Trombofilia o cauza a infertilitatii - 33
Raspunsuri - Pagina 20
adrianaady spune:
Aristico e bun progesteronul tau, ce tot ai cu el acu?
pai daca ieri era 0.5, azi e 0.6 ea fa tu un calcul si vezi cit ajunge sa fie in ziua cu et.... la et tre sa fie sub valoarea 1. Deci esti cit se poate de bine, pe cuvint![]()
aristica spune:
aditule deci tu ti mortis sa malinisteti pe la toate topicurile!?
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, ca suflet bun vad ca deja ti-a dat! 

...acum chiar fug...
...sar'mana inc-odata
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
alla76 spune:
floricico, felicitari pt bebita in grafic!!!
SARA_HS, ar trebui sa ciotesti de multe multe ori incurajarea pe care i-ai scris-o Simoniei. Probabil ar fi bine sa faci asta inainte sa-l mai panichezi pe al tau din nou 
Ruxandrada felicitari pentru putulica 
te astept cu vesti si ma gandesc la voi!
anna_leah27
eu zic ca dorm nu numai de la utrogestan ![]()
brotacel vesti bunicele. bine ca s-a redus secretia!
ioana2010
duresoasa experienta prin care tocmai ai trecut.
Iti doresc din suflet sa gasesti puterea sa te mobilizezi si sa va ajute DD sa aveti parte de copilasi sanatosi si la termen.
balanta_tm 

tamaryllis, duci fata la primul ei concert!!
aristica, distractie si pofta mare la gratar! si...aristica, doamne ajuta sa citim numai vesti bune despre embrionii tai!!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
SARA_HS spune:
Ioana, imi pare rau pt.pierderea suferita. Neaparat sa faci analize genei MTHFR. Mergi la dna. Uscatescu, si cu siguranta, urmatorul FIV se va lasa cu unu-doi bebei voinici si sanatosi. 
Aristica, si mie imi place "CALIN" tot de la dl.Eminescu, dar si pentru ca, in tineretele mele, am cunoscut un Calin f. bine facut.
. Cat despre progesteronul tau, eu nu ma pricep, dar daca Aditzu tau zice ca-i bun, inseamna ca asa e! Ce-i cu tine, ai bagat vreun piciorus in butoi???
Floaredemac: Luca??
Alla, asa-s eu, cand vine vorba de mine, niciun gand bun nu ma poate consola, iar incurajarile pe care le fac altora, la mine nu merg. Viata mi-a tot dovedit ca ma urmareste ghinionul in cam tot ce imi doresc... 

Luni dimineata, dupa ce voi discuta cu dna. dr., poate mai schimb si eu un pic gandurile negre pe ceva sperante.
Si ziceam ca luni, dupa ce mai intorc de la Fundeni, ma odihnesc si eu, in ultima mea zi de concediu ramasa... si cand colo!! Mi s-a dezlipit faianta in bucatarie, si a cazut, asa ca luni voi sta cu muncitorii sa o puna la loc si, normal, voi munci in bucatarie, care va fi intoarsa cu fundu-n sus. V-am zis ca am numa' ghinioane!
VA pup pe toate si va doresc duminica placuta.

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
samira33 spune:
buna dimi fetelor
o Duminica frumoasa sa aveti
aritico,mai ai putin si "nasti"
sara,imi pare rau ca nu ai depasit "perioada neagra"
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
floaredemac spune:
Alla76 
Sara_hs, buna incercare, dar... nu. 
Tamaryllis, mi-am dat si eu cu parerea, de
...ca profan in domeniu, dar vad ca si alte fete care au experienta in FIV au fost cam de aceeasi parere in cazul Ioanei, asa cum a povestit ea. Intr-un fel e mai bine sa fie convinsa ca totul s-a intamplat dintr-o eroare la FIV, decat din alte cauze, nu? Poate asa are moralul mai ridicat. Dar sunt convinsa ca data viitoare va fi totul bine! Sa ii ajute Dumnezeu ei si noua tuturor sa avem fiecare un bebe sanatos!
8+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
RAMONELLA spune:
Salutare!
Fetelor am o intrebare...iar in legatura cu cumnata mea.A luat aspenter pana acuma,i-a venit menstruatia,si a inceput sa ia anticonceptionale,ca luna viitoare face FIV.Dar inca nu i s-a oprit menstruatia,deja e la ziua 10 de sangerare.Poate fi de la Aspenter cumva???L-a oprit acum 2 zile.Am citit pe prospect ca poate da sangeari.
Multumesc mult!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare! Fetelor am o intrebare...iar in legatura cu cumnata mea.A luat aspenter pana acuma,i-a venit menstruatia,si a inceput sa ia anticonceptionale,ca luna viitoare face FIV.Dar inca nu i s-a oprit menstruatia,deja e la ziua 10 de sangerare.Poate fi de la Aspenter cumva???L-a oprit acum 2 zile.Am citit pe prospect ca poate da sangeari. Multumesc mult! Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Mie mi-a zis dr U sa intrerup aspenterul cand vine CM si sa reiau cand se opreste.
floaredemac spune:
Fetelor, a racit fiu-meu, hop si eu dupa el! Maine merg sa imi cumpar niste oscillococcinum sau cum s-o fi scriind.Era exact ce-mi lipsea, de!
Sara, maine mergi la d-na dr? Bafta multa!
Edit: Am uitat sa scriu ceva: am citit ca s-a deschis un centru Synevo langa Fundeni, poate e util fetelor care vin din alte orase unde nu este - cu un drum rezolva 2 treburi de-odata. Sincer, eu abia am aflat chestia asta, daca e o informatie veche va rog sa ma scuzati!![]()
8+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!