Gasca de Constanta ***123***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex
...ma gandesc mereu la ce mi-a spus in piscina (nu mai e asha mare)

Hahaha, vad ca te-a impresionat mut de tot la .

daaaa, sa shtii ...nu atat ca m-a impresionat, cat m-a ambitzionat
doar shtim cu totzii ca din gura copiilor auzim numai adevarul

sunt buna de cinste fatza de Domnishoara Ayla, sunt deja la -14 fatza de acel moment

gata, de data asta chiar ma bag la , shtiu ca am promis shi mai devreme, dar m-am luat cu treaba prin casa, calcat, spalat vase shi aranjat un dulap

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

seara buna!
La noi a fost o zi super-obositoare. Bibica pe cat de nerabdatoare era sa mearga la gradi , cand i-am spus in ultimul moment ca are educatoare noi, s-a pus pe bocit ca vrea la mine la serviciu, ca vrea oriunde, numai la gradi nu.... Era o aglomeratie cumplita....s-a schimbat si directoarea....holul de festivitati e cumplit de mic si aglomerat....trageam de rucsacel,pantofi etc.si cu ea bocind dupa mine...intrun final am bagat-o in seama si pe ea, amintindu-mi ca anul trecut se connsidera,,mare,, , deh!! era la grupa mare si,, tzancii aia mici sunt plangaciosi,,. I-am dat aceeasi replica si imediat a tacut...doar nu era sa dea exemplu negativ micilor bobocei...Dupa-amiaza mi-a declarat: ,,Azi a fost cea mai fericita zi, pentru ca am 2 doamne bune si dragute, dar nu stiu de ce ,,cutarica,, a spus ca-s urate?!!!''
Seara am plecat la colindat prin Carrefour-(ne-am dus la pomul laudat!) si n-am luat nici jumatate din rechizite. Am ajuns rupta de picioare si de nervi pe la 22:30 acasa si n-avem nicio felie de paine..iar nervi pe mine.... si ca sa ma relaxez, am intrat sa va scriu....

E tarziu si cred ca pot felicita anticipat o miss-minunata si o prietena nu doar virtuala:

La multi ani Adriana(adinutza)!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce este mai frumos si bun in viata!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

vazut copilasi frumosi.
am facut si teme, da
stans una alta, culcat dra, sot. urmez si eu, imi iau cartea si ma retrag sus.
la multi ani, Adriana!

noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Buna dimineatza!!!
cu noaptea-n cap!asha patzesc daca ma culc shi eu ca omul...normal

wow!!!! e 14 septembrie azi. Gashca e in sarbatoare...nici nu shtiu cu cine sa incep, asha ca o sa felicit in ordine alfabetica

AdinutzaAndreeaBettyk

in mare, aceleashi urari de bine, sanatate, fericire shi cate un calduros "La multzi ani!!!" fiecaruia dintre sarbatorite,restul urarii in particular, in conformitate cu varsta implinita!

www.youtube.com/watch?v=cTYQANgTwVg&NR=1&feature=fvwp" target="_blank">LMA sa inceapa petrecerea!!!

azi, sarim peste cafea, incepem direct cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimiii!!!
La multi,multi ani fericiti sarbatoritelor,sa fiti fericite, sa aveti parte numai de bucurii si de oameni buni pe langa voi !

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi! Tot ce e mai bun pentru voi si familiile voastre!!

Kim, nu vreau sa te intorc din decizia ta, dar si eu am bantuit cautand solutii pentru treptele mele. Am vazut in Praktiker trepte de lemn natur, dar m-au dezamagit caci era din ceva aglomerat si unele se uscase in magazin si se desfaceau segmente. Apoi am gasit un distribuitor de la Diana Forest undeva prin zona Industriala, in curtea fostului Comat, langa GNG Romania - aducea marfa mult mai buna decat in Praktiker. Povestea a fost cam la fel si cu fierul forjat, impropriu spus, caci e teava sudata...adevaratul fier forjat e scump si rar... mai mult nu te-am lamurit

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

La multi ani!!!Adinutzaaaaa, multa sanatate si multa fericire.

Cred ca trebuie sa-i spun si Taniei La multi ani!!! pentru Andreea, sa-ti traiasca, sa aibe rezultate la fel de bune la scoala, si mult mult noroc. E o domnishorica pe cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

In primul rand LA MULTI ANI celor care isi serbeaza azi ziua , sa va bucurati in zi de sarbatoare ( chiar este sarbatoare azi cu cruce rosie si zi de post ) alaturi de cei dragi
Gata am dus fata la gradi si acum am comanda sa fac ardei umpluti
De anunta o zi calda asa ca profitati la maxim
http://www.trilulilu.ro/chiconi/cd23641f5cd149
sarbatoritelor dar si celorlalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani
Nasa
tot ce va doriti
sa dea DD sa se implineasca

La multi ani tuturor sorbatoritilor zilei!
Bogdi e la gradi si Isabella plange dupa el....decdi fa Gabi treaba daca poti

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani sarbatoritilor!!!
la noi a plouat marunt si enervant si batea si vantul, 14 gr. acum vad ca s-a mai potolit.
va doresc o zi frumoasa!

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput