Aspirante optimiste > 20 ani (565)
Raspunsuri - Pagina 21
PaulaFrida spune:
Lavi sunt Z 28,
pe data de 10 o sa fac test daca nu ma surprind rushii intre timp![]()

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
Ingerash_Mic spune:
buna fetelor!
-icei tuturor
nu a facut nimeni test azi?
mie mi-a scazut temperatura 
sa vedem cum decurg lucrurile de maine incolo si daca e fac test daca nu.. n-are rost..
AlinaBu spune:
Neatza pentru mine fetelor !! Buna ziua pentru voi ![]()
Sunt o somnoroasa
am adormit aseara abea pe la 4 ca ma durea burta rau si credeam ca vin rusii , dar se pare ca m-au ocolit iar!
Ingeras tre sa fie neaparat tb in timpul sarcinii mai mare?

The life is too short,to have time for sadness too!
Ingerash_Mic spune:
din cate stiu eu tb trebuie sa se mentina undeva sus (chiar daca oscileaza, dar la diferente mici) pe timpul sarcinii.. la un mom dat (in caz de sarcina) dupa ovulatie se evidentiaza o scadere mica a tb care poate insemna ca are loc nidarea.. la mine a scazut in decursul a cateva zile.. sunt curioasa cum va fi maine... eu sunt o enigma totala 
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic din cate stiu eu tb trebuie sa se mentina undeva sus (chiar daca oscileaza, dar la diferente mici) pe timpul sarcinii.. la un mom dat (in caz de sarcina) dupa ovulatie se evidentiaza o scadere mica a tb care poate insemna ca are loc nidarea.. la mine a scazut in decursul a cateva zile.. sunt curioasa cum va fi maine... eu sunt o enigma totala ![]() |
ciudat asta nu stiam!! Eu nu stau sa imi iau temperatura, alta belea pe cap pentru mine. 1 test cand intarzie mai mult de z40 si gata il astept pe

The life is too short,to have time for sadness too!
Ingerash_Mic spune:
alina, iti doresc sa nu ajungi la a-ti lua TB.. eu am recurs la metoda asta pt k nu stiu cand ovulez, daca ovulez.. si trebuie intr-un fel sa monitorizez ciclul.. am si teste de ovulatie dar nu prea m-am tinut de ele cat a fost sotul meu acasa.. o sa fac dupa ce pleaca el.. voi avea un program .. acum sunt inca in vacanta ![]()
bebelu86 spune:
capitolul 566 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!