Zmeurici de iulie-august 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetele!
Ieri am scris un mesaj dar am uitat sa ma loghez, si s-a pierdut mesajul,m-am enervat si nu am mai scris inca odata.

Emanuela la noi sunt mai mari preturile ca asa e in Romania,totusi daca ai timp sa cauti si aici gasesti chestii frumoase si acceptabile la pret.Eu i-am cumparat garderoba de toamna iarna din spania la super preturi,in afara de cizmulite,ghetute ceva nu cred ca avem nevoie.

Pony imi era dor de Raducu,sa mai pui poze cu el.Boacane cred ca la varsta asta toti fac,sau asa sper eu ca Alex tare nebunel e.

Giova imi place camera,sa ne spui doarme Marco acum mereu in ea,dar Edy? Eu nu stiu cand sa incerc sa-l mai pun pe Alex in patut,inca se mai trezeste noaptea,de 2,3 ori,mai bea apa,mai vrea leganat si mi-ar fi greu sa merg la el in camera sa-l ridic din patut...

Sara e frumoasa foc turcoaica ta.

Elena pupam doi copii frumosi

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Bine v-am gasit ,

nu prea am mai avut timp de scris, Alex a racit iar, cum am ajuns acasa... ,facem iar nebulizari...saptamana viitoare facem analizele de an plus niste teste de alergie sa vedem daca nu cumva face bronsiolita pe fond alergic .

IMPORTANT azi am auzit ca ,din mall plaza au incercat sa fure un bebe din carucior, mama era la cativa pasi intr-un magazin....cand s-a intors nu mai era copilul, a alertat BGS-ul care a blocat iesirile si au gasit copilasul abandonat undeva in mall . Era deja schimbat cu alte hainute .... asa ca mare atentie

scuze ca sciu putin ...dar avem musafiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna seara!
Fetelor,in sfarsit David merge SINGUR!Ieri,adica la un an si o luna,mi-a dat drumu la mana!E foarte fericit,merge si se aplauda!
I-a iesit si un canin si ii iese si al doilea,dar a patra maseluta inca se chinuie sa sparga gingiuta!
Mananca bine,baleste intr-una,radem toata ziua,cu somnul pe zi mai putin,maxim 2 ore,dar la fiecare 40 minute se trezeste si-l adorm la loc.In schimb imi doarme de la 21 la 8-9!Seara mai apuc si eu sa fac cate ceva,ca pe zi ma solicita enorm!Dar sunt topita dupa el si pe zi ce trece ma uimeste tot mai mult!
Clara,super ca poti sa stai acasa!Si eu pot spune ca sunt o fericita,pentru ca nu trebuie sa ma intorc la munca,la un program fix!Spre bucuria mea,ne-am mutat la casa si la parter mi-am mutat salonul,asa ca de fiecare data cand am putin timp,cobor la salon!Iar cand David mai creste,imi va fi mult mai usor pentru ca pot sa-l iau si pe el!Uneori imi doresc sa ma ocup mai mult de salon,mai ales in perioada asta de criza,dar david e prioritatea mea!Si noi ne dorim al doilea copil,poate si al treilea...la al doilea cred ca o sa dam drumul cat mai curand!
Giova,suuuuper camera!Mie imi place mocheta la nebunie!Si perdeluta,si masuta cu scaunele,totul e super!
Meleea,nu mi-a venit sa cred ce ai scris!doamne,mi s-a facut pielea de gaina!

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Sara,ai o printesa superba!
Elena,superbi puiutii tai!Cred ca e foarte greu sa iesi cu amandoi,dar peste putin timp o sa poti!

Mergi la inceput

Motana,bine ai venit acasa!Pupici Dariutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Andreea 1979 ai dreptate ca poti slabi cu un regim echilibrat cu mese sanatoase si fixe. Acum cativa ani am slabit si eu foarte mult asa. Dar ce te faci cand nu mananci paine si nici dulciuri si ai trei mese pe zi regulate si ai si un surplus de vreo 10 kg? iti spun te apuci de diete mai drastice si apoii iti intretii silueta cu un stil de viata echilibrat. Felicitari pt cele 9 kg pierdute.

Azi au venit parintii mei la noi. Ana s-a bucurat mult ca la vazut pe bunelul si ca a tot fost plimbate prin brate. Atat se mai lingusea cand la bunelu cand la bunela pana cand au lasat-o jos. A urlat si s-a tavalit. E smechera rau. Cum vedea ca te uiti la ea imediat cadea in fundulet si urla chipurile ca ea cazuse. mai daca o vedeati cat de teatrala era. e jale cu ea. Ma apuca groaza ca o sa am o fetita care o sa se tavaleasca pe jos in strada mare si o sa tipe ca nu e ca ea si un baietel care face la fel cand nu primeste ceva. bine ca matei nu se tavaleste doar ca sa atraga atentia.

Ieri dupa amiaza ma sunat vecina mea disperata si ma rugat sa merg la ea si stau cu fetita ei de 3 ai si jumatate care urla de mama focului si nu se potolea iar ea trebuia sa ajunga la gradinita unde o are ca era sedinta cu parintii. S-a pus pe plans la gradinita ca i-a mutat intr-o alta incapere pe copii ca sa stea educatoarea de acolo cu ei cat timp educatoarea lor tinea sedinta. S-a pus pe urlat si tavalit ca nu a reusit sa o potoleasca educatoarea care ramasese cu copii si a chemat-o pe maicasa. A incercat ea sa o linisteasca dar e o fetita desteapta si stie ca e tot timpul cum vrea ea. Asa ca a urlat ca ea vrea acasa. A plecat cu ea spre casa dar cand s-a vazut afara din gradinita nu a mai vrut acasa ci a vrut afara asa ca s-a tavalit pe jos si a facut circul de pe lume ca nu vrea in casa. A adus-o maicasa acasa taraita pe jos. Bineinteles ca pantofii cei noi erau distrusi pt ca domnisoara se tarase pe jos si lovise tot ce gasise in cale. Copila aia nu stie sa zica decat "nu vreau" "nu" sau "ca asa vreau eu". Am urcat sus si a mai urlat ea ce a urlat apoi s-a potolit. Eu cu ea m-am inteles ok chiar a papat iaurtel cu ana ca o luasem si pe ana si ma rugat sa il aduc si pe matei. chestia pt care v-am povestit tot e ca eu am fost putin uimita de reactia mamicii. dupa ce fetita ei a facut circu de pe lume de am gasit-o eu tremurand efectiv de nervi pe mamica si dupa ce ii articulase si vreo doua la fundulet cand a venit acasa de la sedinta si-a luat copila in brate si a sufocat-o cu pupaturi si si-a mai cerut si scuze ca i-a doua la fundulet dar daca nu e cuminte si o supara pe mami ce sa ii faca. a intrebat-o daca mai face asa si copila foarte senina a zis ca da. si va mai face sigur ca asa face tot timpul. e un adevarat circ cand trebuie sa urce in casa de la joaca sau cand nu e ca domnisoara.
Eu una consider ca mama greseste si chiar as vrea parerea voastra sincera ca na poate sunt eu nebuna si tirana. eu in locul ei cand as fi ajuns acasa as fi fost suparata, i-as fi explicat frumos ca a gresit si in seara aia nu are voie tv si nici jucarii. strangeam toate jucariile ceea ce la ei e cam greu ca e plina casa de tot felul de jucarii dar m-as fi straduit si le-as fi strans si le-as fi pus in balcon sau oriunde nu ar avea acces. I-as fi lasat doar catelusul cu care doarme si nimic altceva. eu cred ca un copil care in ianuarie face 4 ani intelege tot ce i se intampla si iesiri din astea necontrolate nu ar trebuie sa aiba decat foarte rar asa cand mai vrea el sa vada ca ii merge. Poate ca eu vb din carti si asta e doar idealul de aceea va cer parerea voastra ca multe dintre voi aveti copii de varsta vecinii si toate suntem mame.

scuze ca m-am intins atat

va pup dulce

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Gata... au adormit musafirii , au venit cumnatii cu Mariuca . Au avut azi intalnire cu parintii copiilor de la gradinita Mariei, sa se cunoasca mai bine sa socializeze...bla-bla... intalnirea a avut loc intr-o localitate aproape de FUndulea, Nana, unde e un loc amenajat pt calarie, acum sa nu va imaginati ca e vre-o ferma imensaa cu herghelie ,ca eu asa am crezut,este intr-o curte mai mare dar nu foarte....

Cert este ca ne-am auto invitat si noi la calarie...si am ajuns pe niste coclauri de era sa rup masina,ca eu ziceam ca e undeva pe camp treaba cu caii ...ma si vedeam in Dallas . am intrebat o fetisoara in sat cum ajungem la herghelie...s-a uitat ca la urs la mine si ma intreaba : herghelie de ce? de porci...i-am zis ...aaaa nu avem noi in sat asa ceva. DE cai . nici de cai. plecam mai departe...opresc un tractor si intreb: herghelia unde este? aaaa vreti sa ajungeti la domn primar la ferma, pai la stg si putin dreapta si iar stg ...nu prea am inteles dar am luat-o cum nea indicat nenea. Am gresit putin la stg sau la dreapta si am ajuns in camp, da camp cu sleauri ....camp adevarat am intrebat iar niste carutasi..unde e ferma lu domn primar ca asa stiam de la tractorist ca e la domn primar... au ras putin de noi ca cica vrem sa ajungem la bucuresti pe dea dretul prin camp si ne-au dat indicatii bune sa ajungem la ferma primarului.....acolo pustiu o curte plina de fieratanii ruginite pluguri gare si altele de genul a iesit o femeie de undeva .... si intrebam aici e herghelia lu nea primaru ca uite asa vin mai multi copii sa ne jucam sa socializam.... tanti: aici e da nu stim nimic ca nu ne-a zis nimeni nimic,duceti-va in fata ca e baiatu lu domn primar si va lamureste el
nu am gasit baiatu dar era un nene care ne-a lamurit ca domn primar nu are herghelie are cireada de vaci si ne-a lamurit unde este herghelia noastraa care avea doar 3 cai

cam aa cu excursia de azi la herghelie...insa a fost f dragut, oamenii sunt la inceput si vor sa se extinda..proprietarul este actor si cascador(am uitat cum il cheama),cica unul din cai a filmat in telenovela Inima de tigan .

oricum ..dupa ce am plecat de acolo am luat-o pe alte campii ,de data asta cunoscand drumul ,catre ferma unnui prieten sa putem sa lasam copilul ssa se joace ,fara grija cioburilor a rahaatilor de caine si alte surprize de gen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

buna fetelor! ma bucur ca sunteti bine, ce nazbatii mai fac copii?
patricia are 1 anisor si e energie maxima. exersam cu mesul in picioare, merge doar tinuta de manute. in rest e sanatoasa, e bine, in continuare ne chinuim cu dintisorii, sunt umflati 6 sus, si are iesiti doar 2 jos.
aici poze de la aniversare:
http://picasaweb.google.com/108511775398853029288/Aniversare1Anisor?authkey=Gv1sRgCLP9vdm2pbrXfg#
pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, Nico! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de printesa ta!

Ce fac, zmeuricile? Toata lumea in parc sau mai e cineva pe net?
Noi ne-am intors aseara din vacanta, a fost foaaaarte frumos, acum sunt trista
Pentru Filip a fost nemaipomenit, plaja zilnic, topaia in mare, apoi iesea si se arunca in nisip. Am stat afara de dimineata pana seara, a dormit copilul pe terase, in biserica, in autobuz, pe vapor, in balcon, peste tot. S-a jucat cu ratustele, le striga mam-mam, adica mac-mac, a alergat pisici, catei, porumbei, am hranit pauni, capre si tapi, maimutele.
Acum ne reobisnuim cu caldura.

Giova, foarte frumoasa camera baietilor!

Meleea, m-am ingrozit cand am citit! Bine ca au gasit bebelusul!

Tanini, de ce ati ajuns la ortoped? Cand citeam ce scriai ma gandeam Pediatrii spun lucruri trasnite Am ajuns si noi aici cu copilul la un moment dat ca se tinea de urechiuse. Mi-a dat siropel antibiotic, cu zahar si e-uri. I-am zis ca nu vreau sa-i dau antibiotic, nici zahar, nici chimicale si mi-a zis "you have to". Am lasat-o in damblaua ei si l-am tratat cu usturoi si ulei de masline, i-a trecut in 2 zile.

gata, fug sa fac niste paste. Stie cineva ceva de poveste de familie de pe kanal d? nu-l gasesc in nici un program pe net.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

dupa o lunga absenta.fac ce fac si niciodata nu apuc sa scriu.parca ziua mea nu are tot 24 de ore,imi zboara timpul de zici ca nu`i adevarat.am reusit sa citesc in mare,mai mult zilele trecute si prea multe nu`mi mai aduc aminte,dar daca reiau,sigur se trezeste Denis si iar n`apuc sa scriu.
Giova imi place mult de tot noul look,iti sta fff bine,iar camera baietilor e mortala! ,fff frumoasa si acum asta e,daca ai pus dulapul pe hol,ei sa aiba spatiu de joaca.
ungaras sanatate multa si sa scapati repede de mucisori.uite de`aia mi`e frica si mie cu cresa asta,din cauza bolilor.sanatate si tie!
clara superbe pozicile de la ferma animalelor si Bryce e mortallll!!ce scumpic e el printre animalute pe acolo...iar cu peria
blanca multa bafta la vaccin,n`are nimic daca face nazuri la mancare,va trece.curs de fotografie?bravo!!de cand incepi?
sara foarte frumoase pozicile din concediu,iar micuta turcoaica ...o frumusete!!
elena nu`mi vine sa cred ce au crescut si Ana si Matei,iar falcutele Anei sunt .
cam atat mi`aduc aminte si s`a si trezit Denis.va pup pe toate si sper sa mai apuc sa scriu azi-maine.pup

Mergi la inceput