Casatoria si saraca femeie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Auzi ma Xio da' pana la urma cand va luati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pe mine ma enerveaza atitudinea asta de femeie=roaba a barbatului.

Invata sa faci diferenta intre cei care-si exprima opiniile, mai ales cu privire directa la tine.
Stii cum e, o parere merita luata in seama daca persoana care o emite inseamna ceva pentru tine. Mie daca-mi spune Bivolaru ca-s urata, ghici cam cat imi pasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:

Accept , ma enervez pt. ca exista conceptia asta misogina cum ca biata femeie oropsita asteapta sa faca barbatul pasul cel mare.

Daca ai fi sigura pe ce vrei si mai ales pe ce ai ar fi imposibil sa te enervezi. Cel mult te-ai amuza. Dar nu esti si lumea te simte, de-aia isi permite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Xio- majoritatea care ne dam cu parerea avem vechime in acest domeniu...nu-ti vrem raul sau sa te suparam

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christie spune:

ceea ce spuneti voi aici ca logodna lunga moarte sigura ma cam sperie. sunt cu prietenul meu de 4 ani, dar suntem amindoi studentii si nu ne permitem nici sa ne intretinem singuri, nici sa facem nunta chiar daca ne dorim. Acum sa inteleg ca daca mai prelungim logodna inca citiva ani ne despartim sigur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christie

ceea ce spuneti voi aici ca logodna lunga moarte sigura ma cam sperie. sunt cu prietenul meu de 4 ani, dar suntem amindoi studentii si nu ne permitem nici sa ne intretinem singuri, nici sa facem nunta chiar daca ne dorim. Acum sa inteleg ca daca mai prelungim logodna inca citiva ani ne despartim sigur?

Nu, mai aveti 6 ani pana ajungeti la 10

Accept, da, e adevarat . In adancul sufletului ma deranjeaza pt. ca porcul nu ma cere de nevasta. Si eu abia astept sa-i port copiii in pantece si sa-mi laud barbatul la lucru Iti dai seama ca fara un certificat nu pot sa fiu fericita si in toti astia 10 ani am aormit plangand.

Luna

AB, la mine nu exista "open rel", am fost doar noi.

Deus, normal ca stiu ce spui

cred ca ai alte cereri mai importante la Dumnezeu decat sa ma despart eu de prieten

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christie spune:

Citat:

ei, dar stau linistita inca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christie

Citat:

ei, dar stau linistita inca 6 ani

daca in 6 ani nu zice porcu' nimic, da-i next
==Glumesc==

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Au dreptate fetele, de intrebari nu scapi. Dupa "Cand va casatoriti?", urmeaza "Cand faceti un copi?" Noi, dupa ce l-am facut, a cam trecut impul si lumea a inceput sa ne puna la zid : "Cand il faceti pe al doilea?! Ca nu-i bine sa-l lasati singur!" (de parca l-am fi lasat singur in padure, cu aricii si veveritele!).
Ei, acu ca l-am facut si pe-al doile, tot nu incape lumea de noi: "Ar fi bine sa mai incercati o data, poate faceti fetita...".

Mai, gura lumii nu o pot opri nici imparatii, darmite oameni marunti, ca si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

mai xio, asa e ca ti-ai luat deja rochia de mireasa, i-ai aratat-o si lui si el tot nimic? pai, te inteleg ca te deranjeaza intrebarile oamenilor, dar si eu au dreptul sa fie intrigati, na...
acuma serios.. nici eu nu stiu ce-i cu treaba asta. nici noi nu suntem casatoriti civil si mai acu' vreo luna ne-am invitat finii la masa. auzi la ei... cind ati sunat ne-am gindit ca ori va casatoriti, ori mai faceti un copil. nu, nene, nici una nici alta, vroiam doar sa mincam un peste cu voi! de unde le venise si de ce...
pe de alta parte, mi se pare doar mie sau unele femei maritate au un zimbet victorios pe fata cind vb cu o femeie nemaritata? eu l-am remarcat la mai multe doamne si m-am mirat.. si fina mea, de ex, a ramas gravida inainte sa se casatoreasca. si cind era in vreo 5 luni nu stiu cine a zis ca "te-a luat cum esti" la care ea a raspuns repede "stai, ca inca nu m-a luat". dupa nunta s-a relaxat, s-a schimbat. ciudat..
nu stiu de ce treaba asta cu "m-a luat" e ultima reduta a unor femei, de parca atita provocare au avut in viata, sa le puna unu' verigheta pe deget si gata! si-au indeplinit misiunea.

Mergi la inceput