Trombofilia o cauza a infertilitatii - 33
Raspunsuri - Pagina 14
SARA_HS spune:
Draga Juana,
Se poate sa fiu eu mai sperioasa si sa iau totul in tragic, nu neg, fetele imi sunt martore.
Nu am citit studiile de pe prima pg., eu ce am gasit a fost gugaleala pe pagini in engleza. Tu spui ca 10-20% din populatie au aceasta mutatie homozigota?? Pt. ca stii, problema pleaca de la faptul ca e homo, nu hetero.
( cine nu stie, crede ca vb. de de-alea rusinoase).
Si mai am eu INCA O DILEMA: mutatia asta inseamna ca organismul nu asimileaza acidul folic si vitaminele B, sau face pe nebuna cand, pur si simplu, organismul duce lipsa de ele?
Si, ca sa inchei cu o veste buna: se pare ca, avantajul mutantelor homozigote MTHFR e ca, datorita mutatiei, sunt mai putin afectate de cancerul colorectal. ( tot dintr-un studiu).
. Daca o fi asa, probabil si mama mea are la fel, pt. ca ea a scapat f. usor si definitiv de un neoplasm de col uterin, descoperit in urma unei sangerari nelalocul ei...
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
denisa220972 spune:
aristica facu-si mama, facu-si ca nu vede omul pe unde umbla, daca doresti cu mare placere.
Felix76 notat comanda,
maine dimineata te invit la un capucino virtual
. Draguta pune mintea la contributie si reamintesteti cum se chemau ovule ( ca pe mine ma intereseaza aplicatorul
).
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
dangabriela spune:
Canesten Gyn ovule pt candida, are aplicator, dar eu stiu ca in sarcina nu este indicat sa folosim nici un fel de aplicator. Este f dur si poate provoca leziuni.
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 18sapt +
SARA_HS spune:
Denisa
.
Fetele, eu plec, ma stramut la showroom, am ceva treaba pe acolo.
Ne vedem diseara.
Burtici, aveti grija de voi!!
Pup la toti!
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
felix76 spune:
Si-a amintit baba batrana http://www.efarma.ro/products.php?id=3460. Vedeti ca sunt si fara aplicator, sa cereti cu...
"Tehnica" de folosire a aplicatorului este pastrarea lui in spirt dupa ce a fost spalat bine cu gel de pasarici. Pentru partea din interiorul lui eu folosesc betigasele de urechi sapunite, d-alea cu 2 capete cu cum a folosit base... Procedura se repeta atat inainte cat si dupa utilizare. Daca aveti alte idei de sterilizare a "dispozitivului" le astept cu interes! Eu l-am introdus nu pe tot ca mi-a fost frica sa nu ranesc ceva pe acolo. As folosi degetul dar am asa o lehamiteeee.
Multam pentru capucin, tin minte! Se poate pastra pana luni ca maine sunt dusa si nu ne putem intalni nici macar virtual. 
Sara, bune vestile date, inseamna hemoroizii mei sunt sanatosi tun, nu se cancerizeaza! 
Si eu stiam ca persoanele care au deficit de acid folic nu fac cancer, mai ales prostata ar fi influientata de ac folic mult.
Floricelule, tu parca facusei rost de o programare sa-l vezi pe bebita! Ceva vesti? 
Gabita, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe! Mai da cate un semn cand ai timp.
Pup gascoteca de mutante si va spun de azi sa aveti un we placut!
Felix
16+
floaredemac spune:
Saru-mana, Felix! Deci e relativ normala chestia... De-aia mi-e si mie teama de aplicator, vorba lui Dangabriela. Cand ma gandesc ce usurel m-a controlat joia trecuta dr, mi se pare ca eu bag buldozerul acolo cand pun ovulele
si tot curg afara!!!
Faceti un pic de galerie ca peste o ora jumate merg la dr, sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Sara, iubito, esti tare pesimista! Citesc postarile tale si imi dau seama ca te-au cam daramat rezultatele analizelor, dar sunt sigura ca vei putea duce o sarcina la capat cu bine mai ales ca stii cu ce te lupti. Informatia inseamna putere, o sa ai puterea asta! 
Dangabriela, ma bucur ca nu te lasa bebe sa dormi, cu cat da mai mult din picioruse cu atat e mai bine - inseamna ca e sanatos, si nu e doar o vorba in vant, stiu eu ce stiu! Sa vezi ce dragut va fi cand o sa sughita! 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural, acum

Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Felix, am uitat sa iti spun ca mi se pare super compozitia produsului respectiv -e bine de tinut minte! Ca pe d-na candida degeaba o tratezi cu canesten si alte minuni, tre' sa-i dai ce-i place! ![]()
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural, acum

Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
simonia spune:
pentru ca am inceput sa " ratacesc" sau imi gasesc "calea" pe la "mutante", treceti-ma si pe mine. 42 ani, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit, LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote
nu stiu inca sigur ce inseamna asta si de aceea sunt ![]()