Cum v-ati vindecat deStarea anxioasa si at.d.panik
Raspunsuri - Pagina 6
stefan1994 spune:
Habar nu am ce este.Statea in fata mea cu un aparat din ala ca GPS-ul si cu un crion din ala optic,dar era din metal,si se apropia asa si oprea brusc langa el...si ii zicea la asistenta...ab5...sp4,.fs.nustiu:))
stefan1994 spune:
Mie pentru imunitate mi-a dat bioenergiticianul Coenzima Q10 de 60mg.Tu ar fi bine sa iei 90mg.homneopatul mi-a dat tratament pentru anxietate....
cosmi1975 spune:
Stefan pt imunitate doar atat ti a recomandat>????mi se pare cam putin....eu tb sa fac o cura de calciu si magneziu
cosmi1975 spune:
aha deci e un intreg tratament....tu cum te simti???a inceput tratamentul sa si faca efectul???mai mergi la psiholog??
sanaatate multa
alinamoro spune:
Stefan, ti-am urmarit subiectul si imi pare rau ca nu te simti bine. Am observat ca mergi in multe locuri si nimeni nu-ti da un tratament concret pentru boala ta, pentru anxietate. Parerea mea e ca ar trebui sa faci tratament pentru anxietate recomandat de psihiatru plus sedinte la psiholog si abia apoi dupa ce te simti mai bine sa iei restul pentru imunitate, biorezonanta...
Mama mea a avut tulburari anxioase si atac de panica. Dupa n-shpe cure cu calciu, magneziu, vitamina B6, etc...s-a hotarat sa mearga la psihiatru unde i-a prescris 2 medicamente si acum se simte foarte bine. Cand a inceput tratamentul in primele zile s-a simtit mai rau, parca se intensificau simptomele si era tentata sa intrerupa, era descurajata ca nu vedea nicio imbunatatire. Dupa 2 saptamani a inceput sa vada efectul medicamentelor si apoi a "prins curaj".
Multa sanatate iti doresc si fii optimist!
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze