Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (63)
Raspunsuri - Pagina 16
Livsy spune:
Buna dimineata,
Cu multa dragoste va indemn sa nu lasam sa se stinga acest subiect frumos, care a adus atata folos si atata liniste multor suflete, printre care si al meu...
Katy82, bine ai venit. Sa te ajute Bunul Dumnezeu si sa ai cat mai curand copilasul dorit!
Alina, te rog din suflet, cand ai putin timp, trece-o tu pe listuta si pe Katy.
Katy, odinioara, ca sa ma exprim asa, exista printre fetele de aici o randuiala a rugaciunii (poti citi in primele capitole ale acestui subiect), dar pe masura ce lista s-a marit a devenit mai greu sa ne sincronizam... eu de exemplu fac rugaciunea dimineata, cred ca cele mai multe dintre noi o fac seara si e mai indicat asa, in ceeace ma priveste am preferat sa o fac in alt moment al zilei fiindca vedeam ca seara nu mergea la mine.... am sa ma straduiesc sa ma rog mai mult si seara.
Doamne Ajuta!
Sa aveti o zi binecuvantata!
maria08 spune:
Livsy: Suntem aici!! Cred ca multe fete citesc, dar nu reusesc sa mai scrie.....si eu ma numar printre cele care deseori si-au gasit linistea aici; unele mesaje sunt atat de pline de intelesuri incat te fac sa vezi lucrurile altfel.
Cami: Sa-ti fie de bine , nasico!!
Pogonici: Am remarcat in mesajele tale ca esti nerabdatoare.....la momentul potrivit toate vor fi pe drumul cel bun, trebuie doar sa incerci sa fii optimista!
Noi tot facem analize de 2 luni si se pare ca lucrurile nu sunt tocmai in regula...am fi vrut sa facem un ET , dar cred ca nu este sa fie.....si eu sunt azi un pic nelinistita.....
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
O sa o trec Ana, insa acum s-a trezit Justina si mergem sa papam..suntem la inceput de diversificare, dar s-a nimerit cu eruptia dentara
si papa m greu.
Incet incet ne obisnuim noi si cu lingurita.
O zi placuta, tuturor! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie28.htm
va rog sa ma iertati pentru intarziere......
Ioanact spune:
Am revenit!
A papat m bine legumele
, maine introducem si ardeiul.
Katy82 bine-ai venit printre noi.
Esti trecuta in lista. Banuiesc ca religia e ortodoxa
..asa am trecut.
Asteptam sa ne anunti ca ai un test pozitiv.
caciantoni multumim pt sinaxar!
Nu-i nimic, n-a trecut ziua.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
deeva73 spune:
sara buna fete dragi si Cipicah,
katy esti bine venita la rugaciune. Mie mi-o folosit foarte mult, cu siguranta in rugaciune iti vei gasi linistea si poate vei primi si DARUL ce-l astepti de la Dumnezau.
Imi fac autocritica... nici eu n-am mai scris de o bucata vreme, insa da livsy si eu te sustin, nu vreau sa se inchida acest topic unde eu mi-am aflat pacea sufleteasca. Voi incerca si eu alaturi de voi sa scriu mai des.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie29.htm
sandaa spune:
Dragele mele sunt si eu pe aici. Si eu mie mi-a folosit sa va citesc si sa va scriu, de multe ori fiind necajita imi aflam linistea. Sa incercam sa scriem mai des asa cum spunea Ana.
Katy bine ai venit la rugaciune si Doamne ajuta sa ne anunti cat mai repede ca ai doua liniute.
Caciantoni multumesc pentru postarile despre Sfantul Siluan.
Va pup pe toate. Daomne ajuta!
sunsmilemd spune:
buna fetelor! Eu sunt noua in site si ma bucur ca am gasit acest topic, multumesc pentru rugaciuni chiar cautam o rugaciune adevarata. eu sunt insarcinata in 9 saptamini, duc o sarcina cu riscuri fiindca gravitatia e pe fond de o alta boala si sunt in tratament, m-as bucura daca as fi inclusa in lista eu ma numesc cristina iar sotul vasile si ambii suntem ortodocsi, multumesc mult! Domnul fie cu noi toti!
Lili_g spune:
Cristina, bine ai venit printre noi. Sa-ti dea bunul Dumnezeu sanatate, rabdare si un bebelus sanatos .....
Se ne scri adesea, daca vrei sa ne povestesti mai multe despre tine..
Toate fetele cu mult drag, sa aveti o zi buna si binecuvantata!
Lili