Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)
Raspunsuri - Pagina 15
luy spune:
DVD-ul cu filmarea va fi gata saptamana viitoare, asa mi-a promis nenea care se ocupa de prelucrare.
Dat fiind ca in perioada urmatoare voi fi putin 'ocupata'
si n-o sa ma pot intalni cu fiecare dintre voi, o sa vedem cum facem sa va parvina in cel mai scurt timp. O varianta ar fi sa mergeti voi la hotelul unde a avut loc petrecerea si sa-l luati de la receptie, pot lasa acolo plicuri pe numele vostru.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
cecilia L spune:
La multi ani Robert de alehiam ! 
La multi ani Robert de crishtina ! 
La multi ani Briana de annitha_cl! 
La multi ani Daria de Dony74! 
La multi ani tuturor Anelor ! 
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Luy, din partea mea nu este nici o problema, mai poate astepta CD, oricum o sa fiu super aglomerata in saptamanile urmatoare, ma supun majoritatii.
Noi am fost la dr familie pt aviz(gradinita), asa ca ne-a facut un bilant scurt, 102cm si 15kg...zic eu super bine.

Cecilia si
luy spune:
Problema mea cea mare este cum trimit eu posterul prin posta/curier avand in vedere ca are 29cm x 42cm 
Am o idee, dar imi trebuie niste cartoane mari, sa vedem pe unde ma 'lipesc' de ele.
Nu mai stiu cine a zis ca vrea poster, asa ca o sa va trimit PM-uri.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
luy spune:
Cecilia, bernix, bebeka m-a intristat ce ati scris despre conditiile din gradinitele de stat 
Mi se pare strigator la cer... Cum sa culci 2 copii intr-un pat ?
Cum sa nu existe jucarii ?
Iar atitudinea educatoarelor...
Si vorbim de o capitala cica europeana, da ? Ce sa mai vorbim despre ce o fi in provincie ? 
Este extrem de trist si desi eu sunt optimista din fire, am senzatia ca nu se vor schimba prea multe muuuulti ani de acum incolo, ba chiar mergem din ce in ce mai rau 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
mandarinutza spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi:
La multi ani Robert de alehiam !
La multi ani Robert de crishtina !
La multi ani Briana de annitha_cl!
La multi ani Daria de Dony74!
Roxana, nu e nici o urgenta cu poneiul, daca poti sa il lasi la hotel cand te duci sa iei dvd-ul si eu sa il iau cand ma duc si eu sa ridic dvd-ul, e foarte bine pentru mine.
Poze
cecilia L spune:
Luy, ai perfecta dreptate, eu ma gandesc bine daca il las aici sau il mut la particulara, la cum mi-au micsorat astia salariu este un efort financiar cam mare, dar sa vedem cum decurg lucrurile aici, cati raman la somn si cati o sa fie prezenti, deja am cunoscut mamici care nu ii duc decat de la primavara, au cu cine sa ii lase si asteapta sa treaca perioada "virusilor" sau mamici care ii i-au la pranz....acum o sa vedem, eu nu accept sa doarma 2 in pat, asta este clar.
este exact grupa care initial era fara masa si somn(20 copii), program scurt(pana la ora 12) care a marit nr de copii/grupa + inca 30 de copii veniti dupa per. de inscrieri![]()
Cecilia si
slippers76 spune:
Multumesc pentru urarile de ieri si de azi (asta daca mi-au fost adresate
).
Azi va poftesc la tort si sampanie 

odata pentru ca sunt Ana si apoi pentru ca sarbatorim fix 10 ani de casnicie. Sa ne traim!
slippers76 spune:
La muti ani sarbatoritilor de astazi!
Robert de mami alehiam
Robert de mami crishtina
Briana de mami annitha_cl
Daria de mami Dony74
Sa cresteti sanatosi si sa va bucurati parintii.