timbre filatelice, initiere-cum incepem, de unde?

timbre filatelice, initiere-cum incepem, de unde? | Autor: carmenp

Link direct la acest mesaj

vorbeam intr-o zi cu fii`miu despre ce mai faceam noi cind eram ca el si ne-am amintit cum colectionam timbre, despre cloasoare si alte alea. boon, i s-a parut interesant numai ca in intentia noastra de a-i cumpara am constatat ca la oficiul postal din cartier nu se gasesc timbre de astea, la un chiosc rodipet cind am intrebat vanzatoarea habar n-avea. acu vin si va intreb si pe voi, stiti unde se gasesc de cumparat? pe net am gasit dar de colectie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Incearca la alta posta, prin Bucuresti am vazut ca au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daca mi dai o adresa, iti trimitem noi dubluri ca pt inceput

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Daca ai timbre de valoare si vrei sa le vinzi poti face asta la ROMFILATELIA.
Dar ca sa cumperi (ca hobby si nu neaparat de valoare) nu stiu de altundeva decat de la oficii postale.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumesc, dupa ce mi-a scris natasa am sunat la oficiile postale de prin iasi si din 13 am gasit la unu, bun pentru inceput
daria, vorbesti serios? nu refuzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Iti dau si eu o solutie.
Tatal meu este un colectionar inrait, are acasta pasiune de mic de la bunicul lui invatata.
Daca doresti, iti dau un link unde gasesti timre de colectie speciale.
Acum nu mai cred ca sunt asa decunoscute colectiile, dar pe vrea cand eram copil mergeam cu tata la un fel de "intalniri"ale filatestilor din Bucuresti unde se faceau schimb au se cumparau de la alti pasionati astfel de timbre.
Si ca sa-ti dau un exemplu special care mie mi-a ramas in minte - tata are o colita (e un fel de timbru mai mare, special, la o serie de timbre) din matase.
Site-ul de care vorbeam este www. timbre. com. ro (scoti tu spatiile ca sa iti dea site-l corect. Acolo poti comanda orice fel de timbre din ele expuse si se livreaza oriunde in tara din cate stiu eu.
Succes si spune-mi daca te intereseaza si alte detalii. E o pasiune f frumoasa pt un baiat - stiu ca si eu am uul de 8 ani care e fan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

annablue, iti multumesc si eu pt raspuns
si tatal meu era colectionar, insa dupa ce a decedat noi nu ne-am mai ocupat.acum, de ceva timp, vroia sotul meu sa reia aceasta pasiune, insa nu stiam pe unde se mai gasesc asemenea timbre.noi le avem pe cele ale tatalui meu, reunite cu cele ale sotului, insa , ca sa fiu sincera, eu inca nu mi-am bagat nasul sa vad ce este pe-acolo.

carmen, daca o sa gasim ceva dubluri, o sa iti dau de stire, poate facem schimb, ce spui??

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/

NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ce frumos! Mi-ati rascolit amintirile.

Pt. ce varsta votati ca inceput de hobby? Ana, amintesti ca baietelul tau are 8 ani, acum este momentul (imi cer iertare, Carmen, nu prea are legatura cu intrebarea ta)? Eu nu aveam colectie insa tata si fratele meu, da. Imi placeau mult cele cu... "Liberia"

La tzara americana (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am fost la oficiul postal si-am cumparat ultimele doua plicuri cu timbre care le aveau acolo de cind era ronu` leu;)) un plic contine 50 de timbre, avem in total 100, au aparut si ceva dubluri. le`am asezat la locul lor, nu va spun ce ne`am bucurat, io si tat`su, cind le asezam pe serii;)) are si cte 8 timbre intr`o serie
ana, multumesc pt site
cistina - da, sigur ca da
am descoperit ca prin tara mai sunt magazine filaterice, asa ca ne punem pe treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

In Bucuresti am vazut unul vizavi de Sala Palatului.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si cat costa si cum sunt ambalate ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput