Infectare cu virus West Nile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

mai, mai sa fie....
si cum stateam eu ieri comod pe canapea si butonam la telecomanda, scarpinandu-mi tacticos piscatura de tantar de la glezna....ce titlu mare si rosu imi apare in fata ochilor ia ghiciti?

in secunda 2 deja simteam ca ma sting....

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

...inseamna ca eu am murit deja...

gata nu mai zic nimic

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

off topic: m-a ros curiozitatea si m-am uitat prin pozele de la semnatura. Sunteti o super familie frumoasa! si se vede ca sunteti niste parinti mandri de minunile lor!
Apropo, fetita ta e cu 2 zile mai mare decat a mea , hai pe la pepenasi 2008! mai povestim acolo!

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Deci anul asta este tantarul la putere, am scapat de porcina.Ma intreb la anul ce o mai fi?

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am gasit niste informatii cit de cit pertinente

www.evz.ro/detalii/stiri/ce-este-virusul-west-nile-si-cum-ne-ferim-de-el-904668.html" target="_blank">Ce este virusul West Nile #351;i cum ne ferim de infectarea cu el

Apar cazuri in fiecare an, in 1996 a fost epidemie. Streinu Cercel sustine ca multa lume are imunitate din cauza epidemiei din 1996. Nu e cazul copiilor care s-au nascut dupa 1996.

Mai scrie acolo ca august e luna de virf si ca trebuie sa ne ferim de tintari.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu eram 100% convinsa ca anul acesta va fi trasa la raspundere OAIA...
n-a fost sa fie...poate la anu

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Pentru cine nu are nevoie sa fie informat - oile sunt de vina

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

eu eram 100% convinsa ca anul acesta va fi trasa la raspundere OAIA...
n-a fost sa fie...poate la anu

Oaia a fost la "Foot and Mouth Disease"

Eu ma crezut ca urmeaza pestii sau fructele de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu cred ca pentru cele doua persoane care au murit, (cu tot regretul pentru pierderea de vieti),e un mare tam tam, si nu inteleg de ce! Sa fim seriosi, intr-o zi mor mai multi oameni calcati de masini si nu s-a decretat nici o pandemie de accidente. Desi cred ca asta chiar ar fi necesar!
Si cu capusele a fost o isterie la un moment dat; sunt cazuri, se intampla, e adevarat, e bine sa fim precauti, dar e cam greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Noi am ajuns la spital cu mama, cu dureri puternice de cap, stare de dezorientare, varsaturi. Desi medicul nu a s putut sa-i puna niciun diagnostic, de fapt i-a scris insolatie pe biletul de externare, nici macar nu s-a gandit la acest virus, desi simptomele existau. Concluzia mea e ca se face caz doar in presa, nu cred ca este o amenintare reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pe fii-mea au intepat-o tzantzarii de fata si cap..si s-au infectat bubutzele..erau purulente si inflamate...si a facut o sumedenie de ganglioni la ceafa si gat..era agitata...in rest manca bine....nu avea febra.nu voma...am fost la pediatru cu ea..mi-e dat antibiotic ZINAT pentru copii(siropel)...probiotic...antialergen...si unguient...si mi-a spus ca
acesti ganglioni i se vor reabsorbi si in trei luni..sa nu ma sperii..si ca a facut un fel de infectie in sange de la ei..stafilococ...nu stiu cum...
oricum am fost foarte speriata...mai ales cu stirile astea..
sper sa fie bine..a zis ca nu e nevoie sa fac analize la sange..
asa ca..nu-i motiv de ras si gargara mamici..atentie..sa speram ca nu vor mai aparea acum ca s-a mai racit!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

haideti sa fim seriosi cu atata tam tam cat se face peste tot
cu gripa porcina nu le-a tinut faza de pandemie, iar acum OMS-ul nu stie ce sa mai scoata sa panicheze lumea.
este un virus creat in laborator, ca si celalalte de pana acum, vezi gripa aviara, gripa porcina, asa ca era de inteles ca v-a urma o alta tampenie, care sa isterizeze populatia.
sa ne fereasca Dumnezeu de mai rau

Mergi la inceput