Aspirante optimiste > 20 ani (565)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

da gaby
de aceea sunt si super sanatoasa

scuze, fac si eu haz de necaz
sunt biolog, fac analize

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

ramo_b te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

kitty nu e o regula la mine cu sanii, ma dor si nu ma dor; singurul punct sigur ca vin rusii, sunt aceste scurgeri maronii; si mi se pare tarziu totusi ptr implantare....dar as minti sa zic ca nu mai sper dar daca e sa vina, dc s-au dereglat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hihi, Lorena, esti una din "preferatele"mele... de cate ori fac analize ma cert cu tantili de acolo... mie nu mi se vad venele si ele imi fac o suta de gauri pana gasesc ceva... desi eu tot insist ca la dreapta e mai usor... majoritatea dupa 4 intepaturi esuate, trec la dreapta si gata din prima...
plus ca nu vreau sa-ti povestesc de catenerul cu lichidul pt RMN, care a curs impreuna cu sangele meu... pe masa si pe jos... si eu ziceam ca imi curge ceva si ele ziceau ca mi se pare

hai ca nu vreau sa va sperii, plus ca in Ro, analizele mele au decurs mai bine

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Gabyv, aceeasi problema am si eu la analize, greu cu recoltarea din lipsa de vene vizibile si asa ma chinuie tantile asistente de trebuie sa stau intins pe pat pana se termina recoltarea ca altfel ma scurg de pe scaun.
Maine dimineata ma duc sa recolteze pentru trombofilie, is tare curioasa daca ies ceva balauri acolo

Mergi la inceput

eu personal, cand aud de facut analize, imi zine sa plang... din feb am facut in fiecare luna, pana in iulie, plus ca am trecut si pe la un RMN si curajoasa cum am vrut sa ma arat si cum mergeam la un cabinet particular, aici la mine in cartier, m-am dus singura... mare greseala, cele 40 min pt asteptarea rezultatului au fost cele mai lungi din viata mea, plus ca nu puteam citi, pt ca mi se invartea capul...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

gata, ies, ma duc putin la cumparaturi ... mai vb dupa masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Lorena, ce-ti mai face piciorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

fetelor
o zii faina de tot la toate va dorim

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

paula nu spui nimic??? a cata zi esti??? parca trebuiau sa vina sapt trecuta, nu??

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput