Aspirante optimiste > 20 ani (562)
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEA84 spune:
saluti,multe fete noi
va doresc realizarea celui mai asteptat moment(sa va tineti bebeii la pieptul vostru24din24,nopti nedormite si multa galagie cu cha la pampers
)sa nu va suparati pe mine....valabil pt toate urarea si scz pt cele care nu stiu de gluma
noi stam toata ziua la tzatzi,MARA creste vazand cu ochii,a ajuns la 4kg
si rade cu mami ei
,noaptea sa invatat sa chiuie dar de ce?nu stiu...in rest toate bune
imi pare rau ca numai pot intra mai des dar ma solicita total aceasta meserie,de multe ori n-am timp nici sa mananc si se cunoaste pe mine,am 63kg,mai am de dat 2kg si sunt intacta ca atunci pana sa raman
deci sunt de invidiat....

va pupacesc pana va albesc

FERICITA DE
MARA 8-07-10 SI
ALEXANDRA 1-02-07
ANDREsiALEX
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA84 saluti,multe fete noi va doresc realizarea celui mai asteptat moment(sa va tineti bebeii la pieptul vostru24din24,nopti nedormite si multa galagie cu cha la pampers![]() noi stam toata ziua la tzatzi,MARA creste vazand cu ochii,a ajuns la 4kg si rade cu mami ei ,noaptea sa invatat sa chiuie dar de ce?nu stiu...in rest toate bune![]() imi pare rau ca numai pot intra mai des dar ma solicita total aceasta meserie,de multe ori n-am timp nici sa mananc si se cunoaste pe mine,am 63kg,mai am de dat 2kg si sunt intacta ca atunci pana sa raman ![]() ![]() ![]() ![]() va pupacesc pana va albesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FERICITA DE MARA 8-07-10 SI ALEXANDRA 1-02-07ANDREsiALEX |
sa-ti traiasca bebelina

da da
vrem si noi pampers cu cahhh
si sa slabim
pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cos_minutza spune:
Andreea ma bucur ca sunteti bine,a luat bine Mara in greutate

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Andreea 

te mai astetpam p aici cand ai timp
ne e dor de tine 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
camcris spune:
ANDREEA
si bebelina vreau si io un pui mic
cixi sa dea DD sa fie bine si sa se prinda ceva miscator acolo

ANDREEA84 spune:
si mie imi era dor de voi dar tmpul ma preseaza,de multe ori prefer sa vb la telefon decat sa mai stau sa tastez
dar sa stiti ca aproape zilnic va citesc,akm
citind ultimul capitol din odiseea noastra care a fost dar in acelasi timp rad
de noua etapa care ma asteapta Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1) 

FERICITA DE
MARA 8-07-10 SI
ALEXANDRA 1-02-07
ANDREsiALEX
bebelu86 spune:
lasa Andreea k de acu incepe alta perioada la fel de frumoasa. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
22+ cu
Natalia Maria
gabyv spune:
fetele, stiti de Calendarul Chinezesc care iti poate spune sexul copilului in functie de luna de conceptie+ varsta?
Cele care mai au un bebel, ar fi dornice sa ne confirme daca se potriveste pt ele?
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
cos_minutza spune:
Gaby nu stiu cat de sigue e,sunt persoane la care s-a portivit insa sunt si la care nu
Andreea,Bebelu 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Gaby uite mie www.reclamamascataatentie/calculatoare/afla-sexul-copilului-dupa-calendarul-chinezesc.html" target="_blank">asta mi s-a potrivit.
acu la unele fete nu se potriveste. depinde.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
22+ cu
Natalia Maria