Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Am revenit...
Urez si eu multa sanatate baietilor Marianei, sa fie sanatosi si sa aibe noroc in viata!
Numai ganduri bune tuturor celor care au avut de sarbatorit ceva sau pe cineva in ultimul timp
Cand ma gandesc la petreceri ma apuca depresia instant pentru ca in septembrie am 3 nunti -obligatii mari, la care nu am cum sa lipsesc, un botez, ziua mea, a tatalui meu care face 60 de ani, si party-urile a 3 prieteni de-ai copiilor mei.
In concluzie nu stiu daca vom produce atatia bani cat sa onoram toate invitatiile

Mergi la inceput

Ma lasa bateria la notebook, cat se incarca dau o fuga prin bucatarie sa improvizez ceva pentru o cina romantica pt ca de mult timp nu am mai fost doar noi doi singurei acasa...ori eu, ori el cu copiii, prietenii stiu de ce
Ghiuli, locatia cu P si A mentionata de Dana e Potarnichea mea, unde daca vreti mergem si facem o "zacuscra" Dana, piscina sta frumos in cutie, vara asta am preferat-o pe cea de la Cocor

Lulu, drum bun!
Dana, vreau si eu la Paltinis, la casa memoriala a lui Noica...la Cisnadioara si sa ma plimb cu barca pe lacul din parcul de la marginea Sibiului- parca Muzeul satului sau ala e la Bucuresti Greu mai procesez la ora asta! Cert e ca vreaaau si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!

Adinutza, pai urca in masina si hai incoa'...a fost super vremea azi, am vizitat magazinele de la orash si mi-am achizitzionat cate ceva, centrul, maine si dum e targul anual al olarilor- ajungem duminica sa vedem si noi, oricum eu sunt indragostita de ardeal, de oamenii de aici, de obiceiurile lor ( s-a mirat si sotz ca prin sate e curatzenie lucie, iarba tunsa regulamentar in fatza portzii, etc...nu face primaria, fac oamenii, i-am vazut cu ochii nostri, nu asteapta pomana de la stat ca sa fie curat, casele ingrijite, cu flori la geamuri/balcoane...o frumusetze)
maine vine si Cuscra in zona, asa ca e rost de cafegeala si gratareala
avem in plan sa vizitam muzeele, gradina zoo, sa mergem cu trenuletzul si sa vedem imprejurimile, plus sa ne odihnim, ca de aia am venim

va pup, daca nu cad franta (nu m-am obisnuit inca cu aerul de la 1420m)

p.s. eu pe subiectul soacra nu discut!!!sunt la a doua, sa fie sanatoasa...dar cu nici una n-am intrat in tete-a tete-uri...ii vorbesc cu doamna, distanta regulamentara ca la office, o ajut cand cere cate ceva, dar atat!
cateodata, ma gandesc ca si eu voi fi soacra unei fete...sper sa-mi tzina Dumnezeu neuronii intregi si sa n-o prigonesc, plus si a unui baiat - pe ginere e stiut ca-l iubeste soacra
sanatosi sa fim, ca trecem prin toate!
aaa, plus ca mamele de baietzi sunt cele mai rele soacre, alea de baiat si fata (cum e cazul meu) sunt mai indulcente cu nora

nurorilor din Gashca, rabdare si numai bine!!!

Mergi la inceput

Ma vad obligata sa scriu si eu cateva impresii despre soacra mea, pe care o cunosc Gabi(fina), Dana Madam, Tania, Dana Alex.
wow ce cunoscuta e Nu ca ar fi vreo vedeta! E doar o doamna foarte cumsecade, o mama adevarata care stie ca scopul nostru in viata e acelasi, si anume sa-l vedem pe Iuli fericit.
Ne iubeste foarte mult pe mine si pe copii, ne rasfata cam tare uneori, dar avand in vedere ca suntem singuri la parinti si eu si sotul meu nu strica niciodata prea multa afectiune. Sentimentul e reciproc, si eu o iubesc, si imi doresc ca si copiii mei sa aibe noroc de socri buni. Soacra mea e calma, buna la suflet, nu am auzit-o vreodata vorbind de rau pe cineva, e generoasa cu noi dar si cu strainii, e o femeie desavarsita si mai presus de orice a facut un baiat super

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ADINUTZA

.... mai presus de orice a facut un baiat super

asta o caracterizeaza si pe soacra mea...restul, e poveste!

Adinutza, in privinta soacrei tale...si eu o admir fff mult, jos palaria in fatza dumneaei!

Mergi la inceput

....hai si-o felie de chec de casa, Ema ce bine sunau foetajele tale de ieri...trezirea, cafeaua shi punetzi-va pe treaba!...o noua zi incepe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

v-a fost dor de mine ? Ori nici nu ati sesizat ca lipsesc ? Mie imi curg mucii rauri,rauri,am ochii rosii,frisoane si nervi,multi nervi de-mi vine sa pe toata lumea care imi spune ceva ce nu-mi convine. Voiam ca azi sa emigrez catre mama-soacra sa ne zacuscarim sau macar sa imi coc vinete si ardei,muulti ardei ( sunt innebunita dupa ei),daar din motiv ca as putea muri cu ei amandoi atarnati de gat nu ma incumet. Ei amandoi adica socrii.
Si eu ma simt datoare sa mai zic ceva de socrii mei,pentru ca ma veti citi mereu carcotind cate ceva la adresa lor dar si laudandu-i si atunci veti crede ca ma schimb dupa cum bate vantul . Ei bine nu eu ma schimb,ci ei. Eu am aceeasi parere : sunt oameni minunati,ne ajuta mult de tot,vin sa ne vada in fiecare saptamana,ne sfatuiesc,uneori chiar prea mult si parca prea sunand a ordin ,dar sunt mult prea bagareti si nu au pic de incredere in noi sau in judecata noastra. Nimic nu ma doare mai tare decat sa mi se spuna ca nu imi cresc copilul cum trebuie,ca nu sunt in stare sa am grija de el pentru ca are o vanataie pe obraz. si ma mai doare si cand nu pot decide singura daca sa ii cumpar ceva copilului pentru ca dupa aceea "am dat banii pe prostii". Noi cheltuim cu prea multa usurinta pe prosti,ei sunt prea stransi la punga, nu pot sa va spun ce cadouri ii aduce soacra de ziua mea...bluze primite de ea,pantaloni care ori imi sunt mari/mici ori sunt de e vremea strabunicii. Niciodata nu am primi ceva noi de la ea ,si ma intristeaza cand vad ca parca nu pune pret deloc pe mine. In fine,eu tot o iubesc pentru clipele alea in care suntem apropiate,in care imi e ca o mama si ma lasa sa o imbratisez asa cum as imbratisa-o pe mama mea si nu mai am cum,pentru clipele in care ma asculta fara sa ma critice,pentru privirea pe care o are cand il tine pe Paul in bratesi pentru ca ( Adinutza) l-a nascut pe sotz si l-a facut barbat bine si iubitor.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
La multi ani Mariuca (crig72)! Sa cresti mare, frmoasa si sanatoasa!
Cristina(crig) sa va bucurati de printesa vosatra si sa o vedeti realizata si cu toate visele implinite!
Dana si Alina distractie placuta in co.
DanaAlex spui ca ai plecat cu haine de vara, lasa ca acolo poate gasesti lucruri mai frumoase si cu aer de occident.
Andata multumesc pentru aprecieri la adresa mandrelor ! Intr-adevar, mandrele vor fi amandoua la gradi anul acesta, Alex la grupa pregatitoare, Teo la grupa mica (deja imi spune ca ii este dor de gradi ).
Adina ce bine ca ati ramas si voi singurei!
lali multa sanatate! Vremea asta este inselatoare, asa ca...
jone ce face Bia? A scapat de scaunul moale? Daca nici smochinul nu merge, treci pe decoct de coaja de stejar, la o cana pui o lingurita de "planta" si fierbi la jumatate, ii dai o lingura la o ora, de cateva ori (2-3-4) . Este buna la gust si are efect sigur. Noi l-am incercat si a avut efect imediat. "Plante" o gasesti la orice plafar, costa in jur de 2 lei o cutie.

Va doresc we placut!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Multumesc din suflet pentru urarile voastre si pentru telefoanele primite!Eu nu am scris de foarte mult pe DC(sa nu ma intrebati de ce...) M-am bucurat ca v-ati adus aminte de Mariuca mea.Azi noapte am stat si m-am "imbatat" cu amintiri...Numai bine va doresc si voua si sanatate!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna fetelor! am intrat sa va salut. sunt pe fuga,
urez si eu un sincer La Multi Ani sarbatoritilor din aceasta perioada.multa sanatate si numai bucurii.
Pup!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput