Prietene la bine si la greu - 49
Raspunsuri - Pagina 11
na_bo spune:
Neata fetelor
Ieri nu am reusit nici sa mai deschid calculatorul ,nu sa mai citesc ceva.
Lumi- cam asa are si Ama programul de somn, numa ca ieri de exemplu mi-a adormit pe la 6 si ceva in carut in fund, fara suzeta, eu vb la telefon si aseara am crezut ca nu mai adoarme,pe la 11 mi-a adormit
Lili_a- sanatate si tie si fetitei
Gabitza- eu supa o pastrez 2 zile in frigider asa cum e in oala, restul mancarurilor le fac in fiecare zi, dar supa e mai buna cu mai multe legume
Stephi-te inteleg ca singura cu 2 copilasi nu reusesti sa intri mai des, cand ai timp te asteptam cu drag
La multe lunite aniversatilor de ieri si azi si pupici tuturor
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
coquelicot spune:
Aaaa, intrebare par avion:
Inca se aplica treaba cu pusul la san la decolare?
Daca mi se ataseaza centuri si pentru Matei, cum il pun la san? Presupun ca pot sa ii dau apa sau altceva, insa probabil ca ar sta mai linistit, daca e obosit si marait, asa cum estimez eu ca va fi.
Sau nu e obligatorie centura la decolare si pentru ei?
Mercic
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Aaaa, intrebare par avion: Inca se aplica treaba cu pusul la san la decolare? Daca mi se ataseaza centuri si pentru Matei, cum il pun la san? Presupun ca pot sa ii dau apa sau altceva, insa probabil ca ar sta mai linistit, daca e obosit si marait, asa cum estimez eu ca va fi. Sau nu e obligatorie centura la decolare si pentru ei? Mercic mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009) |
Eu am incercat sa-i tin suzeta in gurita insa nu prea vroia el, despre centura este obligatorie dar poti sa o lasi putin mai lejera si poti sa-l pui si la san.
Spor la bagaje
mami de Vlad (29.10.2009)
coquelicot spune:
Many-
Tot despre cra- cra insa despre diversele lui forme si aspecte, Matei ii zambea si ii vorbea unei tanti din parc iar comentariul si interpretarea doamnei care se dorea prietenoasa si cu Matei si cu mine a fost: Ce e mai? Vrei sa vorbesti cu mine? N-ai cu cine sa vorbesti?Pai daca maica-ta asta nu vorbeste cu tine....
Eu m-am blocat, n-am avut replica.
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Many- Tot despre cra- cra insa despre diversele lui forme si aspecte, Matei ii zambea si ii vorbea unei tanti din parc iar comentariul si interpretarea doamnei care se dorea prietenoasa si cu Matei si cu mine a fost: Ce e mai? Vrei sa vorbesti cu mine? N-ai cu cine sa vorbesti?Pai daca maica-ta asta nu vorbeste cu tine.... Eu m-am blocat, n-am avut replica. mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009) |
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
ionelamaria spune:
Veti crede ca am luat-o razna... dar mi se cuibareste in suflet o teama noua: De cateva zile Mihnea mananca bine la lingurita si, dupa masa, nu prea mai are chef de san... ia 2-3 gurite si gata. Dupa primele dati m-am bucurat.... apoi treptat, a inceput sa mi se cuibareasca in suflet aceasta teama noua. Daca in curand va refuza sanul de tot? Eu nu sunt poregatita pentru asta... chiar a devenit alaptatul o bucurie... o liniste.... un motiv sa fiu atenta sa las grijile deoparte de cateva ori pe zi... un moment de liniste si iubire intre mine si micutul meu. Nu sunt pregatita sa pierd asta... deloc. Cred ca daca ar reduce acum mesele la san si ar ramne doar la 2-3 as suferi tare mult.... as simti ca nu mai are atata nevoie de mine... Da, stiu ca e firesc, puiul meu creste... si daca el simte ca asa ii e bine... sigur asa e. Hm... oare sunt o mama prea posesiva? Nici asta nu-mi doresc.... as vrea sa fie un copil liber, independent... increzator... Mi-e teama si sa nu uit asta la un moment dat si sa incerc sa-i stapanesc viata...
Uff! m-am descarcat putin... ca numai la asta ma gandesc de vreo 2 zile... si daca spun altcuiva imi va spune ca sunt nebuna... ca scap de o grija... Dar alaptatul NU e o grija... e o liniste!!!!!!!!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
lili_a spune:
Hello hello
Ma primiti si nerecuperata? Am citit, dar pe bucati si nu prea s-a lipit nika de capu' meu
Am retinut cra-cra-uri de la Smara, Monis si Coque, tare mi-a placut. Am vazut ca mucosii sint mai bine cu kk si ca Many e cam suparici . Si, bineinteles,am revazut-o pe draga de Shtephy
A propos de cra-cra,mai pun o data linkul sa ma laudati si pe mine?
Asa, sa va zic de la dr: cica n-are nimic dar poate totusi are ceva fie un virus la stomacel fie viermisori de e asa miriita si grevista la mincare + scaunele moi si urite tare,mi-a dat sa-i fac copro, azi am dus-o,vineri de abia am rezultatul. Sa vedem, ca m-a facut cu nervii copilul asta, se vede clar ca are ceva pt ca urla oricind si la orice iar ora mesei este un cosmar. Lumi,am venit dupa tine in valea plingerii . Monis n-are greutatea de la 8 luni ci pe aia de la 9 luni minus 100 de grame , noroc ca ea arata dolofonica oricum, doar la fata se vede ca e mai trasa.
Ma duc ca vad ca s-a trezit,deja sint intoarsa pe dos ca urmeaza masa de prinz.
Va las niste asa pt prinz,la ibric, filtru si expressor, cu lapte sau frisca, cu zahar sau fara, ce mai, oricum poftiti domniile voastre
coquelicot spune:
Ionela- eu rezonez cu tine, cuvant cu cuvant. Minunat spus, ca de obicei
Eu chiar 'rad' cu Sr. si ne imaginam scene din viitor cand noi, suspinand a suferinta, ii spune: am facut tot ce ne-a stat in putinta, etc, cand o sa-l sufocam pe Matei cu telefoane, etc. Nu-i gluma, stiu.
Liliiiii, mea culpa, am uitat sa spun ca liloasa ruuuuuuuuuuulz.
Este absolut minunata. Mai, eu refuz sa cred in babeasca fetele merg mai repede decat baieteii, dar se pare ca asa e.
Pup Lila, poate o fi ceva la burtica ca prea incepuse sa mananace bine.
De cand cu grevele lui Matei, si eu tind sa cred ca pe ei, in primul rand, ii deranjeaza ceva fizic, chestiile de atitudine, culori de lingurita chiar si textura a mancarii, gust, sunt secundare.
lylyana.ion spune:
Lili si eu vazut Liloasa mergareata
de unde luasi bre antepremergatorul ala?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
cristina_boc spune:
Salutare,
Am intrat sa va spun ca acum pregatesc cinstea, ca doar are Andrei 9 lunite. Imi cer scuze pentru intarziere dar o sa prinda bine p diseara.
Las niste, ca e mai simplu de facut.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE