Aspirante optimiste > 20 ani (562)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

da, nu merge bebelu chestia cu reclama...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

http://www.copilul. ro/ calculatoare/afla-sexul-copilului-dupa-calendarul-chinezesc.html

vezi k am pus niste pauze intre copilul si .ro si dupa .ro/
scoatele si tu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mie cu calendarul asta imi iese baiat
data conceptiei cum o treceti? cand a avut loc ovulatia, da?

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

da la asta ma refeream
la fina a mers...
sper sa mearga si la mine

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Roxy eu am avut um 30.03. dar am luat in cons luna aprilie. k atunci a fost conceptia.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu inseamna ca si eu am luat bine pt ca UM a fost in 21 mai si clar conceptia a fost in iunie , asa mi-a iesit dupa temperatura si asa a fost sigur, sigur.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

fetele, stiti de Calendarul Chinezesc care iti poate spune sexul copilului in functie de luna de conceptie+ varsta?
Cele care mai au un bebel, ar fi dornice sa ne confirme daca se potriveste pt ele?

nu este adevarat,poate doar coincidenta.....
sa incercati totusi ceva la care sa potrivit la toate persoanele la care am facut eu;ex.anul sotului:1979oct27
anul sotiei:1984ian23
27oct'79 sotul 23ian'84 sotia
27oct'79+4 23ian'84+3
27oct'83 23ian'87
27...'87 23...'90
27...'91 23...'93
27...'95 23...'96
27...'99 23...'99
27...'03 23...'02
27...'07 23...'05 eu il domin pe sot cu
27...'11 23...'08 schimb din23ian'05 si
27...'15 23...'11 abia pe 27oct'07 ma domina
27...'etc 23...'14 el dar ALEX este nacuta;sex
feminin
in 23ian'08iar il domin si nasc tot fetitza pe 08-07-10
incercatzi........la mine a functionat
o sa incerc si dupa 27oct'11 pana la 23ian'14,ca sa vad daca fac si baiat,asa ca tineti-mi pumnii

FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata fete cucuiete!!!
Andreea, bine-ai revenit pe la noi, sa-ti traiasca papuselele! Cred ca Mara e tare scumpa cum rade ea la tine asa
Bella, bine-ai venit la aspirante si sedere cat mai scurta.
Ralu si Mandreea felicitari pt carucioare!
Nu exista vreun calendar d-asta care sa ne spuna si noua cand si ce concepem? ca sa stim daca ne mai stresam si daca mai dam banii pe FIV?

in devenire

Mergi la inceput

Andreea adica te bagi si la al 3-lea bb??

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Andreea mama chineza curata ce ai scris tu acolo
Didi ar fi ceva daca ar exista astfel de test

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput