Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (63)
Raspunsuri - Pagina 8
Livsy spune:
Buna tuturor,
Ioanact, ce frumos ai zis!!!
Sa dea Dumnezeu copii celor care si-i doresc din toata inima! 

Noce
, esti o draguta! Dumnezeu sa va rasplateasca bunatatea!
Voiam sa supun atentiei voastre - desi e putin cam tarziu acum - faptul ca la biserica unde merg eu de obicei (Biserica Rusa, din Bucuresti) parintele paroh a anuntat deschiderea unei scoli a bisericii in zona Eroilor. Profesorii sunt persoane din biserica, pentru anul acesta scolar vor functiona clasa I si clasa a-V-a, urmand ca de la anul, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa se continue si o noua serie de copilasi sa inceapa a I-a, respectiv a V-a si cei care au inceput anul acesta sa fie a-II-a, a-VI-a. Este vorba despre o scoala din cate am inteles cu toate atestarile necesare, cu spatiu adecvat, deocamdata cu putini copii in clasa. O alternativa la invatamantul haotic cu care poate unele dintre voi sunteti familiarizate, macar din auzite.
Daca cineva este interesat, pot afla mai multe, un numar de telefon, adresa scolii etc. Am zis ca este tarziu pt ca pt acest an scolar probabil parintii s-au cam linistit, dar... cine doreste presupun ca se mai pot face inscrieri.
Un al doilea anunt pentru fetele din Bucuresti, un curs de pictura de icoane pe lemn, in stil bizantin. Cursul se desfasoara in Bucuresti (zona Hotel Marriott), o sedinta, doua sau mai multe pe saptamana la alegerea cursantului. Program flexibil. Daca exista persoane interesate, le rog frumos sa ma intrebe mai mult, aici, pe mail sau pe pm, cum doriti. Eu am urmat acest curs si am hotarat sa il continui, desi nu am (mare) talent la pictura, mi s-a parut extraordinar si ce am invatat, si atmosfera si ce consider ca Dumnezeu mi-a daruit, pe parcursul acestui curs... relatia cu profesoara, cu colegii, de la care am invatat enorm, nu doar despre icoane, cat mai ales despre credinta... Vi-l recomand cu caldura si entuziasm! ![]()
Mai revin... 
Livsy spune:
Buna din nou! 
Intrucat unul dintre colegii de la cursul de icoane de care v-am povestit mai sus a pus un anunt acum ceva timp pe forumul siteului crestinortodox, va invit aici sa aflati mai multe si sa vedeti poze cu icoane facute de cursanti (si cu ajutorul profesoarei, nu va speriati!
)
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10592
(sa nu ma intrebati care e a mea fiindca spre deosebire de alti colegi eu am facut pana acum numai o singura icoana, pe care am daruit-o si nu este pozata aici)
Deci va invit sa priviti si cine stie, poate ne vedem la curs
, cu voia Domnului!
Doamne Ajuta!
Ioanact spune:
Livsy vai ce frumoase icoane!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian.....sinaxarul de azi......
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie13.htm
caciantoni spune:
fetele.....din pacate a mai murit unul dintre bebelusii de la Grigore Alexandrescu......
Alina - te rog sa stergi tu din listuta numele Constantin.....micutul este acum in Imparatia cerurilor.....
mada23 spune:
Multe
si
pentru toate, va citesc cu drag cand reusesc, sunteti minunate, va tin pumnii la toate, nu incetati sa aveti icredere ca Bunul Dumnezeu va auzi rugaciunile voastre si va da fiecaruia dupa trebuinta mai devreme sau mai tarziu, mari sunt minunile lui 
Cititi acatistul unui sfant, care-l simtiti mai aproape, cu rugaciunile Lui sa sa mijloceasca pentru voi,nu va intarzia ajutorul. Noi avem mult ajutor de la sf Nectarie, mereu ne "surprinde" cu mici semne, de cate ori merg la control la bucuresti trecem pe la el si ne arata ca e acolo
.Doar cu doua povestioare va retin, eram in postul Sfintei Maicutze imi doream mult sa ma impartasesc dar nu am reusit sa tin post si consideream ca nu-i suficient doua zile de post, si asa o lasam pe alta data in mintea mea, ispite, venind sa ma inchin la moaste, pe margini erau preoti care marturiseau, se ridica un parinte (el spovedea in timpul asta pe cineva)si vine direct la mine si-mi spune sa merg sa ma marturisesc sa-i dau puilui din burtika si hrana sufleteasca, si daca vreau ma marturiseste el pe loc , i-am explicat ca sunt din alta localitate si am sa merg acolo, spulberand toate indoielile mele, a doua zi mi-a ajutat DD si m-am spovedit,a fost atat de bine, am fost impresionati si eu si sotul.
O alta intamplare, seara ma dau pe burtika cu ulei de la sfant, si am gandit ca sa dau mai putin sa imi ajunga ca era pe terminate, la cateva zile am fost iar la control, am ajuns la manastire, dupa ce m-am inchinat la sfintele moaste am dat sa plec si ma striga o femeie sa nu plec si se duce direct la candela si-mi pune intr-o sticlutza ulei sa-mi ung burtika 
m-au dat lacrimile instant, DD e aici cu noi cu mici minuni numa sa avem inima deschisa sa le vedem si sa ne rugam mai mult.
Noi crestem cu ajutorul Lui DD cu pasi mici, speram sa ajugem cu bine la final, mai sunt si zile mai proaste cu multe indoieli dar le spulberam cu putina rugaciune.
Doamne ajuta tuturor, Sf Maicuta si toti sfintii sa va aibe in paza lor!Multi pupici pentru toate
Noce..am vazut ca esti la Eghina
ce frumos, ce mult imi doresc si eu sa ajung, sa te gandesti si la noi
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
housepocket480 spune:
Doamne ajuta
Cine vrea sa mearga in pelerinaj la Sfanta parascheva de praznuirea Sfintei, Parintele organizeaza pelerinaj, intre 10 -13 sept cu vizitarea a inca 15 Sf Manastiri. Cine vrea, pot sa-i dai itinerariu cu datele pe mail.
housepocket480 spune:
off...se vede ca sunt zapacita....Sfanta Parascheva iar perioada este 10 -13 Octombrie...scuze
Livsy spune:
Buna dimineata,
Mada 
, ce frumos ne-ai scris!!!! Doamne Ajuta in continuare! 
Housepocket 
, cu tot dragul as vrea sa vin, doar ca la programul meu... nu-mi fac nici cea mai mica iluzie. Multumesc ca ne-ai spus! Tu ce mai faci? Mi-a fost dor sa ne mai scrii! Doamne Ajuta!
Va
pe toate cu drag!
Doamne Ajuta!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1284436800" target="_blank"> Sinaxarul de azi!
Azi facem cinste cu o prajiturica
si un
de suc, pt ca Justina azi implineste 5 luni.
Ioana a inceput gradinita si ii place mult..se joaca cu copii si cand vine acasa se joaca imitandu-i..(e diferit de cum se juca inainte
, clar vede cum se joaca copii la gradinita).
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!