Trombofilia o cauza a infertilitatii - 33
Raspunsuri - Pagina 21
RAMONELLA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamutz
Mie mi-a zis dr U sa intrerup aspenterul cand vine CM si sa reiau cand se opreste. |
Mersim mult de tot!Inseamna ca de la Aspenter este sangerarea.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
SARA_HS spune:
Floaredemac, da maine merg la Fundeni. Sper sa am vesti bune.
Si da, se deschide un nou centru Synevo, in locul Euroclinica.
Va pup.
O zi de luni cat mai usoara, maine.
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
Ruxandrada spune:
SARA, bafta maine! Iti tinem pumnii! 

AQristica, si pentru tine e o zi importanta maine, nu? Sper ca stii ca-ti facem galerie!

Va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamana util!

R.
14+ 
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
denisa220972 spune:
Fetelor acum am parasutat, am limba cravata, la noapte dorm cu ea pe perna, maine intru.
Floricicademac daca ai timp deschide cap. nou te rog.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
Ralu_mv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady Rallu am vazut ca te=au lamurit fetele de la fiv europa cum e cu protocoalele. Daca mai ai vrei nelamurire si ma pricep, te ajut cu drag. Week-end frumos dragelor ![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Multumesc !
De lamurit m-am lamurit decat ca mai bine nu mai pun intrebari ca ma sperii si dau in altele :)
Daca tu stii ceva in plus despre dupa ce criterii s-ar da protocoalele, poti sa-mi spui.

--------------
MTHFR C677T homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
floaredemac spune:
Aici gasiti capitolul nou: Cap. 34
Va pup si va doresc o saptamana usoara.
PS: Daca am gresit ceva, aveti mila - sunt racita "cobza"; - sunt super obosita si am de lucru in continuare in noaptea asta, si... nu in ultimul rand, bebe imi face cadou o greata teribila care m-a imprietenit foarte puternic cu toaleta. Eh, asta am vrut, asta am primit, numai sa fie bebe sanatos! Ca bucurosi le-om duce toate.![]()
8+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!