Trombofilia o cauza a infertilitatii - 33

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Ati disparut toate deodata. Noroc ca mai vine Aristica si invioreaza forumul.
Sau trebuie sa mai cad eu in butoi, ca sa va "oblig" sa scoateti capsoarele la iveala?
Haideti sa va mai spun una: am rascolit prima pagina a subiectului, in cautare de mutante asemanatoare cu mine, si am dat peste Miki-miki.
Stie cineva ce mai face? A ramas graviduta, cum, e ok?
Ca acum mi-a intrat morcovelul ca daca nu mai pot ramane gravida natural? Iar noi n-avem bani de FIV sau alte minuni .

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pai Miki cred ca era intr-un concediu mai prelungit, nu?
Saru-mana , Aristico! Eu bag mana-n foc ca sm e de la sado-maso, dar nu-i nimic acum, macar ai gasit ceva pe masura mea, ca vad ca la vorbe bune nu reactionez! Da fara mila!
Voi ma "bagati in boala" cu clexane, iarasi ma intreb mie de ce nu mi-o fi dat?
Brotacel, ma gandesc si ma rog pentru tine sa fie bine. La mine scurgerile au tinut cam o saptamana la primul copil, dar s-au diminuat pe masura ce am luat duphastonul si vit. E. La a doua sarcina din pacate chiar daca s-au diminuat, era deja tarziu. Cum ai spus si tu, unele femei au ca o menstruatie peste sarcina, si asta li se intampla de mai multe ori in timpul sarcinii, poate faci parte din categoria lor. Si mie mi-ar fi teama de clexane fara prescriptie, sincer, fiindca nu as sti cat sa fac, in functie de ce se calculeaza. Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor: daca nu ai sange ci doar ceva maroniu, la eco era bine, poate totusi se elimina doar ceva sange ramas pe acolo de la menstruatie. In cazul meu, explicatia a fost ca organismul meu simtea sarcina doar pe un ovar, celalalt continua sa lucreze oarecum normal. In primul caz a fost bine la mine, in al doilea nu a mai fost. Ce-o fi fost cu adevarat, nu stiu. Oricum ma deprimi groaznic cand spui de sanii nedurerosi, ca ai mei sunt ca de fata mare . Bine macar ca am o greata de zile mari, ceea ce iti doresc si tie (nu din rautate, din contra). De vomitat nu am mai facut-o de cateva zile, dar nici cu fiu-meu nu prea s-a intamplat asa devreme si nici f des. Stiu ca e f greu sa fii tare, dar macar incearca. (eu nu sunt in stare desi nu am niciun semn negativ, ci ar trebui sa ma bucur chiar ca nu stau cu capul in wc toata ziua).O sa vezi ca ies bine analizele, uite si partea buna: ce te faceai daca trebuia sa astepti 2 saptamani pt rezultat, cum e la mine?! Hai ca m-am lungit....dar macar un pic poate te-am incurajat si eu.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural, acum
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

SARA_HS am primit PM , am luat medicamentele maine le trimit, ma facut sotul "bisnitara" de medicamente, o cutie intrega 55 ron si una 6 pastilute lipsa, 45 ron, in total 100 ron. Fug la mama soacra sa mananc, ca vad o foame, revin mai tarziu sa-i spun lui aristica cum este cu marca de masinii promisa lui ficiorsu.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Apopos de ce a scris Pricoapa, despre Coltea si Fundeni.
Si eu am fost la ambele.
Prima data la dr. Avram, facut analizele obisnuite iesit bine; m-a intrebat de istoric familial, insa a trecut cu vederea problemele cu inima ale bunicului, precum si varicele profunde dintr-o parte a familiei, iar de povestea cu anticonceptionalele nu a avut timp (toate astea i-au dat de banuit imediat dr. ., care mi-a pus mai multe intrebari decat as fi stiut eu sa raspuns, ca de, uitasem de atunci)
Mers la dr. ginecolog (la Euroclinic, monica carstoiu parca) ea a spus ca nu da doi bani pe analize facute la Coltea, ca "acolo ies analize bune si copiii tot mor", ea mi-a dat trimitere la Fundeni, la dr. U. Acolo v-am scris ce analize mi s-au facut(in cap trecut parca), toate bune si frumoase, evident nu m-au intrebat de ceva probleme/istoric personal/familial, in afara de sarcina pierduta. Asa ca am zis ca e totul ok.
Dar uite ca nu a fost.
Eu nu sunt suparata pe nimeni, pt ca nimeni nu e perfect, niciun doctor macar. Iar dr. U, la cate paciente are, care sunt gravide si cu probleme mari de gestionat, nu ma mir ca nu are timp sa poarte o conversatie ampla cu mine, si mi-a adresat cuvinte taioase care m-au facut sa plang. ( ref la faptul ca sunt prea traumatizata de ce mi s-a intamplat dpdv al sanatatii si de asta nu mai raman, de parca daca ea radea de mine in fata celorlalte, imi dispareau probl. psihice :) )
Nu ma intelegeti gresit, eu o apreciez pentru tot ceea ce face pentru atatea si atatea fete cu probleme, dar nimeni nu e perfect, si fiecare are pasarelele lui :)

--------------

Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ralu, asa e - uneori pur si simplu nu esti pe aceeasi lungime de unda cu un dr, poate sa fie si profesorul profesorilor, etc. Si eu am patit-o cu un ginecolog, in schimb despre altul cu care puteam sa discut foarte usor si clar, foarte multe persoane mi-au spus ca e un imposibil si un increzut.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural, acum
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

am primit acum rezultatul la progesteron si e 110.3 nmol/L. am citit pe sfatul medicului la interpretare analize cae normal in primul trimestru intre 32-140.
deci e bine voi ce spuneti, am 8 saptamani si 2 zile, de la asta sa fie scurgerile maronii?

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

SARA_HS am primit PM , am luat medicamentele maine le trimit, ma facut sotul "bisnitara" de medicamente, o cutie intrega 55 ron si una 6 pastilute lipsa, 45 ron, in total 100 ron. Fug la mama soacra sa mananc, ca vad o foame, revin mai tarziu sa-i spun lui aristica cum este cu marca de masinii promisa lui ficiorsu.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Pfffiii, mi s-a rupt un brat la ochelari. Ce ma fac eu acuma, ca sunt si chioara. De scris pot, ca stiu tastele, dar ce ma fac cu cititul.
Am mijit ochii de la 50cm distanta de ecran si am vazut mesajul tau.
Vreau sa spun ca am sunat acusica pe nr.de telefon pe care am vb. aseara, si a raspuns un barbat, am cerut cu Denisa si mi-a zis greseala... sau, poate, chioara cum sunt, n-am vazut bine numarul s-am sunat vreun client? ( ca e tel. de serviciu).
Multumesc mult de tot pt. medicamente!! As vrea sa iti mai trimit banuti ca sa imi mai cumperi vreo 2 cutii din Ungaria, dar cum sa fac? S-o pun pe sora-mea sa se intalneasca cu tine, sau imi mai poti lua tu ( daca ai banuti) si ti le platesc tot ramburs? mult, m-ai salvat!

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Ralu, si pe mine m-a luat un ginecolog mai "tare" cand am plans in cabinetul lui, si a concluzionat ca, fiind plangacioasa si negativista, asa pierd sarcinile. Dupa care m-a sfatuit sa raman insarcinata, ca sunt femei care pierd de 5-6 ori inainte sa poata naste un copil sanatos, si eu s-ar putea sa fiu din acea categorie... No comment, nu?
Un medic care nu iti da vreo investigatie de facut, sau prescrie un tratament, ci doar iti vorbeste de "alte femei" si te pune sa incerci la nesfarsit, da, e de acuzat ( sau de lasat).
Nu ca vreau sa ii iau apararea, dna. U. e mai acida uneori, dar n-o face nici din indiferenta, nici din rautate, ci intotdeauna ne critica la modul constructiv. Si de mine s-a luat ca plang si ma lamentez, dar mi-a facut morala facandu-mi si analize si tratamente... Sunt acolo cazuri si cazuri, unele mai disperate ca altele, iar uneori se simt si ele obosite sa ne ia pe toti cu usurelul.
Dar tu ai facut vreun tratament, in sarcina? Stiai de mutatie inainte? Eu am aceeasi mutatie ca si tine....
De cat timp incerci sa ramai insarcinata, de spui ca nu mai poti ramane??
( scuze pt. rafala de intrebari, probabil ai observat ca eu sunt cea mai aiurita pe aici si intreb de toate pe toti)

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

SARA_HS - barbatul care ti-a raspuns nu stie ca nevastasa mai are un "nume" el saracu stie ca sa insurat cu una Mihaela si atat sau ii mai spune si "Cocuta"(de la mondeni, secretarea lui Oprescu) iti trimit pe PM nr. de telefon care il am in permanenta. Ma duc sa recuperez telefonul si te sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

denisa, tare faza oricum

m-ati distrat cu numele, m-ati scos din starea in care sunt, aceeasi cu vremea

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput