A doua nastere, fatul se intoarce mai tarziu?
Raspunsuri - Pagina 2
inbox spune:
Multumesc mult emilia!
Am sa va tin la curent cu ce se intampla. Si la prima sarcina am fost programata pentru cezariana, datorita placentei, in noaptea dinaintea cezarienei s-a declansat nasterea, am avut noroc de o moasa foarte buna la Universitar care a facut nustiu ce manevra si am reusit sa nasc natural. Asa ca sunt optimista, deocamdata!
mamica de printesa Maria si
32+ 
emilia.m spune:
Nu ai pt ce. 
Nu uita si ca la urma urmei nu conteaza atat de mult cum nasti cat conteaza ca si tu si bebe sa fiti bine. Ca e cezariana... ca e nastere naturala.. asta la final e mai putin important. Totul e sa fiti bine.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
blackpanterro spune:
Ultimele zile de sarcina cu bebe 2 si nu e intoarsa. A fost cu fundul in jos mai toata sarcina apoi transversal si saptamana trecuta s-a intors inapoi cu fundul in jos.
La tine mai e timp, eu sunt programata la cezariana pe 13 Septembrie...
Adriana 39+
Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
emilia.m spune:
blackpanterro, incearca si tu exercitiile de pe linkurile gasite de mine. Cine stie, poate convingi bebelina sa se intoarca si sa se nasca natural...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
sirod spune:
Eu ma obisnuisem cu ideea ca voi face cezariana la al doilea copil, era asezat transversal, dar s-a intors cu foarte putin timp inainte de a naste, nu mai stiu exact, cred ca vreo 3 saptamani.
iti doresc o nastere usoara, indiferent cum si sanatate multa 
inbox spune:
Eu am inceput mersul in 4 labe prin casa...am curata mochetele de orice scama, maine am program de spalat gresia cu periuta :) ( bine ca nu ma spetesc sa obosesc), fi-mea zice ca ne jucam...ii mai arat lu bebe traseul cu mana cam pe unde trebuie sa ajunga...
blackpanterro refacere usoara dupa cezariana! Suntem colege de odisee, se pare! Multa sanatate tie si bebelului!
32+ 
blackpanterro spune:
Inbox, va citesc uneori dar nu pot tine pasul :) de aia nici nu m-am bagat.
Exercitiile astea nu cred sa functioneze, am incercat tot felul, balansatul in 4 labe, mingea de fitness, masaj,plimbari kilometrice, nimic nu a functionat. Daca bebe nu se poate intoarce atunci orice ai face nu se va intoarce.Nici eu nu am vrut cezariana dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ :)
.Macar am obtinut ceza in sapt 41 si nu in 38 cum voiau ei :)(asta ca tot mi se spune sa privesc partea buna a lucrurilor :D)
Bafta si tie!
Adriana 39+
inbox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackpanterro Inbox, va citesc uneori dar nu pot tine pasul :) de aia nici nu m-am bagat. Exercitiile astea nu cred sa functioneze, am incercat tot felul, balansatul in 4 labe, mingea de fitness, masaj,plimbari kilometrice, nimic nu a functionat. Daca bebe nu se poate intoarce atunci orice ai face nu se va intoarce.Nici eu nu am vrut cezariana dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ :) .Macar am obtinut ceza in sapt 41 si nu in 38 cum voiau ei :)(asta ca tot mi se spune sa privesc partea buna a lucrurilor :D) Bafta si tie! Adriana 39+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 aniA ticket to hell has never been funnier |
Si eu intru destul de rar la odisee ca au un ritm ametitor fetele.
Chiar m-am mirat ca am vazut ca ai programata cezariana destul de tarziu. Si eu, daca va fi cazul de cezariana am sa incerc sa o duc cat mai tarziu, poate totusi sa intampla minunea pe ultima suta de metri...problema la mine este, ca am ales un spital mic, unde nu au anestezist tot timpul, si daca va fi nevoie de ceva urgent e mai complicat. Partea buna e ca am mare incredere in medicul meu!
32+
blackpanterro spune:
Asta a fost si planul meu, daca nu am nimic, sa duc sarcina pana la sfarsit de tot. Cum colul e complet inchis, contractii nu am deloc si nu am avut deloc pana acum si nici dopul nu l-am pierdut de ce sa dau copilul afara? stau pana la capat(ca si eu mai sper sa se intoarca chiar daca dr. mi-a zis ca acum e practic imposibil)
O sa fie bine! 
Adriana 39+
inbox spune:
Neparat sa-mi spui cum a fost, desi nu se compara Germania cu Roamania...dar macar din punct de vedere al refacerii. Partea buna este ca la spitalul asta pot opta pentru rahianestezie si voi avea copilul langa mine, fiindca la spitalul judetean de la noi din oras nu se fac decat anestezii totale la cezariene...ceea ce mi se pare absurd, stai o saptaman a internata in spital si copilul este la alt etaj.
Incerc sa vad si eu partea buna a lucrurilor...:)
32+