A trecut un an.....
Raspunsuri - Pagina 3
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeaben Azi se implineste un an de la despartirea noastra,ciudat si trist,cum niste simple date pot schimba de pe o zi pe alta viata cuiva.Pana ieri eram o familie,cu bune si rele,ca,deh...asa e in familie ,si azi,deja,m-am trezit singura in casa pe jumate goala...goala de ""sufletul meu pereche"",de cel care trebuia sa fie jumatatea mea.Am ramas doar cu puiul si cuibul gol....sufletul pustiu si multe lacrimi. Si uite,a trecut un an,ce an....Doamne.M-am reinventat in acest an,nu credeam ca voi mai gasi putere,dar D-zeu sau cine,nu stiu,mi-a dat,poate doar chipul copilasului meu care astepta de la mine sa fiu aceeasi mamica vesela si atenta si plina de dragoste pe care o stia,cu lacrimi ascunse intre perini cand el dormea.... A trecut,nu stiu cum,sau mai bine zis,e pe trecute,ha...ha,daca pot spune asa.Inca mai persista un gol,un frison rece pe sira spinarii la gandul ca mi s-a intamplat mie asa ceva,ca viata mea s-a intors upside down!Dar,stiu ca greul abia incepe,adica am un drum lung in fata,de parcurs,trebuie sa-l pot parcurge,nu sunt singura,nu pot fi egoista,este continuarea mea pe aceasta lume,care are incredere in mine,asteapta sprijinul meu. N-am crezut ca va trece,dar cineva a zis simplu""timpul vindeca ranile"" Viata mea acum incepe...adica viata mea adevarata,necenzurata,sunt EU,asa cum simt si cum vreau.Mi-am recastigat respectul de sine,increderea zdruncinata.Acum pot lupta cu viata,chiar daca pare greu,am putere.Am platit greselile,daca am avut..acum a venit vremea mea....sa traiesc! Andreea,mami de Andrei nazdravan |
Capul sus, privirea inainte! E singurul mod in care vei putea vedea pe cine iti scoate viata in cale, atunci cind negresit iti va scoate pe cineva in cale, mai devreme sau mai tarziu.
Yasmine spune:
citat din mesajul lui andreeaben ...E infint mai bine acum,chiar daca simt acut lipsa unui ""tata"" pentru Andrei,pentru ca e foarte dificil si incapatanat,stie ca-l iubesc enorm si mi-a prins multe slabiciuni si acum nu prea ma mai asculta,decat cand vede ca s-a ingrosat gluma rau de tot si mi-am iesit din ""pepeni""... Andreea,mami de Andrei nazdravan |
Am iesit saptamana trecuta cu o prietena, care nu mai traieste cu tatal copilului ei impreuna, cu fiul ei si cu cei trei copii ai mei si cu sotul meu, care nu e tatal biologic al celor doi mari ai mei.
Sotul meu se juca cu cei doi mari si fiul ei vroia ca "tata" sa faca si cu el la fel. Sotul meu, a costatat ca in asemenea cazuri lipseste tatal, dar prietena mea a raspuns, ca datorita faptului ca tatal copilului ei nu s-ar fi jucat asa cu fiul ei, nu are remuscari ca nu mai e cu el.
andreeaben spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Am iesit saptamana trecuta cu o prietena, care nu mai traieste cu tatal copilului ei impreuna, cu fiul ei si cu cei trei copii ai mei si cu sotul meu, care nu e tatal biologic al celor doi mari ai mei. Sotul meu se juca cu cei doi mari si fiul ei vroia ca "tata" sa faca si cu el la fel. Sotul meu, a costatat ca in asemenea cazuri lipseste tatal, dar prietena mea a raspuns, ca datorita faptului ca tatal copilului ei nu s-ar fi jucat asa cu fiul ei, nu are remuscari ca nu mai e cu el. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Da,Yasmine,asa e,ai dreptate.Si eu am ajuns la concluzia ca nu dupa timpul petrecut cu tatal lui biologic plang...sau tanjesc,ci dupa un timp de calitate cu un tata de "calitate".Asta simt,si imi plange sufletul...In parc,in fiecare zi,Andrei al meu cauta cate un tatic care se joaca cu copilul lui si merge acolo,zicand "Tati de copil "x"te rog te joci si cu mine?"Nu ma vrea pe mine ca partener de fotbal,desi eu sunt dispusa sa alerg cot la cot cu el,isi doreste o prezenta masculina care sa ii fie tovaras de joaca.Noroc ca exista tati cumsecade care se joaca si cu el,ca si cand ar fi copilul lor...TREBUIE,stiu ca da,sa existe cineva si pentru noi,dar in primul rand pentru Andrei un model bun,un model de tata,asa cum n-am avut norocul sa gasim...
Andreea,mami de Andrei nazdravan
andacos spune:
Andreea,acel cineva va aparea cind te asteptzi tu mai putzin!Ai incredere si o s afie bine!
Lasa-tzi ranile sa se vindece!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andreeaben spune:
citat din mesajul lui andacos Andreea,acel cineva va aparea cind te asteptzi tu mai putzin!Ai incredere si o s afie bine! Lasa-tzi ranile sa se vindece! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Andacos,multumesc!
Andreea
Rufus spune:
Andreea, anul se comemoreaza sau se sarbatoreste.
E clar ca tu ai ales sa sarbatoresti, iti doresc petrecere frumoasa pentru tot restul vietii!
O felie de tort...ceva?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
andreeaben spune:
Rufus,ce sa iti zic....sa sarbatoresc,impropriu zis,asta mi-a trecut prin cap,sarbatoresc ca am scapat cu neuronii integri,ca sanatatea mea e ok,ca il am pe Andrei langa mine,cam astea ar fi motivele pentru care as putea sarbatori...
Comemorare...hmmm,poate fi si asta,....comemorez un an de cand mi-am ingropat viata cea veche si am renascut cu greu intr-o viata noua.In rest,multumesc pentru urarea de bine.Felia de tort o dau cu drag
Andreea,mami de Andrei nazdravan