneala? Sambata asta sunt de servici, am tura speciala la curte....legume pt iarna...deci absenta!

Urez si eu mamicilor cu bobobei si avansati Un an scolar de succes! iar prescolarilor Distractie maxima si acomodare deplina!
Dana ma intrebai de Ana, nuu, ieri am plasat-o la bunica, pai o pierdeam prin curtea scolii. Azi a fost cu mine, dar am tinut leul in carut, la fel, ar fi plecat printre parinti, bunici....curtea era plina si azi si cred ca asa va fi mereu.
Scolarita azi a facut foamea, n-a primit laptele si cornul, pachetel n-a avut, asa ca a mancat si farfuria la pranz Noroc ca a mancat dimineatza. Cat despre partea educativa, e dezamagita despre prestatia ei caci " a colorat incet"....dar va merge si maine! Ehee, daca-r sti ea ca e lunga aceasta carare a scolii! Nu a retinut tot ce trebuie sa aibe maine la ea, mi-a zis "x, y si restul s-o intreb pe doamna "

si din perlele Alexiei am una de sapt trecuta, cand simula fata mea un curs, ea intreba, ea raspundea:
- Ce este muzica?
- Pai, muzica, este o duduire de creier, care provoaca corpul la dans!

O zi frumoasa va doresc!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna ziua, in sfirsit! Am suferit ca nu mi-a mers forumul de la servici, asa ca am ajuns acasa acum, si m-am infiintat in fata calculatorului, astept sa ajunga pitica de la scoala, s-o aduca autobuzul. Sunt asa curioasa sa vad ce a facut azi, si mai ales, ce impresie si-a facut despre prima zi adevarata de scoala.
La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritelor, multa sanatate si fericre alaturi de cei dragi!
Adinutza, pe unde umbli?? Te serbeaza lumea pe aici, si tu nimic...
Crix, super tare "perluta" ! Mai asteptam si altele. Eu ieri am intrebat-o pe Ayli, dupa cele 2 ore de stat la scoala ce a facut, si a venit raspunsul... "- Am vazut un baiat de clasa a IV-a care arata foarte bine pentru virsta lui! " Nici nu stiam daca sa rid sau nu, asta e prima impresie a copilului meu depre scoala- baieti !
Revin mai tarziu!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy
Eu ieri am intrebat-o pe Ayli, dupa cele 2 ore de stat la scoala ce a facut, si a venit raspunsul... "- Am vazut un baiat de clasa a IV-a care arata foarte bine pentru virsta lui! " Nici nu stiam daca sa rid sau nu, asta e prima impresie a copilului meu depre scoala- baieti !
Revin mai tarziu!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

happy... ai fata mare..

Citat:
din perlele Alexiei am una de sapt trecuta, cand simula fata mea un curs, ea intreba, ea raspundea:
- Ce este muzica?
- Pai, muzica, este o duduire de creier, care provoaca corpul la dans!

Si ce nu are fata dreptate

Azi am suparat-o f tare pe Isabella lasandu-l pe Bogdi la gradi.Atat a plans de am fost nevoia saies din casa sa o plimb (ca ea sa creada ca mergem la gradi).A adormit suspinand in sling...cca o ora pana a aparut si Donu'
Foto cu deschiderea anului sunt cateva la sub. lui.

Nasa ,teoretic,ar trebui sa doarma la ora asta caci la noapte e de servici...

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Dodo, si Ana azi o cauta pe Alexia prin toate camerele, am simtit si ea lipsa "animatoarei", ca atata se hlizeau caprele...ajunsesem sa-i interzic Alexiei sa intre in bucatarie in timp ce o hraneam pe Ana caci era prapad, mi-era ca se ineaca A mica de atata ras. Azi au mancat amandoua in acelasi timp, in liniste...

Happy, asa ne raspund ei, nu ce dorim noi sa auzim! Si cand nu ne asteptam ne trantesc impresii tinute in ei de multa vreme... sa ne spui cum a simtit prima zi lunga de scoala.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

La multi ani,Adinutza,Andreea,Betik!Sanatate va dorim si multe clipe frumoase!Aniversare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Ce ziceati, o intalneala? Sambata asta sunt de servici, am tura speciala la curte....legume pt iarna...deci absenta!

...joi, incepand cu ora 17 suntem la Terasa colonadelor, deocamdata eu, Adinutza shi o alta prietena comuna noua...cine mai doreshte, cine mai pofteshte (pastrama de oaie shi must) ne gasim acolo

revin mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
La multi ani Andreea(dadi_t), Bettyk & Adinutza, sa fiti sanatoase si sa vi se implineasca toate dorintele!

Crix & happy super tari perlele fetelor !

va doresc o seara buna!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Va invit la capitol nou!!!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput