A venit randul meu sa va cer ajutorul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Coraly, de Childhood Disintegrative Disorder imi e groaznic de frica. Deocamdata in studiile de pana acum nu s-au semnalat cazuri de Childhood Disintegrative Disorder cauzate de anomalia genetica pe care o are Vladimir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sibylle citesc blogul tau de mult...nu stiu si sigur nu am cum sa inteleg prin ce treci(puiul meu are altfel de probleme-nu genetice).Eraditar doar cataracta(iar faptul ca-i ereditara am aflat de putin timp)
Multa putere iti doresc si Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii si sa va lumineaze!Doamne ajuta!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Sybylle, imi cer scuze. Parca asa am citit pe blogul tau. Era in franceza. ceva cu trouble...
Poate am inteles gresit. Atunci cum se numeste anomalia, sa pot cauta exact?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

E timpul sa va multumesc pt ajutorul concret pe care mi l-ati oferit. Am schimbat foarte multe PM-uri. Persoane sufletiste mi-au gasit informatii f utile: un grup FB exact pe aceeasi microdeletie, situl unei fetite din America de unde am putut extrage multa informatie, am fost pusa in legatura cu un psihiatru ce va incerca sa raspunda intrebarilor noastre si cu un neurolog din Franta etc. am primit mesaje de la persoane care imi sunt dragi si chiar de la persoane necunoscute.

Am descoperit ca evolutia lui Vladimir de pana acum este o minune, ca aceasta microdeletie poate sa loveasca crunt chiar de la inceputul vietii si sa nu dea prea multe sanse. Deocamdata am trait 4 ani frumosi si sper sa mai traim macar inca 4 la fel de frumosi.

Va multumesc.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sibylle, ti-am trimis niste PM-uri. Au ajuns?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multa putere sa luptati pentru baietelul vostru si multa incredere ca veti depasi toate dificultatile!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput