Prietene la bine si la greu - 48

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza

Pupam rechinasa sarbatorita si declaram rapid ca plecam spre parc H ca am un matzait clasa 1.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si neata pt toata lumea!

Cofi vaz ca lipseste, Lavi cum mai esti?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Si o pupazm si pe Sabinuta si pe Mihai de Ali care a lasat piticii la doc.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata!

plecam si noi spre H, mai tarzior

Amalia, Sabina, Mihai si Eduard

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Siiiiiiiiiiii
in coltul din stanga EU in coltul din dreapta SOTUL MEU

Vaz ca ai cam iesit cu ochiu vanat, cine o castigat pan la urma??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

gata! in 20 de min plecam si noi spre H

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cuscrelu - eu vin, cu o singura observatie: sa nu doarma fiica-mea chiar atunci. de asta sugerez sa mai obtii confirmare de la macar inca o persoana, ca sa nu te trezesti ca esti singura pe acolo... Lumi zicea ca nu promite, insa celelalte fete stiu? Lalu, bya, dy?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneata

Andre, vinete in varianta hard am visat toata noaptea... azi, mai pe seara... tre sa prestez munci de gospodina... ca nu se poate...

Madam K, nu mizez pe cine stie ce aspect la vinetele alea... dar sigur ies foarte pune

Broscutzo, fu cu artificii impacarea?

Dozz, cica D-zeu nu ne da mai mult decat putem duce... dar trebuie sa fie um om foarte puternic fata asta sa duca asa ceva. O admirm o respect... si nu am suficiente cuvinte cat sa spun exact ce simt referitor la povestea ei. Oricat de grea imi pare crucea pe care o duc eu... a ei e peste puterile mele...

Smara, imi pare rau ca duceti asa o lupta grea cu mucisorii. Nu stiu cum si ce sa-ti spun... noi aspiram cat se poate... bagam ser... si ne bucuram ca a crescut si stie sa respire pe gurita acum ( pe moment nu avem probleme... dar cand se intampla) La 4 luni am zis ca o iau pe aratura... saracutul.... nu stia sa respire pe gurita, pe nas nu putea... se speria... plangea... cu cat plangea cu atat era mai infundat nasul... si tot asa... Dar e mare lupta cu aspiratul nasului... am impresia ca sunt la greco-romane cu fiu-meu cand e cazul.... care pe care
Sunt protectii de prize de mai multe tipuri . Mie www.1001case.ro/Electrocasnice-Accesorii_copii-Supraveghere_si_siguranta-Aparatori_pentru_priza_5buc_setp414512.html?comefrom=image#descriere-completa" target="_blank">astea imi par mai comode ca nu ratacim cheita. Voi de care aveti?

Cory pai e super avannsat daca face pasi singur. Al meu are tentative esuate de a-mi da drumul la o mana , si asta numai cand il roade rau curiozitatea sa pipaie ceva. cat despre taiatul motului... tare ma tem eu ca al meu va avea petrecere abia de Craciun. Tati va fi plecat in oct si noiembrie si va ajunge acasa aproape de Craciun, deci.... nu facem petrecere fara el... Iar nasica lui naste zilele astea... deci fetita ei va fi prea mica pe 14 nov... Asa ca eu am timp de gandire

Raluci REZUMAT VREM! ma roade curioazitatea de numai...

Licuricinoi iesim la un gratarel cu ardeii si vinetele dupa noi... cat papam noi si ne relaxam ... se coc pe jarul de la gratar... Vinetele trebuie curatate pe loc 9 aplic metoda cu lingura...) Ardeii ii bag intr-o olita si ... ma ocup acasa de ei. asa nu afum casa... ca si eu mor de la fum si miros

Iesencele, cine mai vine? Ramonika si Bya sunt cu "?" Lumi? , Dy?, Lalu?

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Am incercat sa sun la Dy, dar nr pe care il am eu e inchis. Am mai sunat pe el... si toot asa am patit. Ma gandesc eu ca nu mai are acest nr. A mai vb cineva cu ea in ultima vreme? ce mai stiti de ea? de Danut? Poate o anunta de intalnire altcineva

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Iesencele!!!!!am schimbat locul de intalnire. La posta in Podu Ros... ora 14. Deja am 2 confirmari+ eu. Bya, spera si ea sa ajunga. LUMIIIII!!!! vii?

Ramonika, Laura, Eu si poate Bya... asteptam vesti de la Lumi... si poate Dy

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput