Zmeurici de iulie-august 2009 (1)
Raspunsuri - Pagina 21
anemona27 spune:
Neata!
Mai fetelor ce ma fac cu copilul ca incep ploile.El la 11 bate in usa si striga mamai, tatai stie ca trebuie sa vina sa-l ia la plimbare.De pus ceva pe cap nu se pune problema,nu suporta nimic,sper ca la iarna cand se face intradevar frig sa accepte o caciulita ceva.
Fug sa gatesc ceva cat e Alex afara.
mami fericita de baietel Alex
anemona27 spune:
Inutza da Priorixul e vaccinul pt rujeola,oreion,rubeola.Pana la urma eu cred ca o sa-l fac,mi-a argumentat dr avantajele si avand in vedere ca multi parinti refuza riscam sa apara epidemii.
mami fericita de baietel Alex
Giova spune:
Neatza!
am venit si eu dupa mirosul de
.
Si eu sunt multumita de mine...scad zilnic 100-200 gr. depinde ce mananc cu o zi inaite. asa ca las dieta pt. altele, eu mananc cum stiu.
Ieri dupa amaiza am plecat la mall numai eu cu Marco
. M-am imbracat sexy(fusta scurta si cizme) si mai ca nu ma lasa Clau sa ies din casa. dar l-am linistit ca am langa mine un cavaler, nu mai am nevoie de altul.
mai ca veneam acasa cu cizme de cauciuc de la bata, la 150 lei. Al meu sot s-a ofticat ca nu le-am luat...dar parca sa dau atatia bani pe un cacuciuc...nu-mi vine. Bine ca nu le-am luat pe alea din Budapesta, Timberland la 300 lei.
Marco si-a primit o masinutza cars, ne-am distrat, a mancat la KFC, eu un papanash si pe urma am venit acasa la ceilalti 2 baieti.
Edi cum m-a vazut, mi-a sarit in brate, dragul meu.
Intelege tot mai multe: executa anumite comenzi, ne da pusi...imi vine sa-l mananc ce dulce este, dar si rautz si smecherutz din cale afara. cred ca ne va nenorocii copilul asta.
Raspund repede Inutsei: da e acelasi vaccin, e obligatoriu normal. poti semna pt. el daca-l refuzi.
Anemona nici edi nu vrea nimic in cap. ii mai pun gluga de la hanorac. la iarna musai sa poarte ceva, vor sta ei stai linistita. Noi am avut aceeasi probl. si iarna trecuta.
Tanimi eu nu am gasit nimic de zapada la H&M din Budapesta. ne vom orienta in functie de vreme, dar la cum prevestesc astia la tv...mi-e groaza de mor.
Moniland pai nu e chiar asa ieftin, nu e last minute, asa-i?
Spor la facut bagaje si aranjat. lasa kg ca le dai jos la intoarcere. concediu placut sa aveti, daca nu mai intri pana pleci. nu ratati avionul!!!!
Meleea la noi a avut efect Imunobaby. daca e asa sensibil, vei avea de tras cu el la intrarea in colectivitate.
Doina bine ai revenit. ce mai faceti voi? pe unde iesiti, caci nu ne-am mai intalnit in parc. noi stam mai mult in cel de pe Cugir, dintre blocuri, in spate la piata.
fug la intins
.
va
si o sapt. buna sa aveti.
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
inutsa spune:
anemona, giova merci de raspunsuri 
am mai citit, auzit cate ceva de vaccinul asta. maine la fata locului mai vb cu dr de familie. si eu sunt inclinata sa il facem, stiu pe cineva care a facut oreionul [nevaccinat fiind] si nu a fost deloc roz. bine, stiu ca, avand vaccinul facut, tot faci boala , dar o forma mai usoara. dar nu inteleg cum vine asta, cica e obligatoriu dar trebuie sa il platesti?

in alta ordine de idei, ne-am intors ieri la Iasi. drei i-a placut f tare la mine acasa, a papat la bunatati, branza de vaci cu patrunjel ramane preferata ei, o papa intr-o disperare. merge bine, dintr-o camera in alta, dar daca prinde ceva sub mana [mobila, perete, pe mine] bineinteles ca se tine de ele, ca, de, e mai usor sa mearga asa ![]()
v-am citit aseara dar e incalceala in capul meu. tin minte ca moniland pleaca asa ca ii urez relaxare totala
tanimi unii dr sunt de-a dreptul batuti in cap. sigur traumatizei copilul la ce sfaturi ti-a dat
giova suuuuuper camera nazdravanilor. fain ati combinat culorile
acu fug sa fac de papa ca acus ma trage de poale mademoisella "pa-pa, pa-pa" pe un ton plangacios
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
iulie.aug09 spune:
Inutsa pai nu se mai dau gratis, ca nu au de unde. asa ca trebuie cumparat. Dr. mea il are pe asta, eu trebuie sa cumpar Tetraximul. Musai sa o sun si eu, cred ca a venit din concediu.
ps: sunt Giova. deschid cap. nou si am uitat ca sunt logata cu iulie.aug.