Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Minunatele mele eu cred ca am facut o minunata enterocolita .Am niste crampe ingrozitoare de ieri dimineatza ,de azi noapte au inceput si frisoanele si voma,iar dimineatza si diareea. Groaznic.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Crig
Lali insanatosire grabnica..

Noi acest wk suntem formatie completa...
Numai bine si voua

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Buna ,fetelor ce mai faceti , eu am smotruit de dimineata dar mai am cate ceva , ca de maine iar de servici
ADINUTZA ce sa spun si eu sunt ZOMBI dupa tura de noapte , abia astept sa inceapa mandra gradi sa mai pot dormi si eu dupa tura 2-3 ore
Am mutat fata la gradi nr 10 cu program prelunsit imi puteti spune cate ceva despre educatoare , daca a-ti auzit cate ceva
Vreau sa cumpar la cineva , o colega o floare de apartament dar care sa se ingrijeasca usor , imi poate careva recomanda ceva
ALINA am uitat sa iti spun concediu placut
Gata fug sa termin si restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

I'm alive!
Forumistele mele dragi, am revenit! Gata, m-am operat, de polipi, as spune acum, suna mai simplu asa. M-am dus marti si m-am intors vineri, eu am condus. Am rezistat! Acum ma refac, am interdictii! Ma bucur ca am revenit acasa, fetel mi-au simtit lipsa, la fel si tati(el n-a putut sa vina cu mine la Buc).

N-am citit nimik din urma...sper sa recuperez! Numai bine!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Va salut si eu in mare graba!
Crixia, bine ai revenit, daca ai condus inseamna ca te simti bine. Insanatosire grabnica!
Lali, si tie la fel, ai grija de tine! Nu cred ca te incalzeste cu nimic, dar si a mea face exact la fel, imi aduce cadou numai lucruri primite de ea( de obicei prea mari), mai ales cele care nu-i plac, si nu ezita sa mai imi si spuna, asta ma scoate din sarite cel mai mult,:- Dragam asta am primit-o de la cutareasca, dar n-mi place asa ca ti-o dau tie!!.Asa ca...Tot spun ca o sa-i fac si eu la fel de ziua ei, sa-i duc inapoi cadourile primite de la ea, sa-i spun ca nu-mi nici mie, dar , de fiecare data, nu ma lasa sufletul.
Adinutza, in sfirsit, ai dat un semn de viata. Te invidiez si ma bucur pentru tine ca ai drept soacra o "Doamna".Ma bucur sa aud ca exista si persoane care se inteleg foarte bine si-si iubesc soacrele.
Dana, lulu, distractie placuta in continuare!
Gabi, ce fac smecherasii?

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Mariuca!

Scuze intarzierea. Si in avans :

La multi ani fericiti Alisia!

Lali, iti doresc insanatosire grabnica!

Crix, ma bucur sa te aud sanatoasa!

Adinutza, am fost joi la Ikea . Scuze, nu am auzit telefonul aseara. Iti imprumut catalogul, daca vrei.

Am intrat pe fuga peDC, inainte de nani copiilor , ca nu mai am timp deloc. Sunt varza la toate capitolele. Am intrat pe ultima suta si cu pregatirile de scoala. I-am instalat azi biroul Mariei, ingramadit in camera lor veche, pentru ca nu e nici o sansa sa terminam lucrarile de sus intr-o saptamana si sa nutam copii in camere separate, dar usor-usor o facem si pe asta. In reat sunt foarte obosita, nu reusesc sa dorm prea mult noaptea, dar asa dormi toata ziua .

A, i-am luat Mariei scaunul roz de la Ikea si lui Stefan pe celalalt, din link-ul dat de Dana, albastru. Mariei i-am luat si o lampa de birou acelasi roz, plus covorul cu roz si ma declar multumita. Eu, care nu suportam rozul, m-am prostit la batranete .

Mergi la inceput

Si noua ne-a instalat tati azi acelasi scaun roz de la ikea, Cornelia, , si biroul de la Elvilla.Nici eu nu suportam rozul pina sa o am pe Ayli, acum port si eu roz, deci eu m-am prostit mai tare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!

Crixia, sanatate multa!!! cum a fost interventzia...in toamna asta ar trebui sa-i scot si eu Nanei (inca ma gandesc cand si cum si mai ales cu cine???...)

Cornelia- sa stapaneasca scaunele sanatoshi! vreau si eu catalogul la studiu (l-am devorat de pe net, dar pe hartie e altceva...deshi am interdictzie la Ikea in urmatorii 2-3 ani)

Lali- ce relatzie contradictorie in sentimente ai cu soacra good 4U?!

Mergi la inceput

Dana, si eu am operat-o pe Ayla de polipi, acum 2 ani.Dupa multe analize si consultatii pe la Bucuresti , pina la urma, ne-am hotarit sa o operam aici. Am operat-o la doctorul Comsa, care este foarte ok, sub anestezie totala, mi s-a explicat ca astea sunt noile norme europeene, si Ayla s-a simtit foarte bine, iar a 2-a zi de dimineata ne-au dat drumul acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Happy- tot la dr Comsha a fost disgnosticata si ea, urmeaza sa ma decis eu...si e atat de greu
las' ca te mai chestionez (adik sacai)cu intrebari cand ne vedem

apropo...facem o intalneala saptamana viitoare???cat mai e cald, sa ne intalnim in curtea aia cu jocuri multe din eforie nord....

Mergi la inceput