Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (63)
Raspunsuri - Pagina 11
Anaomaria spune:
Buna seara, fete dragi 
Eu sunt cu casa intoarsa cu fundul in sus, ca daca ne ajuta bunul Dumnezeu, ne mutam la casuta noastra, dar tot am stat vreo 2 ore in fata calculatorului sa citesc ce ati mai scris.
Nu am timp acum sa scriu fiecareia in parte, dar citindu-va mesajele am fost tare impresionata de dragostea ce domneste aici, de caldura voastra si de credinta pe care o aveti. Sa va ajute bunul Dumnezeu sa capatati pruncii pe care vi-i doriti si sa-i cresteti frumos pe cei pe care-i aveti.
Eu sunt intr-o stare usor melancolica pentru ca pe 29 Maria Parascheva face un an; in plus, mutand lucrurile dintr-o parte in alta, am dat de bratarica ei de la maternitate, de buricut, si m-am induiosat dandu-mi seama ca a trecut deja un an de cand aceasta minune s-a intamplat in viata noastra.
Va pup si sa ma iertati daca am fost off topic, dar sunt singura printre cutii si am vrut sa impartasesc cu cineva starea mea.
Va pup inca o data si va astept la Iasi, la Cuvioasa

"Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura" (Matei 7, 1-2)
Maria-Parascheva
Anaomaria spune:
Am revenit, un pic.![]()
Deeva am plans si eu cu tine ![]()
Noce esti binecuvantata ca te afli in insula Sfantului Nectarie, multumim pentru ca ai dus si numele noastre la rugaciune.
AnaDomnica esti o fericita! As vrea sa fiu si eu acum cu tine, la odiseea sarcinii. Chiar visez uneori ca sunt iar insarcinata.
MaraAnisia ma bucur mult pentru ingerasul pe care ti l-a trimis Dumnezeu.Si ma bucur si pentru ea ca i-a daruti DD niste parinti cu un suflet atat de frumos ca al vostru.
Livsy imi pare rau pentru ispita ta; important e ca te caiesti si ca vei incerca sa nu mai cazi iar in pacat.
Va pup pe toate 
"Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura" (Matei 7, 1-2)
Maria-Parascheva
deeva73 spune:
anaomaria Ma uit pe topic si nu-mi cred ochilor, ai intrat si ne-ai vestit despre voi. Daca ai stii de cand te astept sa scrii. Esti ocupata, stiu bine asta, o dulce si mult asteptata ocupatie iti umple zilele... aceea de a fi mama pentru tot restul zilelor. Iara daca te muti in cuib nou eu iti doresc din suflet sa-ti fie casa binecuvantata si cu alti prunci... atata cat sa umpleti toate camerele.
Cat de mare ii acum Maria? mi-ar placea s-o vad in chip acuma la varsta de un an... in pozele postate de tine ii asa micuta, ca un ingeras pretios.
As vrea sa ne mai scrie si Cipicah, totdeauna am gasit mult folos in vorbele sale.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaomaria Va pup inca o data si va astept la Iasi, la Cuvioasa ![]() "Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura" (Matei 7, 1-2) Maria-Parascheva |
Doamne Ajuta!
Wow..ce-a trecut timpul..1 an
Sa creasca mare si sa fie sanatoasa.

Si ce frumos s-a nascut cu o zi inainte de Cuvioasa Parascheva.
Am vrea sa ajungem la Cuvioasa luna viitoare..poate reusim.
Va postez si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1284782400" target="_blank"> Sinaxarul de azi!

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Livsy spune:
Buna tuturor 
Deeva, ma bucur pentru tine! 

Anaomaria, multumesc din suflet! 

Anadomnica, Doamne ajuta in continuare! 

Oanka, ma rog si eu pentru Simona. Imi pare rau de vesti asa de triste. Te imbratisez cu drag 

Ioanact, mi-e dor de tine (am mai zis...) 

Imbratisez pe toata lumea. Un weekend frumos! 
TUTUROR
Doamne Ajuta-ne!
gabriella1 spune:
Candva v-am judecat
iar acum ma intorc la voi cu rugamintea sa va rugati la Dumnezeu sa am un bebe sanatos (am 39 de ani si la TT a iesit risc mare de SD)desi la morfo de 22 s totul a fost in regula. Imi doresc un bebe sanatos si la termen.Mai avem nevoie de 10 s ptr a creste mari,chiar daca acum are 1100 grame.
Multumesc de intelegere !
Gabriela
28 + viitoare mami de
Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 Candva v-am judecat Multumesc de intelegere ! ![]() Gabriela 28 + viitoare mami de Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
fa amniocenteza care iti va confirma sau nu rezultatul la TT
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
fa amniocenteza care iti va confirma sau nu rezultatul la TT |
acum e prea tarziu,iar la momentul respectiv aveam risc de 50-50 sa-l pierd pe bebe. Si Iasiul si Vasluiul mi-au confirmat ca bebe nu are probleme.La morfo de 22 s, riscul a iesit 1/ 1410 , dar ,undeva, teama exista.Cu Dumnezeu inainte , bebe va fi bine !La 12 s, pliul nucal era de 1, 6 .
Gabriela
28 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"