Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (63)
Raspunsuri - Pagina 12
Delphinas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
acum e prea tarziu,iar la momentul respectiv aveam risc de 50-50 sa-l pierd pe bebe. Si Iasiul si Vasluiul mi-au confirmat ca bebe nu are probleme.La morfo de 22 s, riscul a iesit 1/ 1410 , dar ,undeva, teama exista.Cu Dumnezeu inainte , bebe va fi bine !La 12 s, pliul nucal era de 1, 6 . Gabriela 28 + viitoare mami de Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
si daca la eco e ok, nu inteleg panica ta. de ce nu mergi pana in panzele albe sa afli de e OK 100%. iti place sa dormi in incertitudini? e vorba de copilul tau totusi nu de al vecinei
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Delphinas
si daca la eco e ok, nu inteleg panica ta. de ce nu mergi pana in panzele albe sa afli de e OK 100%. iti place sa dormi in incertitudini? e vorba de copilul tau totusi nu de al vecinei |
panzele albe se numesc amnio. Normal ca pana nu-l tin in brate si -l vad sanatos nu am liniste. Joi am fost la Screnningul de 28 s, totul perfect.Da' da-mi voie sa am si io doza mea de paranoia
Gabriela
28 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Livsy spune:
Gabriela, sunt sigura ca fetele se vor ruga pentru tine si pentru bebe! Doamne ajuta!
(eu nu am de unde sa stiu dar parca-parca am auzit ca testele astea ma dau si rezultate false)
Un lucru important... roaga-te si tu, cat de mult poti!!! 

Delphinas spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui gabriella1
panzele albe se numesc amnio. Normal ca pana nu-l tin in brate si -l vad sanatos nu am liniste. Joi am fost la Screnningul de 28 s, totul perfect.Da' da-mi voie sa am si io doza mea de paranoia Gabriela 28 + viitoare mami de Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
daca te ajuta paranoia atunci OK. probabil iti face un bine extrem tie. si copilului
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Livsy Gabriela, sunt sigura ca fetele se vor ruga pentru tine si pentru bebe! Doamne ajuta! (eu nu am de unde sa stiu dar parca-parca am auzit ca testele astea ma dau si rezultate false) Un lucru important... roaga-te si tu, cat de mult poti!!! ![]() ![]() |
Da' sunt invazive.Chiar inainte de a face TT dr care ma monitorizeaza mi-a spus ca pot veni cu rezultat nu f. bun si sa nu ma panichez ,cu atat mai putin sa plang. N-am facut nimic din ce mi-a zis.
3 medici imi tot confirma ca bebe e bine ,ca nu are probleme si io parca-s dusa cu capu'.
M-am spovedit,impartasit si pana vine bebe pe lume o voi mai face. Seara facem semnul crucitei pe burtica si ma rog ptr el . O fi bine sau rau, nu stiu, dar noi asa simtim!
Gabriela
28 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
bebelu86 spune:
Gabriela eu cunosc pe cineva care a avut si Dt si TT fff proaste
au ajuns la amnio..la fel... toti medicii au zis sa renunte la bb k nu are nici o sansa sa fie sanatos si se vor chinui toata viata cu el.
ei nu au vrut sa renunte si au pastrat bb
iar bb acu e o minunatie de fetita de aproape 2 anisori, sanatoasa tun, cu o energie de te da pe spate...
asa k eu nu mai am incredere decat in DUmnezeu.
asa k roaga-te, noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie si bb tau bine.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
ramonacopil spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lili_g Claudia, draga mea, dar parintele acela nu e un strain e "omul lui Dumnezeu" si bunul Dumnezeu i-a trimis gandul pentru tine...ca sa nu-ti pierzi nadejdea caci El vede si stie necazul tau. Curaj. Maicuta Domnului sa te calauzesca. Ramona, tu ce ne mai spui? Ce vesti noi ai? Va imbratisez pe toate cu mult drag. ![]() |
Multumesc de intrebare draga mea noi suntem bine cel putin fizic. Ne rugam in continuare la Sf Nectarie sa ne mijloceasca rugaciunea la Dumnezeu si sa ne scurteze asteptarea. Nu am mai scris de mult tocmai pt ca nu am nici o veste noua dar am intrat sa vad ce ati mai scris tu si fetele. Am patit si eu ca si Deeva adica am cazut din nou in galeata dejnadejdii si nu am avut curaj sa scriu despre toate acestea ca sa nu supar. Stiu ca nu e bine si incerc sa ma linistesc. Ma bucur cand aud ca atat tie cat si celorlalte fete gravidute va merge bine. Multi

si multe 

tuturorMami de ingeras din ceruri
ramonacopil spune:
noce draga mare bucurie ne-ai facut. Dumnezeu sa-ti rasplateasca fapta ta buna. As fi vrut sa ajung si eu macar in Alba la moastele Sf Nectarie dar nu am reusit pana acum. Mii de multumiri inca o data 

Mami de ingeras din ceruri
Livsy spune:
Dragutelor,
Stiu ca este f tarziu, dar, sa fac si eu un lucru util azi [:d], va trimit sinaxarul 
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie19.htm
Sa fie de folos!
Doamne ajuta!
ainigriv spune:
Dragele mele,
Apar din nou dupa mult timp,dupa o vara frumoasa, incheiata cu o vacanta la mare si o vizita la Sf.Nectarie,la Bucuresti,sa va dau o veste minunata:suntem baietelsi asa cum ne propusesem la prima sarcina,numele va aduce slava celor 2 Sfinti,Nectarie siIoan Rusul,cu voia bunului Dumnezeu,sa ne nastem sanatosi intai!!!
Bineinteles ca am avut si noi ispite mari,vad ca si Gabriela intampina aceeasi problema cu testele genetice,la mare voga,la ora actuala,ca acum 2 ani,desi existau nu se punea atat accent pe ele.M-a sfatuit dr.mea sa fac dublu test,dar trecusem de sapatamana a12a si ca sa ma bage in sperieti mi-a pus pliul nucal 3mm;nu stiu daca atat a fost sau doar pentru trimitere la DT,apoi a zis sa fac TT si iar m-am perpelit nestiind ce sa fac,pentru ca stiam ca apar rezultate fals pozitive.Si toate astea se petreceau in postul adormirii Maicii Domnului...apoi nu m-am linistit pana nu m-am spovedit si am decis sa las totul in grija bunului Dumnezeu si sa nu mai fac nici un test. Cu rugaciune multa si credinta in bunul Dumnezeu(ca suntem slabi totusi si de asta ne apare indoiala),am primit si raspunsul pe la 19 saptamani,dela ecografista mea:"si daca faceti TT ce rezolvati?v-ati intrebat dr ce urmeaza daca iese risc mare?legislatia in Ro nu prevede inca intreruperea sarcinii pt Down si apoi ce medic si-ar asuma asa ceva?si ce mama dupa ce si-a vazut puiutul si l-a simtit miscand ar putea lua o astfel de decizie?" Este adevarat ca amniocenteza hotaraste in proportie de 90%,dar nu costa decat vreo 20 de milioane si presupune un risc mare de avort.Deci eu zic,Dumnezeu sa fie milostiv si bun cu noi,sa nu ne mai vina astfel de ispite si in rest,ne-om duce fiecare crucea,apropos de predica de astazi.
Felicit si eu toate noile burtici si le astept pe cele viitoare,promit sa mai citesc din urma,desi am inceput si scoala,iar din cand in cand sa mai dau un semn de viata.Pupici
si Doamne ajuta!!!