Cum v-ati vindecat deStarea anxioasa si at.d.panik
Raspunsuri - Pagina 5
Gabrilici spune:
Eu traiam la un moment dat doar dupa superstitii.Am simtit ca o iau razan.cazusem intr-o extrema fff obositoare, pana cand am intalnit un om luminat, un preot vecin cu mine, care mi-a zis ca superstitiile sunt doar babisme care nu au nicio legatura cu realitatea.Si de atunci nu mai am nicio superstitie...si e asa de bine!
Cat despre cum te rogi, stiu si eu o vorba:sa te rogi ca si cum Dumnezeu ti-a implinit deja ruga, atat de mare sa fie credinta ta.Practic asta inseamna credinta,nu?Gandire pozitiva si increderea ca Cineva mai puternic decat tine te aude si te ajuta.
Si inca un lucru:fiecare traieste in felul lui orice experienta.Exista circumstante diferite pentru fiecare om in parte, exista feluri diferite de a fi si deci de a reactiona.pe mine, de exemplu, m-a marcat ff tare divortul unor buni prieteni.cina ma auzea, se uita la mine ca la urs si zicea:pai ce asta e motiv sa suferi?se pare ca in cazul meu a fost.asa ca trebuie sa iti infrangi singur spaimele, sa intelegi de ce ti se intampla tie ceea ce ti se intampla.cam asta ar trebui sa faca pt tine psihiatrii sau psihologii.doar ca sunt rari la noi aceia care reusesc.vorbeste cu tine si asterne-ti gandurile pe hartie si vei dezlega singur misterul starilor tale rele si vei stii abia atunci ce ai de facut.
Sanatate multa!
Mami de Sofia frumoasa si scumpa
stefan1994 spune:
Pai ... parca nu mai am frica aia de acum 2 saptamani,dar tot cu depresonalizare ma simt...Sa zic ca din 100% mi-am revenit 5%.De luni incept psihoterapia in forta.Mi-a zis psihiatrul ca ma va invata tehnici de relaxare,si ma trimite si la psiholog,dar ce ma streseaza si enerveaza cel mai mult este starea asta de depersonalizare.VA INTREB PE VOI,CAND TRECE?cand oare trec aceste stari,ca ma simt de parca as fi pe alta planeta..ma comport normal,dar in interorul meu e ceva care ma streseaza la maxim.Am spus de depersonalizare acolo la psihiatru,si mai era o doamne acolo intauntru,si ma intreaba : Ce e aia depersonalizare :|?LOL.Pe mine ma streseaza foarte tare chestia asta...de 1 luna si 2 saptamani,numai asa...cum sa va zic,eu parca decat vad,nu si gandesc,asa am impresia,dar nu e asa...
stefan1994 spune:
Mi-e asa un dor de antrenementele de fotbal...de meciuri.....:(:(:( .. dar nu cred ca pot sa ma duc,tre sa depun mult efort acolo,sprinturi,alergat mult.Am jucat la scoala in sala,si dupa un sprint trebuia sa ma opresc sa rasuflu ca simeam ca ma sufoc,ameteam :(( :((
stefan1994 spune:
Azi am fost la prima sedinta.Ma intrebat de tot neamu cati suntem,ce s-a intamplat pana in atacul de panica..etc..dar eu stau asa indoit.Cum ma poate vindeca ea pe mine ?cand i-am zis de depersonalizare a ramas asa cam ciudata.Si nu stiu cum sa ii explic simptomele astea de depersonalizare.Ma ajuta-ti voi?Acum cand veneam cu metroul vroiam sa ma dau jos,pentru ca aveam ameteli,adica si acum am si ma doare capu` in spate,si dupa ceafa.Iar m-am speriat,daca fac ceva si mor...:((:((si am si o senatie de greata...capu in spate nu ma doare rau,simt o presiune asa...Asta de la ce o mai fi?........off...toate s-au pus pe mine...
alexalorena spune:
Hei,fii barbat!!!! Nu se moare asa usor. Dumnezeu te iubeste si nu te lasa! Nu te mai gandi la moarte.
Mergi in continuare la psiholog. Treptat veti comunica mai bine. Vrea sa te cunoasca, de aceea pune atat de multe intrebari. Sa se convinga in ce moment al vietii te-a apucat starea acesta, ce anume sau cine a declansat-o.
Sa vezi ce bine o sa te simti....Trebuie sa ai incredere, trebuie!
cosmi1975 spune:
Stefan....tb sa ai rabdare ,multa rabdare si vei vedea ca rezultatele vor veni....pb ca ieri in metrou ai facut un atac de panica....(imi dau cu parerea)
stefan1994 spune:
Astazi este a 21-a zi de tratament homneopatic.Luni am urmatoarea sedinta la psiholog.Dar sufltul meu e trist,trist..de tot.E trist din cauza ca ma gandesc ca pot muri..nu imi cine sa mai fac nimic,nici nu imi mai vine sa ma bucur.Ma rog la Dumnezeu in fiecare zi sa ma aduca pe calea ce-a buna...
daca stau in picioare si inchid ochii nu am echilibru,ma clatin putin,de stat intr-un picior nu prea pot,ma misc,dar sa inchid ochii nici gand...De la ce e asta?Offfffff....Vreau sa imi revin mai repede,nu pot pleca nicaieri in afara de scoala,si doctor,ma retine ceva...:(( :(( :((
stefan1994 spune:
Aaaa.Am uitat sa vad zic,de canteva zile ma doare capu si am usoare ameteli,si o stare prosta....Toti imi zic: Stefan,da tu esti tanar,cum sa mori?Nu se gandesc batranii aia,si tie ti-e frica...esti barbat,fii curajos,dar nu pot.Cevaul ala din mine e mai puternic,ma domina.Recent am mai dat si pe la psihiatru care mi-a dat serlift si bromazepam,dar nu iau decat bromazepamul pentru ca am tratamentul naturist.Iau o jumatate de pastila pe seara...
Appp...Am fost si la BioEnergie cu doamna profesoara.Ce sa zic,e totul adevarat toate bubele pe care le-am avut si le am m-i le-a zis.
Sunt niste note:
A=nimic grav
B=Atentionare
C=Tre sa iei medicamente
D=Musai la doctor
Nu am decat 4 atentionare,dintre care si una la PSIHIC.la stress nu e nimic.nu prea am minerale in oase,sistemul imunitar e cam slabit si mi-a dat conezima Q10,si niste minerale..aa...si fier,am lipsa de fier...........mda...