Prietene la bine si la greu - 48

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna dimi FETELOR LA AMIAZ!

In primul rand LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

FLORICIK m-ai intrebat de ce era medicul suparat: cred ca nu avea chef de lucru, pai cum iti explici ca avea programul de la ora 14 si el intr-o jumatate de ora a terminat 5 pacienti. Noi am fost la coada si cred ca deja era obosit de atata munca .

BROSCUTA_80 nu o sa ma mai duc la el la un an chiar daca doctorita copilului imi da bilete de trimitere prin CAS.

KRELIA nu am pus la suflet dar m-a deranjat nepasarea lui si cum am fost tratati, si mi-a mai spus ca de ce l-am lasat in ritmul lui de ce nu l-am stimulat (un pic chinuit)

Na_bo, Grigore_tina, Smarandita, Lylyana, Coquelicot

VA pe toate

Azi dau de baut si mancat ca doar Mihai face 10 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neata!

EU pe aici, necajita...dar asta e ceva normal pentru mine, o anormalitate ar fi sa fiu linistita!Va pup pe toate, si ma reintorc in butoiasul meu mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

neata mamici plimbarete

asa pe fuga urez la multe lunite Amaliei, Sabinei lui Mihai si Eduard

Smara- la fel patesc si eu cu nasul, horcaie de numa, dar nu iese nimic nici cu ser, ca sa nu mai zic ce lupte dam

sunt grabita ca am treaba , vine sora mea acasa de la capitala, noi tot maraite suntem azi dimineata a mancat si mai prost ca de obicei

pupici, azi cred ca iesim si noi afara

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut fetelor, Lavi te rog sa te dai mai incolo sa incap si eu in butoi... eu si Sabi nu am dormit aseara acasa, am fost la mama din motiv de suparare grea cu sotul...asa e cand isi baga alte persoane "binevoitoare" nasul in casnicia ta ...in fine

azi comoara mea implineste 10 lunite , asa ca va las cinstea cuvenita: sucuri naturale din fructe proaspete, tortulet cu frisca multa, o aluna, o maslina si cam atat ca e criza

Amalia, Mihai si Eduard

am citit cu drag vesti despre primul fulgusor, merci Monis, chiar ma gandeam zilele astea la Gabriela...

gata, ma intorc in ring...Broscutzo nu vrei sa facem o echipa? poate asa ii dovedim pe zmei

pupicei la toata lumea si multumim frumos de urari

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Amalia Teodora de mami Laurairina
Mihaita de mami Ali76200
Sabina Ioana de mami Ancutza_Bro
Eduard Cristian de mami Cristinica09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Broscutz, doar atat ai fost in stare? urarile? te-a dovedit dl le sotz? Ne intalnim sa te vad cu ochelarii fumurii pe ochi, ascunzand urmarile

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Multumim pt urarile de lunita noua, da noi nu ne inghesuim la sarbatorit luniversarile, asteptam peste 2 luni. Chiar incep sa ma stresez ca tre sa facem prima petrecere la noi acasa-adica motzu hotzu, unde tre sa fiu amfitrioana si mare gospodina..Iachhh
Si cam tot atunci o sa fim mutati si in casuta noastra, deci dublu stres, cu mutari/chestii trestii..brrrrrrrr
Cel mai si cel mai stresant mi se pare gatitu de enspe feluri, ca asa e pe la noi in familie, la fiecare aniversare se lasa cu festin cu feluri care mai de care...Iar eu sunt antigospodina, stiu sa fac doar cartofi prajiti..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

many atat mi-a mai ramas, sa fac si eu haz de necaz...
K dupa fight-ul cu husbandul urmeaza
..... iar intr-un final el
eu si .......
Hehehe.... visez cam tare....
smaranditza fritoza de legume?
Cory buna tema cu motzul.... da' o las pe mama sa se ocupe....
ionela nema impacare , n-ai vazut ce urmeaza???? tre' sa umble in genunchi dupe mine si mai vaz dup'aia. i'm playing hard to get
Bre Ancutzo hai sefa sa ne luam cu ei la tranta.... intre timp ma duc sa caut niste "apa vie"
Licurix mi-e dor de tine
Va pup ca zmeul meu deja scoate flacari pe nari......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ancutza, rau mi te mai lauzi...in butoi e loc destul si pentru tine...sper insa sa va impacati!

Va anunt cu drag ca de maine voi absenta de tot...ca nu o sa mai am net din motive obiective...asa ca numai azi voi fi cu voi on line...dar cu sufletul mereu! Aveti grija de pitici!Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

colac peste pupaza Sabina a facut febra (38,6 in fundulet)

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput