Regasiri (48)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
mayaione spune:
Vreau si eu un sfat...M-am oparit la incheietura piciorului drept, dar rau de tot, nu va puteti imagina asa ceva, probabil unde dorm numai pe partea dreapta si transpir nu stiu, ca am pus mereu pudra de talc, ba sudocrem, ba de galbenele si nimic, parca arata mai rau pe zi ce trece si ma ustura de moor. Ce remediu f bun stiti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ank999 spune:
Maya crema din aia cu oxid de zinc pt fundulet de copil ai incercat? Intreaba la farmavie si de unguente mai tari care merg la iritatia de scutec la copii. Eu cred ca astea merg. sa treaca.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Vreau si eu un sfat...M-am oparit la incheietura piciorului drept, dar rau de tot, nu va puteti imagina asa ceva, probabil unde dorm numai pe partea dreapta si transpir nu stiu, ca am pus mereu pudra de talc, ba sudocrem, ba de galbenele si nimic, parca arata mai rau pe zi ce trece si ma ustura de moor. Ce remediu f bun stiti? www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
crema actovegin asta am folosit pt Antonia
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
![](zana.gif)
bamboletta spune:
se vede ca nu am dormit aseara...
Maya am crezut ca te-ai oparit..fript cu apa
Si eu cred la fel ca dermatita are legatura cu stafiloculpe corp nu are nimic doar pe fata,gat si urechi
Dastefa-Antoniei ia trecut dermatita...ma bucur tare mult ca sunteti mai binenici nu avea cum sa fie altfel
Iulya-stefy- noi rechizitele le cumparam fiecare parinte si le ducem la gradi..dar cred ca e mai bine asa cum luati voi la toti la fel...asa nu se cearta
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
![](zana.gif)
mayaione spune:
Pai Bambo asa arata, ca si cum m-am oparit cu apa fiarta, nu e ca o iritatie, arata groaznic, nu stiu cum am reusit.
roxana c. spune:
Maya, eu la copii le dadeam cu Nidoflor si mi s-a parut cel mai bun din toate cate am incercat, dar pare-mi-se ca are si antibiotic in ea si nu stiu daca-i indicata ptr gravide, dar din moment ce se da la bebelusi....cred ca-i ok, nu stiu sigur.
Pai daca esti deja in saptamana 38....putem da drumul zbuciumatelor, nu?
Gata, le-am scos:
Lacramioara, rechizitele le-am cumparat fiecare, lista ne-a dat-o in prima zi chiar. In afara rechizitelor, am dat 41 lei ptr caietele pe care vor lucra tot anul- 7 la numar, dupa 1 an de gradinita vor rezolva integrale deja
- si fondul scolii/ gradinitei....cu care sunt cea mai tare ( din parcare)
de 350 ron.
Apropo: majoritatea am vazut ca spuneati de 50 ron fondul clasei, dar : pe intregul an sau doar ptr semestrul asta? ( va rog eu, spuneti ca doar ptr sem. asta, sa ma simt si eu mai bine)
Ank, lasa ca si Calin deseneaza aiurea, ma uitam dimineata la desenele lor si cred ca al lui era cel mai aiurea, avusesera de desenat un strugure, un mar , o nuca si inca ceva, para parca era aia. Calin mazgalise strugurele ala putin si gata....
n-are rabdare sa stea sa bibileasca, sa fie atent....nuuuu...daca ar putea desena in timp ce alearga, cred ca ar fi ok dar din pacate nu se poate.
Aseara am repetat poeziile si cantecele, dar din cantece nu prea stiu melodia, asa ca am cautat pe net si am gasit ceva, daca am timp , diseara va pun linkurile.
si daca spuneati de sedinte: diseara e sedinta la bloc , maine am si la Oana si la Ana, una de la 17.30, cealalta de la 18, Marius voia sa mearga el la Ana si eu la Oana, ca va spuneam eu ca parintii de la Oana sunt care mai de care cu nasul pe sus, dar fiind prima, am motiv ca fug la cealalta sedinta si nu stau mult
, asa ca ma duc la ambele eu.
Deci...tot intr-o sedinta o tin!!!
bamboletta spune:
Maya-la Antonia am folosit cu succes Cutaden pt iritatii la fundulet...
Roxana-la noi e pe tot anul 50 ron dar e program scurt pana la 12
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Maya eu la iritatii la Dani folosesc Lutsine eryplast, iar la oo-le lu' unu ce-l cunosc eu, vara mai pune Mitosyl, banuiesc c-ai luat ceva deja...
Bambo dermatita atopica? off, coaja pe capsor mai are? dani e si el atopic, coaja in cap avu pana pe la 9-10 luni. iar dupa 18 luni au inceput la noi mancarimile si bubitele si alte cela...Antonia zici ca a scapat cu totului?
Zilele trecute vorbeam cu o amica graviduta, eu si o amica care are un copil de varsta lui Dani. Amica spunea gravidutei ca cel mai groaznic la un bebe sunt colicii, iar eu o contraziceam si ziceam ca e dermatita...
Dani are 110 cm si cam 20kg, dar d'aia tot picioare-carlige are. Inscrieti-l si pe el pe lista modelelor
ank nici Dani nu deseneaza, chiar azi mi s-a plans educatoarea. Toti tre' sa fie picasso's? si mi s-a mai plans ca-i 'imaduro' na, ce palaria mea ma fac? daca ar sti ea ca eu as vrea sa ramana ''bebelusul lu' mami'' pt totdeuna....
dastefa ati plombat??? yoy ce tari sunteti!! ma bucur de progresele Mirunei! la cat mai multe! Daria mananca multe dulciuri? sau sa-mi explice si mie cineva cariile de la ce vin? ca Dani se spala pe dinti tot la 2-3 zile, mananca ciocolata zilnic, sau alte dulciuri si n-are treaba...sa aibe a face si cantitatea de calciu ce-o papa la varsta asta?
iulia trimis pm
aelita ce facusi cu fondantul? eu zic pas deocamdata torturilor ca vara asta am pus vreo 2 kg, sa nu va spun de placinta cu branza de vaci ce buna mi-a esit saptamana trecuta
A-pro-pos...aelita si dayanara, am luat telemea din Lidl! buna buna!
rechizitele: la varsta asta, aici, se strang bani si se cumpara pt toti la fel. Aceasi culoare aceasi marime. Ar fi nasol unu sa vina cu chinezisme si altul cu hello kitty, sau sa stea educatoarea sa caute in teancul creioane care a cui e...
maya imi aduc aminte de fobia ta cu usa de la gradi! Nici la noi nu-i posibil sa scoata altcineva copilul de la gradi. sau daca-i ceva problema(doamne fereste mami si tati is in spital, sau chiar blocati in trafic) tre sa suni si sa anunti ca va merge cutare dupa copil. O amica si-a trimis angajata dupa fata la gradi si-a mustruluit-o educatoarea la telefon pe mamica asta vreo juma de ora!!
maine-i greva general-n toata Spania...deci nu-l duc la gradi, nu care cumva sa blocheze strazile careva...
Fug sa vad poze de Calin si mama sedintoasa
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
mi s-a facut pofta pe hrean! roxana-i de vina! copilu tau si cu mustati si cu plasture si cred ca si cu oala de noapte in cap, tot dulce e! iar surorile is doamnisoare mari deja. ptiuuu pe ele sa nu le pocesc
am vazut si poze cu dolores&family Pupam puiul de om
Am uitat sa spun ca am hotarat sa-l bagam la atletism. o ora sau doua pe saptamana. La inot n-au mai fost locuri.
noapte buna
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Roxana-la noi e pe tot anul 50 ron ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pai tot program scurt e si la noi
![](icon_smile_big.gif)
Dbunny, daca ai vazut hreanul ala....il gasesti in Carrefour
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
L-am masurat si pe Calin, are 100 cm si 16 kg, astea 16 kg le are de ceva vreme, nu mi se pare nici grasun dar nici slab, are un fundulet si niste copanele din care as tot musca
![](icon_smile_big.gif)
Dbunny, cum adica imatur
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Mie educatoarea mi-a spus ca-i cuminte....ptiu, sa nu-l deochi....imi venea sa-i spun sa-mi dea o poza in marime naturala, poate daca o vede si acasa , se linisteste si el putin
![](icon_smile_big.gif)
Despre carii....si Calin are, deja are 2 sau 3 maselute chiar plombate, in curand trebuie sa mai facem o vizita la stomatolog ca iarasi are carii la celelalte maselute
![](bang.gif)
Alta intrebare pe care am uitat sa v-o pun: mai e vreunul care mai bea cu biberonul?
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Noapte buna, fug la culcare
![](pupic.gif)
PS: o sedinta a trecut, m-am si enervat, m-am si distrat.....ma rog...din toate...
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)