Este virusul west nile noua gripa porcina?
M-am ingrozit gandindu-ma ca in viitorul apropiat vom fi invadati de stiri morbide cu oameni care mor din complicatii ale bolilor existente deja in corpul lor, si care se spune in final ca au murit din cauza acestui virus a carui existenta nu o neg,dar parca prea in fiecare sezon apare o noua boala/epidemie care sperie populatia Romaniei.
Cine va fi oare noul "Toni Tecuceanu" ? Cine ii va face pe oameni de data asta sa se vaccineze cu vaccinul care nu cred ca va intarzia sa apara?
www.gandul.info/news/tantarii-aduc-virusul-west-nile-in-romania-2-romani-au-murit-alti-7-sunt-in-spital-care-sunt-simptomele-si-ce-zone-sunt-amenintate-7059722" target="_blank">Una dintre stiri.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Raspunsuri
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim Virusul asta nu e nou, nu exista vaccin si nu exista tratament specific. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
Ma refer la isteria pe care o provoaca mass-media cu fiecare zvon despre o noua epidemie de orice.Cat despe vaccin,nu stiu ce sa spun,dar parca vad ca apare vaccinul minune care face copiii si batranii sa nu se imbolnaveasca,sau cine stie ce solutie cu care trebuie sa se unga toata lumea sa goneasca tantarii!
Sunt doi oameni despre care dr spun ca au murit din pricina acestui virus si se fac conferinte si intruniri cu privire la "epidemie" ,dar nu s-au gandit ca nu au schimbat formula solutiei impotriva tantarilor de cativa ani,si ca acestia se adapteaza,asa ca anul acesta solutia lor a fost apa de ploaie si tantarii erau roiuri-roiur peste tot.
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
anaemi spune:
cum am spus si la alt subiect "alt virus alta distractie " ...in rest nu am nimic de comentat
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Lali_mete spune:
In loc sa dati o steluta subiectului mai bine m-ati lumina si pe mine,se alarmeaza lumea degeaba sau nu? Este doar un subiect de presa ori este un pericol real aici? Sau ati da un link catre alt subiect asemanator deschis,daca exista .
Gabi_K spune:
ceea ce am auzit azi dimineata din mass-media: nu e acelaasi virus, inca nu exista vaccin.
Porcina va reveni cam prin iarna, si vaccinul de anul trecut nu mai este eficient impotriva lui, noul vaccin antigripal insa contine si antiporcina.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
lorelei_19 spune:
Cu aparitia atator virusi se imbogatesc concernele farmaceutice. Cand ma gandesc cate miliarde a castigat Novartis datorita gripei porcine...