ne intoarcem in Romania sau nu?(2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui petra

Daca cei din administratie te simt ca esti venit din alta tara si esti presat de timp , stiu ei cum sa faca in asa fel incat sa-ti vina in cap ideea de a "unge" un pic rotitele. Daca strecurai acolo o bancnota verzuie sa vezi cum scria certificatul ala intr-o secunda.

N-am uns! Din principiu n-am uns. Nici inainte de a pleca din tara n-am uns, am refuzat, e parte din lupta mea. Eu practic ceea ce predic.

Referitor la bagajul de mina, ca sa fie foarte clar si sa nu isi piarda unii timpul criticind in van. Era marime standard, din grupa mica, cumparat de aici. L-am luat pentru acte, motivul pt care am calatorit in Ro a insemnat/rezultat intr-o gramada de acte. De aceea am refuzat cu incapatinare sa dau bagajul la cala, nu imi permiteam luxul de a pierde continutul. Continutul nu avea greutate prea mare, mare era importanta. Nu am absolut nici o placere sa tirii dupa mine un carry on. Mai degraba platesc si dau la cala.

Si legat de regulamentele companiilor de zbor la data la care am zburat eu, intern vs extern. M-am interesat foarte bine inainte de a pleca de regulile pe teritoriul european. Cumparind bilet din US, se aceptau regulile si limitele de aici. Eu facusem drumul Bucuresti-X, traseu intern Ro, cu bagajul respectiv, fara nici o problema. La intoarcere, pe X-Bucuresti, regula nu a mai fost valabila. Nu pentru ca se modificasera regulamentele, ci pentru ca m-am impiedicat de un individ ferm convins ca el face legea, dupa cum vrea ori il taie capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

But of course, siiiigur ca erau ...

XIO, tu stiai ca IQ-ul mediu al celor care scriu aici este radacina cubica a numarului preferat al lui Ramanujan, nu? Asa ca ... some respekt. Word!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:

Ce porci sunt canadienii, nu?

Au canadienii o vorba, it takes one to know one...

Era o ironie

Cuvintele pe care le folosesti, ca e vorba de glume sau de lucruri serioase, vorbesc in primul rand despre tine. Cuvintele tale sunt alegerea ta si te reprezinta pe tine in primul rand. Iar daca te respecti, ai respect si pentru cei din jur, chiar si atunci cand glumesti.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

acum 2 veri, fata nasilor a venit in vizita inCanada pentru 6 saptamani. Ea face tenis de performanta si a avut termobag-ul cu ea in avion in care avea 3 rachete profesioniste ( o fi corect?) si o groaza de seturi de mingi. A fost considerat bagaj de mana si nu a avut nici o problema, nici la dus, nici la intors

Citat:

Si pe mine m-a deranjat ca la plecarea din Canada n-am avut voie sa merg cu racheta de tenis in avion. Ca cica nu e voie .
Dar cand am mers in Canada in avion era o familie cu 2 copii mici care tot drumul s-au jucat cu paletele de bedminghton si alte mingiute.
Ce porci sunt canadienii, nu?

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai e simplu! Cum (scurta!) sedere a lui Xio pe meleagurile astea a fost atit de suparatoare, va dati seama ce fata avea de au obligat-o sa puna racheta la bagaje!
Ma uit si eu citeodata la meciuri de tenis si am vazut ca in anumite momente racheta devine o adevarata arma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

RAmona !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui petra

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Buflea, te inteleg de ce suspini. Ai avut doua saptamini care au fost fun, fun, fun, acum trei ani.
Chiar si atunci te-ai suparat un pic, dar n-ai avut timp sa bagi prea mult de seama ca erai ocupata sa te simti bine.
Astea-s vizitele ideale in Romania, pe bune! Eu zic ca mai mult de trei saptamini sa nu stai.

Ah ! am uitat sa spun ca am fost si fara barbat

Si la cat de bine ti-a mers fara sot, ai mai fi stat inca 3 saptamani !

Baiiii, mi-a fost bine din cauza Romaniei si a oamenilro care i-am lasat acolo ... sigur ca as mai fi stat ... la sot m-am gandit zilnic, cu dragoste - adica ce crezi tu despre mine, ha ?

..ce sa cred ?? ca esti o sotie iubitoare si o femeie care stie sa savureze momentele super din viata !!!! ce daca erai fara sot, era sa stai in casa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Pai e simplu! Cum (scurta!) sedere a lui Xio pe meleagurile astea a fost atit de suparatoare, va dati seama ce fata avea de au obligat-o sa puna racheta la bagaje!
Ma uit si eu citeodata la meciuri de tenis si am vazut ca in anumite momente racheta devine o adevarata arma!

Lume multa, oameni putini

Da, buna gluma. Probabil din cauza asta am si fost aleasa sa trec prin double check-ul din USA. M-au ochit ca sunt romanca si ca nu m-as muta decat in LA. Asa am eu mutra, mai acra.

Donia, ce sa zic , nu mi se pare sa fi fost atat de jignita de gluma mea din moment ce mi-ai spus ca pt. a recunoaste porcii sunt si eu un porc. Deci pare-mi-se ca te-ai intinat si tu facandu-ma pe mine porc.
Greu e cand ti-e plecat simtul umorului pe alte meleaguri si vezi numai batzul de la altii.

Beren , inteleg ca n-ai nimic de obiectat si doar atat ai putut?

Oricum, foarte mature si pline de respect unele comentarii. Fara nici o referire mistocara la persoana , asa cum se scrie in regulament.

Maru, asta spuneam si eu. Ca am dat peste un angajat dificil/nou. Din pacate pt. mine traia in America, asa ca s-a lasat cu bate.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lum0880 spune:

Citat:
Beren , inteleg ca n-ai nimic de obiectat si doar atat ai putut?

Da, din pacate in situatia asta nu are nimic de obiectat. A avut insa grija sa-mi stearga un mesaj in maxim 3 minute dupa ce l-am postat, fara macar s-o faca profesionist. Era mai normal sa-mi dea avetisment, sa-mi inchida contul, dar se pare ca a ales o varianta cat se poate de unfair. Eu inca astept o explicatie la cele intamplate, mesajul meu nu continea cuvinte obscene sa mi-l sterga pur si simplu, ci facea referire strict la o forumista care plangea de mila unor elevi ca n-au fost in stare sa-si scrie numele la bac, insa continutul mesajului ei era plin de greseli de ortografie. Repet, daca discutia ar fi fost despre orice altceva, nu m-as fi legat de greselile ei de ortografie. Fiecare scrie cum a invatat la scoala. Rog, pe aceasta cale moderatorul care mi-a stres mesajul sa-l puna la loc, altfel voi deschide un subiect la generale pe aceasta tema.

--------------------------------------------------

Pe aceasta cale, moderatorul iti comunica urmatoarele:

- ai primit avertisment rosu pentru incalcarea repetata, dupa atentionare, a regulamentului. In particular, incalci articolele 3, 4, 5, 9 si 28. Daca vei redeschide acea line de "conversatie" pe care am editat-o, vei incalca si articolul 24.

- conform articolului 27, avertismentul te pune sub moderare suplimentara. Alte iregularitati vor duce la alte avertismente. Daca primesti doua rosii in mai putin de 3 luni, contul va fi inchis.

- chiar si inainte de inchiderea contului, daca mesajele tale vor contine declaratii ca cele de mai sus, te voi pune sub moderare, asa incat alte mesaje ale tale nu vor fi publicate decat dupa ce vor fi analizate de un moderator si vor fi considerate acceptabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Eu de obicei nu intru la asa subiecte,dar le mai citesc,nu in totalitate(am sarit paginile despre asigurari SuA/Ca,ca nu ma pricep,dar am si eu)acuma intru pt ca mi-au atras atentia mesajele cu fata care era camerista si se rusina sa spuna acasa si cu persoana care a pus bani in pasapoarte....

Cit a fost socrul meu bolnav in iarna asta n-am gasit intr-un oras intreg nicio persoana care sa ingrijeasca bolnavi:plin orasul de someri,dar toti fuduli.Ei,cum trec granitele tarii,sint cei mai buni la ingrijit copii,batrini etc etc(sint si la noi la Mtl anunuturi in presa romana de ex).Si toata diaspora vuieste ca ce coruptie e-n Ro:dar chiar persoane din diaspora fac gestul de a corupe.Incredibil!Diaspora e constituita din tot felul de romani :din cei care acasa la ei isi faceau treaba si o fac si aici,dar si din cei care acolo nu faceau nimic iar in occident fac de toate.

Ce mi se pare mie f crud in aceste subiecte de discutii e cum ne dam noi grozavi cei plecati(in special din Canada) si cit de rahat e Romania.Sint de acord ca e o tara minunata Canada,as spune chiar ca in Qc poti gasi ciini cu covrigi in coada,v-as spune ce minunat e cartierul meu samd.Dar de ce m-as lua de cineva care ar zice ca-s case de lemn aici?Pe strada mea se construieste o cladire de condo-uri in locul unei case(mai mari asa)si ma gindeam cu groaza cum o sa fie de praf si zgomot la demolarea casei,chiar ma gindeam ca va fi asa zgomot linga scoala la care merge fetita mea,caci peste citeva zile incepea scoala.Si ce credeti?A-nceput scoala si eu am constatat cu uimire ca nu mai exista nicio cladire deja,era demolata!Am vazut ditamai gropoaia!A,pai pe urma mi-am adus aminte ca era de lemn....Mai vezi cite-un teren viran in toamna si-n primavara vezi cladiri frumoase,vesele..

Noi nu ne-am facut mai destepti in occident,ne-am adaptat aici la o societate,ne-am finisat,am capatat si noi culoarea mediului,dar majoritatea am venit gata educati,nu?

E-adevarat ca e rau in Ro,dar poate ne gindim la vreo solutie,eu critic ceva daca am de criticat nu din perspectiva celui plecat,si cind eram in tara criticam,poate deschide cineva vreun topic si cu lucrurile bune de-acolo,eu m-am saturat sa vad ca toata lumea are ce are cu vinzatoarele,nu exista roman care-a fost in ro sa nu zica ceva de vreo vinzatoare,am mai auzit si ca n-ar fi parcuri...de unde,e plin de parcuri..

Oricum,ramin cu impresia proasta despre dolarii pusi in pasaport,mai bina ma controlau 10 vamesi decit sa corup un om.Aici cind intram in Canada sint curioasa daca cineva ar pune dolari la vama sa scape de control...............Deci noi ii respectam pe straini,dar pe-ai nostri nu,si pe urma ridem de ei ca-s corupti.

Si transmit flori userilor din Rocare sint o gramada educati si cu bun simt si care n-au intervenit la topic si i-au lasat pe diaspora sa spuna ce bine o duc ei.

Mergi la inceput